- 19 Aralık 2020
- 17
- 6
- 31
-
- Konu Sahibi Pembeayicikk
Valla doğru söylediniz deneyim bakalimGüzel şeyler demiyosa sende pisliiik heriif diye başla sex yaparkeno da sana karşılık verir. Küfürleşe küfürleşe yiyişirsiniz. Dene kız pişman olmazsın hoş oluyo. O ne ayol oyle sessiz sinema ceker gibi
Öyle yapıyorum zaten o da bir zaman sonra konuşuyor utanıyor desem utangaç bir insan değil hele ki sex konusundaHer insanın yapısı, fantezileri, bakış açıları odaklanma biçimi farklıdır maalesef. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum fakat konsantrasyonu bozuluyor olabilir. Arada hafif hafif laflar atabilirsiniz. Hatta hiç konuşmadan göz teması kurarakta konusabilirsiniz. Yani yok illa konuşsun diyorsanız hic susmayın.
Erken boşalma sorunu var aceba geç olsun diye kendini sıkıyor oraya mi konsantre olmaya çalışıyor aceba bilemedim ki. Yorulup bitsin isterse bana güzel cümleler kurar ki çabuk orgazm oluyumGüzel şeyler demiyosa sende pisliiik heriif diye başla sex yaparkeno da sana karşılık verir. Küfürleşe küfürleşe yiyişirsiniz. Dene kız pişman olmazsın hoş oluyo. O ne ayol oyle sessiz sinema ceker gibi
Aslında konuşmadığı için erken boşalıyo da olabilir. Bende pek sevmem konuşmayı ama konuşunca daha zevkliErken boşalma sorunu var aceba geç olsun diye kendini sıkıyor oraya mi konsantre olmaya çalışıyor aceba bilemedim ki. Yorulup bitsin isterse bana güzel cümleler kurar ki çabuk orgazm oluyum
Bak olabilir. Benim eşimde de vardı bi dönem erken boşalma. O da iş güç düşünüyorum ki erken boşalmayayım diye. Senin eşin de öyle bi taktik uyguluyo olabilirErken boşalma sorunu var aceba geç olsun diye kendini sıkıyor oraya mi konsantre olmaya çalışıyor aceba bilemedim ki. Yorulup bitsin isterse bana güzel cümleler kurar ki çabuk orgazm oluyum
Belki konu sahibi motive edici şeyler duymak istiyordur kuşum böceğim değil de kısrağım gibi meselaHer yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Konsantrasyonum bozuluyor diyorsa bozuluyordur.
Düşündüm eşim sevişirken bana balım böceğim kuşum falan dese (güzel şeylerden anladığım bu) hoşuma gitmez benim.
O daha komik ve konsantrasyon bozucu olmaz mı? Dirty talk’a varım ama aşk sözcükleri ı ıh. Romantik sevişmeler bana göre değil.Belki konu sahibi motive edici şeyler duymak istiyordur kuşum böceğim değil de kısrağım gibi mesela
Hiç aklıma gelmedi haa olabilir benceBak olabilir. Benim eşimde de vardı bi dönem erken boşalma. O da iş güç düşünüyorum ki erken boşalmayayım diye. Senin eşin de öyle bi taktik uyguluyo olabilir
Olabilir canim neden olmasın yani çok tatlısın flan hayır demem yaniBelki konu sahibi motive edici şeyler duymak istiyordur kuşum böceğim değil de kısrağım gibi mesela
Ben söyleyince de hoşuna gidiyor adamın daha da cosuyor . Benim de hoşuma gidiyor ne var yani azcucuk da o bana dwseBelki konu sahibi motive edici şeyler duymak istiyordur kuşum böceğim değil de kısrağım gibi mesela
Sessiz ve tutkulu diyorsunKarşılıklı olarak ikimiz de sessiz sinema tadında tercih ediyoruz.
Konuşmayı denedim tat vermedi bana
Herkesin zevki başka demek..
Sessiz ve tutkulu diyorsun
Bence konusmamak daha güzel. İnlemelerinizi duyun bedenleriniz konuşuyor zaten. Cinsellik demek duygu yoğunluğundan ağızdan çıkamayan duygular vücutta konuşuyor. Şiddetli güzel bir duygu. Yani takılmayın cok konuşmaya.Öyle yapıyorum zaten o da bir zaman sonra konuşuyor utanıyor desem utangaç bir insan değil hele ki sex konusunda