herkese merhabalar aramıza katılanlar olmuş hoşgeldiniz.uzun zamandır girmiyorum kızım temmuzda ameliyat oldu 8 gün kaldık 6 saat sonra görebildik kızımızı çok zordu bekleyiş.3 yaşında olduğu için çok zorlandık.niye getirdiniz beni buraya ben hasta değilimki sevmiyorum sizi gibi cümlelerin biri gitti biri geldi
zor bir süreçti dikişleri W şeklinde belirgin krem verdi doktorumuz onu kullandım.şunu anladım 1 2 yaş arası olsaydı belki bu kadar yıpranmazdık.çok zor tuttuk yatakda eğer olmayanlar varsa beklemesinler bence.ameliyattan sonra kızım altına yapmaya başladı.2 yaşında çok güzel öğrendi çokda iyiydi geceleri bağlamıyordum.ilk basda sonda vardı onun etkisi olduğunu düşündük.3 ay bitti hala altına yapıyor tuvalete gitmiyor.zorla götürüyoruz yapmıyor yarım yapıyor giyindiriyorum aradan 5 dakika geçmeden devamını yapıyor.sabredemiyorum bazen hergün yıka kurut ütüle daralıyorum sağlıklı olsunda neyse yaparım diyorum ama yok gözümüzün içine baka baka bile yaptığı oluyor.cerraha sorduk bizde sorun yok eğer biz bir hata yapmış olsaydık sürekli akar kendi bile farketmezdi dedi.psikiyatride randevumuz 3 ayda bir oluyor daha gidemedik internetten araştırıyoruz hediyeler oyunlar stkers yapıştırmalar her yolu denedik.yok gitmiyor yapmıyor.zaten aramıza bir soğukluk var.kan alırken falan hep ben tutuyorum.seni sevmiyorum sen hep beni doktora götürüyorsun babamı seviyorum diyor.çok inatlaşıyor benimle her konuda bilmiyorum kızlar
nasıl olcak dua edin sizlerde.perşembe günü cerrahdan randevumuz var.inş iyi olur.