- Konu Sahibi Kalimero28
- #1.221
merhabalar kimsecikler takılmaz olmus nasılsınız bakalım arkadaslar papatya ve karakedi hamilelik nasıl gidiyor papatya unuttun beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar kimsecikler takılmaz olmus nasılsınız bakalım arkadaslar papatya ve karakedi hamilelik nasıl gidiyor papatya unuttun beni
merhaba bitanemo iyiyim ben çok şükür bir terslik yok inşallah ailen ve özellikle bebeğimiz de iyidir ilaç derdi kalmayan terk ediyor bizi :)
olur mu öyle kuşum. ben bırakır mıyım bu forumu? burası benim ilk göz ağrım :)
karakedicim merak etem iki hamilelikleri hep riskli oluyor insallh sonuna kadar güzel gececek biri oğlansa diğeri kzıdır kesin göstermiyorsaa...kızımı büyüttüm 10 aylık oldu rabbim sizede nasip eder insallhmerhaba bitanemo. cok şükür iyiyim. bebeklerimde iyidir umarım. :) bir oğlum olacak inş, diğeri hala sürpriz. riskli bir gebelik geciriyorum. böyle işte sen neler yapıyorsun? kızını buyuttun maşallah. darısı bizim ve tüm isteyenlerin başına.
terk etmiyoruz canım zaman bulamıyoruz diyelim.merhaba bitanemo iyiyim ben çok şükür bir terslik yok inşallah ailen ve özellikle bebeğimiz de iyidir ilaç derdi kalmayan terk ediyor bizi :)
unuturmuyum hiç
gebelik güzel gidiyor ama benim midemde yara olduğu için gebelikte daha feci oldu midem devamlı ağrıyor ekşiyor yanıyor bulanıyor falan olsun ne yapalım buna da şükür:))
bitanemo sen normal doğummu yaptın sezeryanmı?
kızlar cinsiyeti bekliyorum öğrenince yazacağım çok merak ediyorum:))
bu arada sebic88 senin nasıl gidiyor gebelik
kızlar nerelerdesiniz:))
dün 16+2ydim faranjit oldum dra gittim hocam artık cinsiyeti görebilirmiyiz dedim bakalım dedi erkek dedi banada gösterdi ama tabi 22.haftayı bekliyorum ben detaylı usg de bakalım ne çıkcak şuan erkek denildi hayırlısı olsun:))
kızlar nerelerdesiniz:))
dün 16+2ydim faranjit oldum dra gittim hocam artık cinsiyeti görebilirmiyiz dedim bakalım dedi erkek dedi banada gösterdi ama tabi 22.haftayı bekliyorum ben detaylı usg de bakalım ne çıkcak şuan erkek denildi hayırlısı olsun:))
hadi gözün aydın canım.çok sevindim.yani erkek bebeklerde sorun olmuyo ya fazla o yüzden sevindim.yoksa benim dünyalar tatlısı 3 tane kızım var:))bayağı büyümüş artık bence cinsiyette bi yanılma olmaz.sen kortizona devam ediyomusun?
canım papatyaya aynı soruyu sormuşuz :) sen nasılsın bebeğin nasıl büyüdümü?herhangi bir sorun yok inş.
büyüyo canım.zaman su gibi geçiyo valla.10 gün sonra 3 ay biticek.hiç bi sorun yok çok şükür.herşey yolunda.kızımızın tadını çıkarıyoz:))sizde durumlar nasıl...
merhaba arkadaşlar şimdi biliyorsunuz ben 17 haftalık gebeyim bugün ablamın endokrin randevusu vardı doktora beni sormuş kız kardeşim hamile kaldı demiş dr çok sevinmiş falan ama madem hamile neden öğrenir öğrenmez gelmedi demiş ablamda hocam 12 nisana randevu vermiştiniz randevusuz gelemiyoruz biliyorsunuz demiş ama yinede gelmesi lazımdı çapada birçok test yapılması gerekiyordu kortizon kullanıyor demiş ablam tek başına bi işe yaramazki falan demiş dr.
bu arada ablam bebek erkek falan deyince dr tamam allahtan erkek kortizonu bıraksın demiş ya kızlar ne testleri bunlar siz her gebe kaldığınızda endokrine gidip birçok testten geçtinizmi bu arada ben hafif kah ım.