Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
.aksamkı testi de atar mısın buraya . Koyulasmazsa yarına atlayabılırsın. Ama bana doktorum 3 gün üst üste ılıskı onermıstı:)) spermden sıkıntı yoksa yanı
.aksamkı testi de atar mısın buraya . Koyulasmazsa yarına atlayabılırsın. Ama bana doktorum 3 gün üst üste ılıskı onermıstı:)) spermden sıkıntı yoksa yanı
Degerlendır bence bugunu yıne de ve yapmaya devam et. Pco varsabı kac gune tekrarlar pik olur o zaman. Benim 14 15. Günler pik olmadan döner 19 da pikler misal oyle mın olacak ki.
Degerlendır bence bugunu yıne de ve yapmaya devam et. Pco varsabı kac gune tekrarlar pik olur o zaman. Benim 14 15. Günler pik olmadan döner 19 da pikler misal oyle mın olacak ki.
merhaba canım, bugün doktora gittim yumurta yok dedi eve geldim test yaptım böyle çıktı aklım çok karıştı, tam pik olmak üzereydi silikleşti doktor da yumurta yok dedi ne yapsam bilemedim