- 3 Nisan 2012
- 1.118
- 5
- 48
- Konu Sahibi Kalimero28
benim kızımında boyu güzel yani 14 yaşında 1.68 boyunda ama göğüsleri çok küçük hiç büyümüyor yaşıtlarına göre.ilaçtan olabilirmi acaba.bu gidişimde sorayım doktoruna..ben nonklasik kahlıyım mesela ve lise dönemimde doktora gittim ondan önce gitmemiştim. en son gittiğim doktor da ilaçsız takip şeklinde yazmış ve ben beş sene ilaç kullanmadım buna rağmen yalnızca 17 alfa biraz yüksek çıkmış bunun içinde kortizol ilacı verdi. sadece gebelik istediğim için gebelikten sonra hemen kesicem ilacı ama sanırım en azından ergenil bitene kadar kullanılmalı ben çok fazla tüylenme yaşadım. belki ilacı kullansaydım bir problem olmayacaktı diğer yandna da gelişimim belki zayıflayacaktı şimdi 1.70 boyundayım göğüslerim gayet büyük gelişimim iyi yani :)
yarenahsen bişey sormak istiyorum erkek çocuğuna da test yaptırdınmı yani nonklasik kah olma ihtimali veya taşıyıcı olma durumu nedir
yaptırdım canım çok şükür onda hastalık yok ama taşıyıcılık için test yaptırmadık.ileride yaptırırız onuda.zaten evlenene kadar sorun olmuyor taşıyıcılık:))