ben mümkün mertebe temiz sektörlerde paramı kazanmaya çalışıyorum, pırlanta takmam, tüketim çılgınlığına kendimi kaptırmamaya çalışıyorum, israf etmem, 1 pirinç tanesinin çöpe gitmemesi için çaba harcarım- bu huyumu herkes bilir. tercihlerimi bu oğrultuda yapmaya gayret ederim. telefonumu 8 PCmi 10 senedir kullanıyorum ki benim işim bilgisayarla instagram bakmak için açmıyorum bunları...
kadınlar eskortluk da yapsa bu benim ahlak anlayışıma göre mesele değil- bence, bana ne...
talep varsa arz da vardır namussuzluk bence bedenini satmak da değil
böyle bakmıyorum yani olaya
fakat "bi düşürsem de kazıklasam" diye el ovuşturan esnaf, sıradan mahalle bakkalı olsa bu ahlaksızlık da pavyon baştan başa tümüyle bir bulduğumuzu kazıklayalım ortamı iken, nasıl orada tek kons'ların ahlaksızlığından bahsediyoruz bilmiyorum. o ortam tümüyle bir ahlaksızlık.
batı dünyasında eskort kons ortamlarında genel olarak bir ahlak sorunu var - kolay paranın getirdiği yozlaşma, şiddeti kriminali çeken ortamlar...siz ahlak abidesi (!) olsanız o ortamda normal kalamazsınız. bu açık açık ortada.
hani japonyada geyşaların ortamı filan nezihtir belki bilmiyorum, görmedim, incelemedim.
ama batı dünyasında böyle değil. o artam yoz. o ortam leş. ha benim ruhum şövalye değil kusura kalmayın kolay para kazanıp işime bakarım diyebilirsiniz, ercihtir ve beni ilgilendirmez, dediğim gibi ben buna namsuzsuzluk olarak bakmıyorum ama hayata biraz daha benim ölçütlerime yakın bir yerden bakan kişilerle arkadaşlık etmeye çalışıyorum.