- 8 Haziran 2010
- 390
- 5
- Konu Sahibi karakedi85
Konjenital adrenal hiperplazi olup infertilite problemi ile savaşanlar. Buradan devam edelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ise herşey o kadar güzelki sadece 17 oh pro yüksek ama onun dışında herşey çok sağlıklı bütün drlar şaşırıyor benim gebe kalamadığıma çünkü etki etmediğini söylüyorlar özelliklede yumurtladığım sürece hiçbir etkisi olmadığını ama 5 yıldır kalamadım demekki başka birşeye etki ediyor acaba rahime falanmı etki ediyorda bebek rahime yerleşemiyor.
kısırlık kah hastalarının yaşadığı bir sorun ne yzıkki benim 17 alfa yüksek ve öğrendiğime göre progesteronumda çok düşükmüş arada bir denge kuramadım şimdilik kortizol ilacı kullanarak devam edicem gerisi allah kerim
adetin kaçıncı günü test yaptırdın canım. birde değerlerin nedir?
kızlar topiğiniz hayırlı olsun ama neden bizi bırakıp buraya kaçtınız.sıkıldınızmı bizden:))aşkolsun.ama kurtulamazsınız ben buradanda takip edicem sizi.nede olsa kızlarımla hastadaşsınız:))
adetin 2. günü yaptırdım. ilk testte 17 alfa 8.44 progesteronda 1.13 çıkmış geçen ay yaptırdığımda 17 alfa 8.77 progesteronda 1.02 çıkmış üstelik bu kortizol kullandığım halde
açıkçası progesteron olayını anlamadım normal değerler arasında gözüküyor ama düşük dedi.
aa gidermiyiz hiç burada sadece gebelik ile ilgili konuları konuşucaz diğer bilgileri yine oradan aktarırız
bende ise herşey o kadar güzelki sadece 17 oh pro yüksek ama onun dışında herşey çok sağlıklı bütün drlar şaşırıyor benim gebe kalamadığıma çünkü etki etmediğini söylüyorlar özelliklede yumurtladığım sürece hiçbir etkisi olmadığını ama 5 yıldır kalamadım demekki başka birşeye etki ediyor acaba rahime falanmı etki ediyorda bebek rahime yerleşemiyor.
canım adetin 2. günü 1.13 çok iyi bir değer. progesteron yumurtlama olduktan sonra yükselir. bence 17 alfa dışında problem yok :)
androjen hormonlar etkiliyormuş canım. büyük ihtimalle ikimizin de bebeğimizi düşürmemizde onun etkisi olmuştur. ama şuda var. benim hormon değerlerim çok iyi. normal bir kadından farkım yok. işte kısmet değil heralde. bende bir daha aşılama olmayı istemiyorum. iğneler bende yan etki olarak kist yapıyor. bi uğursuzluk var üstümde ama çözemedim . adımı boşuna karakedi koymamışlar :)
kızlar topiğiniz hayırlı olsun ama neden bizi bırakıp buraya kaçtınız.sıkıldınızmı bizden:))aşkolsun.ama kurtulamazsınız ben buradanda takip edicem sizi.nede olsa kızlarımla hastadaşsınız:))
bunu doktora sormadınmı yani bir neden söylemedimi sonuçta kalabiliyorsan beş sene uzun bir süre kalman gerekirdi demekki başka bişey var prolaktinin nasıl bu arad istanbuldamı oturuyorsun
androjen hormonlar etkiliyormuş canım. büyük ihtimalle ikimizin de bebeğimizi düşürmemizde onun etkisi olmuştur. ama şuda var. benim hormon değerlerim çok iyi. normal bir kadından farkım yok. işte kısmet değil heralde. bende bir daha aşılama olmayı istemiyorum. iğneler bende yan etki olarak kist yapıyor. bi uğursuzluk var üstümde ama çözemedim . adımı boşuna karakedi koymamışlar :)
kızlar sonuçlarım geldi 17 alfa biraz daha yükselmiş anlayamıyorum düşmesi gerekmiyormu ilacın hiçbir faydası olmamış kafayı yiyicem yaa
allah allah evet düşmesi gerekir bunun bi araştırılması lazım zaten kortizon bu hormonları düşürmek için doktorun gerekeni yapacaktır.
ama şimdi bende endişe duymaya başladım birde benimkisi çok yüksek zaten iyice yükseltmesinde.
4 ay bitti canım.5.aya girdik.çok şükür şimdilik herşey yolunda.bu arada bebiş nasıl kaçıncı ayında
kızlar sonuçlarım geldi 17 alfa biraz daha yükselmiş anlayamıyorum düşmesi gerekmiyormu ilacın hiçbir faydası olmamış kafayı yiyicem yaa