- 11 Aralık 2012
- 6
- 0
- Konu Sahibi Kalimero28
- #1.021
Bu arada bekarım ve dolayısıyla çocuğum yok:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar merhaba arkadaşlar.Hoş bulduk:)size geçirdiğim süreçlerden bahsedeyim klitorisim normalden büyük olduğu için 100 günlükken cerrahpaşa tıp fakültesinde başlayan tedavim halan sürüyor.5 yaşında ameliyat oldum, uzun yıllar deltacortil kullandım.10 yıldır kortizonu kesti doktorum. Şu anda yalnızca diane 35 kullanıyorum .
canım o zaman sen geç başlangıçlı ama çok erken teşhis edilen kahlısın sanırım, 10 yıldır kortizon kullanmıyor olman bana bunu düşündürdü Cerrahpaşa'da pediatride kimin hastasıydın? yaşını bilmiyorum ama yetişkine gittiğini varsayarak yine Cerrahpaşa'da mı devam ediyorsun?inşallah tedavin iyi gidiyordur
Çok şükür erken teşhis edilmiş hastalığım. Cerrah paşada Prof.Dr. Feridun Aksunun hastasıyım.Bebekliğimden beri beni o takip ediyor.Genel olarak kıllanma problemim var. Epilasyonla büyük ölçüde bunu aştım. Ama normal insanlardaki gibi yüz tüylerinde çabuk sonuç alınmıyor bu hastalıkta.
kızlar hepinize merhaba nasılsınız ben yokken neler yaptınız hayat nasıl gidiyor gelişmeler varmı?kaldıgım yerden takip etmek istedim okuyamadım benim ufaklık teknolojı hastası oldu bilgisayarımzı bozdu falan derken koptuk internetten ama cok sükür yine yazmak kısmet oldu. yarenahsen sen nasılsın bebegimiz doğdumu nihal karakedi papatya sizler nasılsınız yeni katılan arkadaslarda olmuş sizlerde hosgeldiniz
sağol canım.bebeğimin doğmasına 15 gün kaldı.1 ocakta sezeryan olcam inşallah.tabii beklerse bebiş çünkü çok sancım oluyor.inşallah biraz daha dayanırız.bebeğimiz sağ salim doğduğunu ve herşeyinin normal olduğunu görürüm inşallah ve inşallah kızım kah hastası olmaz.rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
kızlar hepinize merhaba nasılsınız ben yokken neler yaptınız hayat nasıl gidiyor gelişmeler varmı?kaldıgım yerden takip etmek istedim okuyamadım benim ufaklık teknolojı hastası oldu bilgisayarımzı bozdu falan derken koptuk internetten ama cok sükür yine yazmak kısmet oldu. yarenahsen sen nasılsın bebegimiz doğdumu nihal karakedi papatya sizler nasılsınız yeni katılan arkadaslarda olmuş sizlerde hosgeldiniz
iyiyim teşekkürler dilerim ailece sizlerde çok iyisinizdir
sağol canım.bebeğimin doğmasına 15 gün kaldı.1 ocakta sezeryan olcam inşallah.tabii beklerse bebiş çünkü çok sancım oluyor.inşallah biraz daha dayanırız.bebeğimiz sağ salim doğduğunu ve herşeyinin normal olduğunu görürüm inşallah ve inşallah kızım kah hastası olmaz.rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
bebeklerden birinin kalbi durmuş
Allah sana ve diğer bebeklere sağlık versin canım benim moralini iyi tutmaya gayret et nolur
merhaba arkadaşlar sizleri takip ediyorum ama bir türlü üye olmuyordum. Şimdi üye oldum siteye banada geç başlangıçlı kah tanısı koyuldu. Gebelik istiyordum ve araştırma yaparken sizleri okumaya başladım. Karakedinin hamileliğine çok sevindim. Allah kalan bebeklerini kucağına almak nasip etsin. Herkezin allah yardımcısı olsun.