- 8 Haziran 2010
- 390
- 5
- Konu Sahibi Kalimero28
evet tedavimizi olduktan sonra allahın izniyle bizlerde evlat sahibi olacağız ben inanıyorum.
Papatya şu opvulasyon testlerini denedin mi hiç? ben denedim ama 12 testin hepside negatif çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet tedavimizi olduktan sonra allahın izniyle bizlerde evlat sahibi olacağız ben inanıyorum.
canım ben denemedim ama doktorum 3 ay boyunca yumurtlama takibine almıştı beni 3 ay boyuncada hep 6 tane yumurtam oluştu çatlıyor bi problem yok demişti doktor.
acaba bu durumda doğal yolla gebe kalmak çokmu imkansız ya?
kızlar bu hidrokortizon dediğiniz ilaç mı yoksa ilaçtaki etken maddemi ben onu bilmiyorum yani benim kullandığım ilaç o değil deltacortril mi hidrokortizon? netten baktımda o ilaç çıktı çocukken kullandığım ilaç o
imkansız değil canım. senin 17 ohpro. ve testesteronun düşünce bence doğal yoldan hamile kalacaksın.
hanımlar bende de KAH var. saçlarımda ön tepe kısmı ve ense kısmında sorunlar var. buralar hem seyrek hem de kısa saçlarla dolu. bu kısa saçlar uzayamadan dökülüyor ve yerine yenisi geliyor o da uzayamadan dökülüyor. 3 yıldır çekiyorum. 27 yaşındayım şu an. tedavi de hiç olmadım. buradaki c.ü. profesörü cadısı bir halta yaramaz. başka doktor da yok bu konuda uzman. saçlarımda bu sorun babamın kanser olduğunu öğrendikten sonra çııktı. saçlarım stresten mi böyle oldu yoksa KAH nedenli mi babamın hastalığıyla tesadüf mü çakıştı? sizde de aynı saç sorunu olan var mı?
öncelikle babana da sana da geçmiş olsun saçlarındaki sorun -hormon içerikli bir ilaç kullanmıyorsan- bence psikolojik olabilir bu hastalıkta ciddi saç dökülmeleri olacağnı sanmıyorum. teşhis alabildiğine göre doktora gitmişsin imkanın varsa başak bir üniversiteye git yoksa iyi kötü oradaki cadıyla devam et tedavi çok önemli çünkü sonra daha çok üzülürsün ameliyat oldun mu?
17 oh progesteron bildiğim kadarıyla 21 oh ve bazı enzimlerle kortizona dönüştürülüyor. bizde bu enzimler eksik olduğu için bu dönüşüm olmuyor. o yüzden 17 oh progesteron yüksek, kortizon düşük oluyor vücudumuzda. hangi üniversiteye gitmiştiniz? ben yıllaca ankara üniversitesine gitmiştim. şimdi de gaziye devam ediyorum.17 OHPROGESTERON nedir ?
Benimkini de bakmışlardı ama çok eski testler, ilaç kullandıktan sonra değerlerim değişti diye attım.
Kahın tüm belirtileri var ama değerlerim ve tetkikler sonucu birşey çıkmadı. bende bir daha gitmedim endokrine .
sürrenel mr ve adetimin 2. günü verilen kortizol sonucunda birşey çıkmadı yani öyle söylediler .
Tıp fakültelerindeki doktorlar çaylak böyle değerlerim yüksek diye tuhaf bakıyorlar gitmek istemiyorum oraya
17 oh progesteron bildiğim kadarıyla 21 oh ve bazı enzimlerle kortizona dönüştürülüyor. bizde bu enzimler eksik olduğu için bu dönüşüm olmuyor. o yüzden 17 oh progesteron yüksek, kortizon düşük oluyor vücudumuzda. hangi üniversiteye gitmiştiniz? ben yıllaca ankara üniversitesine gitmiştim. şimdi de gaziye devam ediyorum.
zaten problem teşhis konulana kadar. teşhisten sonra tedavi nispeten kolay.
kızlar bi bakın hele
kah tedavisi olanlar ve iyiye gidenler,,,teşhisiniz ne kadar bir zamanda kondu (gün, hafta, ay) ve tedaviye başladınız öğrenebilir miyim? ona göre birilerine çok fena beddua edecem.(bu siteden değil )
kızlar bi bakın hele
kah tedavisi olanlar ve iyiye gidenler,,,teşhisiniz ne kadar bir zamanda kondu (gün, hafta, ay) ve tedaviye başladınız öğrenebilir miyim? ona göre birilerine çok fena beddua edecem.(bu siteden değil )