Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mantar, önce sivilce gibi minik başlar sonra böyle halka şeklini alır, bir süre sonra içi sulu bir şey olacak. Doktora gidip krem yazdırın, temasta bulunduğunuz çoğu kişiye bulaşacak kadar sinir bozucu bir sorun. Bizede apartmanca köpeğimden bulaşmıştı
Mantar, önce sivilce gibi minik başlar sonra böyle halka şeklini alır, bir süre sonra içi sulu bir şey olacak. Doktora gidip krem yazdırın, temasta bulunduğunuz çoğu kişiye bulaşacak kadar sinir bozucu bir sorun. Bizede apartmanca köpeğimden bulaşmıştı
Hayır canım şehir merkezinde kalıyorum kıskaca 3 hastahane var bulduğum yerde ve 1 tane tek dermatolog var resmen doğru düzgün doktorların olmadığı bi yerdeyim özel var tabi da bana baya bi uzak kalıyordu gidememiştim son çarem özel hastaneydi arkadaşımın eşinin cildiye doktoru olduğunu unutmuştum geç geldi aklıma hemen onlarla irtibata geçtim Muğla’da bana çok uzak sağolsun fotoğraf üzeri direkt mantar olduğunu gerekli tedavileri söyledi başladım ilaçlara