[arkadaşlar hepinize merhaba,
3 aylık bir oglum var. 18 gunlukken surekli uyumaya ve az beslenmeye basladı, 3-4 gun surdu, duzeldi. 7 gun iyiydi, daha sonra yaklasık 1,5 ay yine uyumaya ve az beslenmeye devam etti. oglum 4 kilo ve 54 cm dogmustu. Kilo alımı ilk ay 1,4 , ikinci ay mama takviyesi ile 1, ucuncu ayda 1 kg.
Kusmamız hic olmadı.
yapılan ilk testlerde oncelikle notropeni (notrofillerinde azalma ) goruldu, doktor birseyi yok, saglıklı dedi.
Eşime ısrarlarımla bu sefer Cerrahpasa'ya goturduk, hematolojinin basındaki professor de aynı seyi soyledi ama benim ustelemem ile bizi metabolizma bolumune sevk etti. Yapılan testlerde sodium sınırda cıktı ,kortizol sınırın biraz altında cıktı. Testleri tekrarlatmamız istendi.
Yapılan ucuncu testlerde sodium yine sınırda, potasyum ortalarda, 17-Alfa-Hidroksiprogestero ortalarda ama ACTH yuksek cıktı. kortizol ust sınıra yakındı. Notrofiller ise duzelmişti.
neredeyse tum yazısmalarınızı okudum, erkek bebek annesi 1 tane gordum. sizlerde belirtiler neydi - tabi sizlerin kızı oldugu icin vajinanın buyuklugu vardı. Bizde de yumurtalıklarda koyu renkten suphelenildi.
Sizlerin cocuklarında iştahsızlık ve cok uyku oldu mu? ACTH sınırı 63, bizimki 80 cıkmıs. bilemedim..