Konsantrasyonu bozuluyormus

Ben de mümkünse hiç konuşmam, benim de konsantrasyonum bozuluyor, odaklanmış oynaşıyoruz işte soluk alıp verişini duysam yeter, cümle kurmak için zihni olaydan ayırmaya ne gerek var. Çene sussun diğerleri konuşsun yeter bence

İnleme de yok ki benim adamda🤔o yüzden çok zor adapte oluyorum ve çok geç orgazm oluyum

İnleme benim eşimde de yok utanıyor sanırım ses çıkarmaktan, aslında yakın zamana kadar benden de ses çıkmazdı şimdi daha rahatım. 12 yılda ancak açılıyorum 😅

Benimki de asla kapamaz gözünü .sorduğumda da niye kapatiyim gözüm bayram ediyor diyo şapşal 😆

Ben yakın zaman kadar kapatırdım dokunuşlara konsantre olmak için, biraz da utanıyordum sanırım yaptığımı izlemekten, şimdi ara ara açıp onu izliyorum, yüz ifadesini görmek gerçekten etkileyici oluyor

Aaaa ban yemiş garibim, acemi kk kullanıcısı

hayır kibarca 1 örnek verdim oysa 4 üyeliği var ...

Neden deşifre oldu ? Site kurallarına azıcık uysa ...

4 üyelik mi 😳 bi de burda ayak yapıyo yeni üye oldum linç edilmeyim falan 😂 bazen de fena linç oluyo ama. Biri geldim diyo diğeri gittin mi yazıyo sonra öteki gitmiş miiii😳 ooo 😳😳 diye geliyo konu monu hak getire sonra 😂😂

4 üyelik mi 😳 bi de burda ayak yapıyo yeni üye oldum linç edilmeyim falan 😂 bazen de fena linç oluyo ama. Biri geldim diyo diğeri gittin mi yazıyo sonra öteki gitmiş miiii😳 ooo 😳😳 diye geliyo konu monu hak getire sonra 😂😂
Linç konusunda gerçekten çok acımasız üyeler,bazen gereksiz yere rencide olanlar çıkıyor, onlara üzülüyorum gerçekten

X