Konsantrasyonu bozuluyormus

Pembeayicikk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
17
6
31
Herkese selam kk üyeleri.
Size bir sorum olacaktı da
Bı yandan da yazmaya korkuyorum üye olur olmaz bu konuyu mu açtın diye linç yemekten.neyse canları sağolsun . Beş senedir bu platformun takipscisiydim üye değildim ama sırf bu soru için üye oldum aslında utangaç da biriyim ama herkes sıkıntısını yazmış bende yazayım dedim.5 senelik evliyim iki tane yavrumuz var biri dört yaşında biri 7 aylık.ve güzel giden bir evliliğimiz var .sorun şu ki eşim benimle birlikte olurken hiç konuşmuyor ben konuşmasını istiyorum güzel bir dille de söylüyorum ama konsantrasyonum bozuluyor ama diyor.yahu insan bir iki güzel kelime de mi etmez yok etmiyor benim herif.iliski konsantrasyona bağlı bir şey mi anlamış değilim . Tek benim herif mi böyle merak ediyorum .

Valla doğru söylediniz deneyim bakalim

Her insanın yapısı, fantezileri, bakış açıları odaklanma biçimi farklıdır maalesef. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum fakat konsantrasyonu bozuluyor olabilir. Arada hafif hafif laflar atabilirsiniz. Hatta hiç konuşmadan göz teması kurarakta konusabilirsiniz. Yani yok illa konuşsun diyorsanız hic susmayın.

Öyle yapıyorum zaten o da bir zaman sonra konuşuyor utanıyor desem utangaç bir insan değil hele ki sex konusunda

Erken boşalma sorunu var aceba geç olsun diye kendini sıkıyor oraya mi konsantre olmaya çalışıyor aceba bilemedim ki. Yorulup bitsin isterse bana güzel cümleler kurar ki çabuk orgazm oluyum

Erken boşalma sorunu var aceba geç olsun diye kendini sıkıyor oraya mi konsantre olmaya çalışıyor aceba bilemedim ki. Yorulup bitsin isterse bana güzel cümleler kurar ki çabuk orgazm oluyum
Aslında konuşmadığı için erken boşalıyo da olabilir. Bende pek sevmem konuşmayı ama konuşunca daha zevkli

Bak olabilir. Benim eşimde de vardı bi dönem erken boşalma. O da iş güç düşünüyorum ki erken boşalmayayım diye. Senin eşin de öyle bi taktik uyguluyo olabilir

Belki konu sahibi motive edici şeyler duymak istiyordur kuşum böceğim değil de kısrağım gibi mesela

Bari sevişirken sus der benim adam olsa
Olağan iş gereği elbet birkaç şey konuşuluyor ama güzel şey nedir yahu sevişirken...

Karşılıklı olarak ikimiz de sessiz sinema tadında tercih ediyoruz.
Konuşmayı denedim tat vermedi bana
Herkesin zevki başka demek..

Öyle yapıyorum zaten o da bir zaman sonra konuşuyor utanıyor desem utangaç bir insan değil hele ki sex konusunda
Bence konusmamak daha güzel. İnlemelerinizi duyun bedenleriniz konuşuyor zaten. Cinsellik demek duygu yoğunluğundan ağızdan çıkamayan duygular vücutta konuşuyor. Şiddetli güzel bir duygu. Yani takılmayın cok konuşmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…