• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konser Sorunu

Yalnız gidin neden illa bir arkadaşa ihtiyaç duyuyorsunuz? Üniversitede sevdiğim bir şarkıcı geldi konsere pek bilen yoktu o zaman tek başıma gittim. İçeride başka bir arkadaşımla karşılaştım o mekanda işe başlamış, tek geldiğimi görünce gidip en öndeki iki kızla konuştu. Kızların masasındaydım konser boyu, çokta tatlı kızlarla baya sohbete ettik sosyal medyadan ekleştik. Daha sonra başka bir konsere daha tek gittim bir başıma köşede şarkılara eşlik edip döndüm. Demem o ki tek kişilik bir aktivite olarak görebilirsiniz konseri illa yanımda biri olsun diye düşünmeyin bence

😂😂 doğru canım benim de pek fazla arkadaşım yoktur olanlarla da öyle dışarı falan çıkmazlar toplasan adam akıllı 2 kişi

Aynen öyle benim arkadaşlarda. Tek bildiğimiz kafede vakit öldürmek. Azıcık bi etkinliğe katılalım bir şeyler yapalım desem ya paraları olmuyor ya da canları istemiyor.

Allah korusun korona kaparsiniz keşke gitmeseydim dersiniz sonra gitmeyin bence .oturun evde sağligınızdan önemli degil heralde adamın biri şarkı soylicek para kazanıcak diye kendimi o tehlikeye atmam şahsen

Covid 19 ekonomik kriz getirdi çoğu insan işsiz ve iş bulamıyor. Azcık eviniz de oturunda korona yaymayın lütfen. 20 güncük herkes evinde ve kurallara uygun davransa kurtulucaz bu illetten. Lütfen biraz saygı...

Tek gidince eğlenceli oluyor muydu gerçekten?
muthisss。。。 sarkilari bilmen yeterli 。 bikeresinde annemle kenan doguluya gittim kenan sahnede annem yan durmus baskalarini izliyo😂 tat vermedi。 o cok sevdigim olmayinca sorun olmadi gerci

Tarkan gelip bizim sokakta konser vermediği müddetçe bu dönemde konsere gitmem/gideni de anlamam.

Şu dönemde konsere gitmek pek mantıklı değil. Ben mesela Ilhan Irem konseri yakalasam giderim çünkü yıllardır yakalayamadım. Öyle bir şeyse giderim bak gitmem değil :)) ama önün dışında mantıklı değil. Bu da tamamen öznel düşüncem;)

Gitmemen icin bir isaret olabilir bu.
Zira 3 haftadir cok istedigim birinin sahnesine gitmekten alikoyuyorum kendimi. O sosyal mesafelerin hepsi yalan.

Gitmemen icin bir isaret olabilir bu.
Zira 3 haftadir cok istedigim birinin sahnesine gitmekten alikoyuyorum kendimi. O sosyal mesafelerin hepsi yalan.

Bana da öyle geliyor, konser ortamında ne kadar uyulabilir ki mesafeye. Ama işte dediğim gibi uzun zamandır gitmek istediğim bir konser olduğundan arada kaldım.

Tek başıma en önden Ajda Pekkan izlemistim, güzeldi vala yalnızlık iyidir:confused:

Ama tabii corona var gitmeyin

Şu dönemde konsere gitmek pek mantıklı değil. Ben mesela Ilhan Irem konseri yakalasam giderim çünkü yıllardır yakalayamadım. Öyle bir şeyse giderim bak gitmem değil :)) ama önün dışında mantıklı değil. Bu da tamamen öznel düşüncem:KK66:

İlhan irem de yaşlandı

Birkaç yıl önce her Bursa ya gelişinde görüşürdük, uzun zamandır ben de görmedim

O zaman Açıkhava da konseri vardı istanbul daki arkadaşlar kıskanıyordu burada görüşüyoruz diye

Hatta eşim bana CD imzalat dedi adam CD imzaladı ama sana imzalamadı dedim eşim bozuldu oğlumuza imzalamıştı en son

Back
X