- 1 Haziran 2018
- 5.246
- 14.650
- Konu Sahibi Pembeayicikk
Bence az da olsa konuşmalı en azından bebeğim ohh yeaa falan desin yani. Ne öle sessiz film gibi garipserdim bu durumu siz haklısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnleme de yok ki benim adamdao yüzden çok zor adapte oluyorum ve çok geç orgazm oluyumBence konusmamak daha güzel. İnlemelerinizi duyun bedenleriniz konuşuyor zaten. Cinsellik demek duygu yoğunluğundan ağızdan çıkamayan duygular vücutta konuşuyor. Şiddetli güzel bir duygu. Yani takılmayın cok konuşmaya.
Bencede ben haklıyım bı ohh ah bile yokBence az da olsa konuşmalı en azından bebeğim ohh yeaa falan desin yani. Ne öle sessiz film gibi garipserdim bu durumu siz haklısınız
İyi yapmisin kizz valla . Sanki tecavüz ediyor gibiBenimkininde gözleri kapalı uzanıp herseyi benden bekliyo sinir oluyorum hatta en son sen uyu iyi geceler deyip çekildim
Boşalcagı zaman kendi üste cıkıyo sonra zaten final oluyoBenimkininde gözleri kapalı uzanıp herseyi benden bekliyo sinir oluyorum hatta en son sen uyu iyi geceler deyip çekildim
Boşalcagı zaman sadece kendi üste cıkıyo onda bile gözleri kapalı .İyi yapmisin kizz valla . Sanki tecavüz ediyor gibi
Peki değişik şeyler yapıyor musunuz yoksa hep aynı şeyler miBoşalcagı zaman kendi üste cıkıyo sonra zaten final oluyo
Hep aynı bu 7.ayımız .zaten ben 1.ayda anca alıştım sonrasındada herseyi benden bekler olduPeki değişik şeyler yapıyor musunuz yoksa hep aynı şeyler
Benimki de asla kapamaz gözünü .sorduğumda da niye kapatiyim gözüm bayram ediyor diyo şapşalBoşalcagı zaman sadece kendi üste cıkıyo onda bile gözleri kapalı .
Allah Allah siz biraz değişiklik yapın bakalım nasıl olacak . Yönlendirin mesela . Ben aslında şu son 5 ay hariç hiç istekli biri değildim ve eşim istediğinde de kızıyor ve yitiyordum . Ama değişiklik yapıp haz almaya başlayınca hergun rey rey reyHep aynı bu 7.ayımız .zaten ben 1.ayda anca alıştım sonrasındada herseyi benden bekler oldu
Benimki kendinden geçiyomuş adeta öyle diyorBenimki de asla kapamaz gözünü .sorduğumda da niye kapatiyim gözüm bayram ediyor diyo şapşal
Olabilir aslında bazen ne yaptığını bilemezsin o cosma esnasindaBenimki kendinden geçiyomuş adeta öyle diyor
Ses çıkarmamak icin kendini tutuyor olabilir mi?İnleme de yok ki benim adamdao yüzden çok zor adapte oluyorum ve çok geç orgazm oluyum
İnlemeden seks nasıl yapılıyor yahu. Sessiz sessiz tıss tıssSes çıkarmamak icin kendini tutuyor olabilir mi?
Beş senedir bu platformun takipscisiydim üye değildim ama sırf bu soru için üye oldum
İki üyelik derken yaniabla 5 sene izleyip şimdi iki üyelikle mi gezmeye karar verdin ?
Tavana bakmıyo mu a a ben bütün erkekler finalde tavana bakar diye biliyorumBoşalcagı zaman sadece kendi üste cıkıyo onda bile gözleri kapalı .
Neymiş canim kuralları ve seni neden bu kadar ilgilendirdi ki