• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakar mısınız bu ne

Eklentiler

• IMG_3789.webp
    IMG_3789.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 19
Lütfen bakar mısınız kolumda böyle bi yara çıktı nasıl geçiririm ben bunu başına gelen var mı yardımcı olur musunuzzz
Mantar, önce sivilce gibi minik başlar sonra böyle halka şeklini alır, bir süre sonra içi sulu bir şey olacak. Doktora gidip krem yazdırın, temasta bulunduğunuz çoğu kişiye bulaşacak kadar sinir bozucu bir sorun. Bizede apartmanca köpeğimden bulaşmıştı 🤪

Gecmıs olsun dermatolog özel yok mu peki ? Devlette bi tane mı var mıs şaşırdım küçük bi kasaba mı orası
Maalesef
Mantar, önce sivilce gibi minik başlar sonra böyle halka şeklini alır, bir süre sonra içi sulu bir şey olacak. Doktora gidip krem yazdırın, temasta bulunduğunuz çoğu kişiye bulaşacak kadar sinir bozucu bir sorun. Bizede apartmanca köpeğimden bulaşmıştı 🤪
bugün öğrendim ben de mantar olduğunu 😅 arkadaşımın eşinin dermatolog olduğunu unutmuştum hemen. Onlarla irtibata geçtim mantar dendi 😅

Gecmıs olsun dermatolog özel yok mu peki ? Devlette bi tane mı var mıs şaşırdım küçük bi kasaba mı orası
Hayır canım şehir merkezinde kalıyorum kıskaca 3 hastahane var bulduğum yerde ve 1 tane tek dermatolog var resmen doğru düzgün doktorların olmadığı bi yerdeyim özel var tabi da bana baya bi uzak kalıyordu gidememiştim son çarem özel hastaneydi arkadaşımın eşinin cildiye doktoru olduğunu unutmuştum geç geldi aklıma hemen onlarla irtibata geçtim Muğla’da bana çok uzak sağolsun fotoğraf üzeri direkt mantar olduğunu gerekli tedavileri söyledi başladım ilaçlara

Back
X