- 8 Haziran 2010
- 390
- 5
- Konu Sahibi Kalimero28
canım benim kızım (kah) hastası dogdugu gün ögrendik klitoris büyükdü hemen hastaneye gitik kah oldugunu sölediler şok olduk hemen hastaneye yatırdılar tedavimiz başladı kızım ikitane ilaç kullanıyor bu hastalıgın bir çok cinsi var bizimkisi tuz kaybettiren cinsi bebek oldugu için günde üç kere ialç veriyorum ve ilaçlar ömür boyu bunu düşündükçe çok üzülüyorum ayrıca ameliyatda olduk vajina plasti aylık kontrollerimizi gidiyoruz devamla bende bu hastalıgı ilerleyen yaşlarında nasıl seyir edecegini çok merak ediyordum kimse bilmiyor bu hastalıgı haytınızı nasıl etkiliyor cevap verin lütfen bana çok merak ediyorum
kızınıza doğar doğmaz teşhis yapıldığı ve tedaviye başlandığı için diğer çocuklardan hiç farkı olmayacaktır. önemli olan ilaçlarını düzenli olarak saatinde vermeniz. hidrokortizon ve florinf mi kullanıyor bebeğiniz? Bebeğiniz büyüdükçe neden ilaç kullandığını sorgulamaya başlayacaktır. hatta bazen içmek istemeyecektir :) (ben öyle yapmıştım. :))) tedavisi iyi takip edilirse sağlıklı çocuklardan hem fiziksel hem ruhsal olarak hiç bir farkı olmaz. Lütfen üzülmeyin. sizi üzecek yorumlar yapan çevre tanıdıklarla bu konuda konuşmayın. çünkü cahillikleri bazen çok yaralayıcı oluyor.