- 8 Haziran 2010
- 390
- 5
- Konu Sahibi Kalimero28
- #1.001
Yoklamada eksik olsa da seviyom sizi kızlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet nedense artık topik çok sessiz
karakedi85 aşılama yaptırdınmı canım.
yaptırdım canım. 10 gün oldu.
merhabalar kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır giremiyordum ama hep aklımdansınız güzel haberleriniz alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum kendinze cok iyi bakın hep dualarımdasınız
birtanemo merhaba!nasılsın?inanmayacaksın belki ama bugün tam da senin buraya yazdığın sıralarda sanırım sen geçmiştin aklımdan,neler yapıyor epeydir foruma giremeyecek kadar yoğundur herhalde şeklinde sorularla aklımdan geçtin.demekki hissetmişim :).bebişin nasıl iyidir inşallah?maşşallah maşşallah güzel bebişe!
allah inşallah hayırlı zamanda ve hayırlı olacak şekilde hepimizi evlat sahibi yapar.çevremde o kadar olumsuzluk yaşayan bayan duyuyorum ki,allah onların yardımcısı olsun !sitem etmeden sabırla beklemek ve her ne olursa olsun büyük bir iyimserlikle kabulleniş hali yaşamak gerektiği sonucuna ulaşmıştım.yani ne gelirse hayırlısı gerçekten allah daha acısını göstermesin,evlat evlat derken daha acısını yaşamayalım inşallah.daha vakti gelmemiştir en hayırlı vakti vardır ve belki de daha büyük sabır ve hoşgörü içinde beklemek gerekir.
çook felsefi oldu belki canımm yazdıklarım ama insan kendi yaşamasa da çevresindeki annelerin yaşadıkları olumsuzlukları göründe küçük sonuçlar çıkarmak zorunda kalıyor.
allah hepimize sağlık sıhhat versin öncelikle,bebişine de kucak dolu sevgiler bizden bitanemo.....
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikli bu konuyu açan arkadaşa çok çok teşekkür ederim.Çok özel bir hastalığa sahibiz.2000 bebekte bir.Allahın seçilmiş özel kullarıyız:))Ben 5 yaşında ameliyat oldum. Ama çoğunuzunda yazdığı gibi bebekliğimden beri doktor takibindeyim. Bu hastalıkla ilgili başka insanlarla konuşmak oldukça zor. Ama burada paylaşımlarınızı okurken kendimi çok iyi hissettim.Kafamda pek çok soru var. Zaman içinde sizlerle arkadaş olup soru ve sorunlarımızı birlikte aşmayı ümit ediyorum. Bu arada bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlar içinde gönülden dua ediyorum.
Kızlar kusura bakmayın çok geç yazdığım için. Sonuc kesin olarak belli olmadan birşey demek istemedim. gebelik kan testinde pozitif çıktı. dün ilk kontrolde de kese gördük ama kalp atışını duymadık.
önceki deneyimim yüzünden sanırım hala sevinemiyorum. sanki birazdan gebelik sonlanacakmış gibi korkuyorum.
allah hepinizden razı olsun yanımda olduğunuz için. allah hepimize sağlıklı yaşamlar ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. sizlerinde iyi haberlerini bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikli bu konuyu açan arkadaşa çok çok teşekkür ederim.Çok özel bir hastalığa sahibiz.2000 bebekte bir.Allahın seçilmiş özel kullarıyız:))Ben 5 yaşında ameliyat oldum. Ama çoğunuzunda yazdığı gibi bebekliğimden beri doktor takibindeyim. Bu hastalıkla ilgili başka insanlarla konuşmak oldukça zor. Ama burada paylaşımlarınızı okurken kendimi çok iyi hissettim.Kafamda pek çok soru var. Zaman içinde sizlerle arkadaş olup soru ve sorunlarımızı birlikte aşmayı ümit ediyorum. Bu arada bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlar içinde gönülden dua ediyorum.
Kızlar kusura bakmayın çok geç yazdığım için. Sonuc kesin olarak belli olmadan birşey demek istemedim. gebelik kan testinde pozitif çıktı. dün ilk kontrolde de kese gördük ama kalp atışını duymadık.
önceki deneyimim yüzünden sanırım hala sevinemiyorum. sanki birazdan gebelik sonlanacakmış gibi korkuyorum.
allah hepinizden razı olsun yanımda olduğunuz için. allah hepimize sağlıklı yaşamlar ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. sizlerinde iyi haberlerini bekliyorum.
aha klasik kahlı biri daha sevinsem mi üzülsem mi bilemiyotum bu gibi durumlarda :) çok geçmiş olsun inşallah şu an iyisindir evet özeliz ama ben klasik kahta bu oranı 15binde bir diye biliyordum belki de yanlış biliyorumdur konuyu açarak kendini bir nebze de olsa iyi hissetmene katkım olduysa çok mutlu olurum gerçekten süreci yazar mısın nasıl tedaviler gördün,şimdi ne durumdasın,evli misin. çocuğun var mı?