- 22 Eylül 2020
- 420
- 619
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru canım benim de pek fazla arkadaşım yoktur olanlarla da öyle dışarı falan çıkmazlar toplasan adam akıllı 2 kişi
ben oZELLIKLE tek gidip cilginlar gibi egleniyodum keske tekrar baslasa artik![]()
DoğruAynen öyle benim arkadaşlarda. Tek bildiğimiz kafede vakit öldürmek. Azıcık bi etkinliğe katılalım bir şeyler yapalım desem ya paraları olmuyor ya da canları istemiyor.
Konserin sosyal medyada etkinlik sayfasi gibi bir seyi varsa yorumlardan belki birini bulabilirsin.
muthisss。。。 sarkilari bilmen yeterli 。 bikeresinde annemle kenan doguluya gittim kenan sahnede annem yan durmus baskalarini izliyoTek gidince eğlenceli oluyor muydu gerçekten?
Gitmemen icin bir isaret olabilir bu.
Zira 3 haftadir cok istedigim birinin sahnesine gitmekten alikoyuyorum kendimi. O sosyal mesafelerin hepsi yalan.
Şu dönemde konsere gitmek pek mantıklı değil. Ben mesela Ilhan Irem konseri yakalasam giderim çünkü yıllardır yakalayamadım. Öyle bir şeyse giderim bak gitmem değil :)) ama önün dışında mantıklı değil. Bu da tamamen öznel düşüncem![]()