• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konser Sorunu

Deadpool

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
335
615
103
25
İyi akşamlar herkese. Şehir dışında üniversite okuyorum ve okulum açılmadığı için şuan ailemin bulunduğu şehirdeyim. Burada fazla arkadaşım yok. Olanlarla da pek aktivitemiz olmuyor buluşup çay kahve içiyoruz o kadar. 2 hafta sonra da çok sevdiğim bir sanatçının konseri var (konser açık havada ve maskeli, sosyal mesafeli olacak) gitmeyi gerçekten istiyorum ama gidecek arkadaş bulamıyorum. Belki daha önce bu durumu yaşamış olan vardır aranızda. Konserde bana eşlik edecek arkadaş nasıl bulabilirim? Var mı tavsiyeniz? Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.

İyi akşamlar herkese. Şehir dışında üniversite okuyorum ve okulum açılmadığı için şuan ailemin bulunduğu şehirdeyim. Burada fazla arkadaşım yok. Olanlarla da pek aktivitemiz olmuyor buluşup çay kahve içiyoruz o kadar. 2 hafta sonra da çok sevdiğim bir sanatçının konseri var (konser açık havada ve maskeli, sosyal mesafeli olacak) gitmeyi gerçekten istiyorum ama gidecek arkadaş bulamıyorum. Belki daha önce bu durumu yaşamış olan vardır aranızda. Konserde bana eşlik edecek arkadaş nasıl bulabilirim? Var mı tavsiyeniz? Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Hiç mi arkadaşın yok

Bende İzmir de sagopa geliyor arenaya tek gitmeyi düşünüyordum arkadaşım çok ama sagopa ya gelecek yok😂 ama vazgeçtim sosyal mesafesi falan diyorlar ama yalan inan. Ama illa gitmek istersen tek git bir kahve al Starbucks dan eline sığ yerlerde eğlen gel ☺️

Tedbirlere hiç inanmıyorum böyle ortamlarda. Ben olsam gitmem.

Haklısınız virüs kol gezerken konser derdine düşmek mantıksız ama uzun zamandır beklediğim bir konser olduğu için tedbirli falan diye kendimi kandırıyor da olabilirim bilmiyorum

Tek başıma yaptığım bir çok aktiviteden keyif alıyorum aslında ama konsere daha önce hiç tek gitmedim. Olur mu ki?
Ben gelecek birileri olmadiginda cok gittim tek basima. Eger normalde kendi basina eglenen biriyseniz konserde de eğlenirsiniz.

En kotu ihtimalle düşündüğünüz kadar eglenmez ve bunu ogrenmis olursunuz :)

Bende İzmir de sagopa geliyor arenaya tek gitmeyi düşünüyordum arkadaşım çok ama sagopa ya gelecek yok😂 ama vazgeçtim sosyal mesafesi falan diyorlar ama yalan inan. Ama illa gitmek istersen tek git bir kahve al Starbucks dan eline sığ yerlerde eğlen gel ☺

Tek gitmekte seçenek tabi ama işte yanımda eşlik eden olsa daha güzel olacak sanki

Back
X