- 8 Haziran 2010
- 390
- 5
- Konu Sahibi Kalimero28
Kızlar pazartesi aşılama olacağım. doktor şaşırttı bizi bugün aniden pazartesi aşılama yapıcaz dedi. gerçi kendimi hazırlıyorum olumsuz sonuca karşı ama işte umut. dua edin kızlar nolur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar pazartesi aşılama olacağım. doktor şaşırttı bizi bugün aniden pazartesi aşılama yapıcaz dedi. gerçi kendimi hazırlıyorum olumsuz sonuca karşı ama işte umut. dua edin kızlar nolur.
inşallah kızlar korktuğum gibi olmadı hemen oldu bitti. kolaymış meğer. 14 uzun günüm var şimdi sonucu öğrenmek için.
inşallah kızlar korktuğum gibi olmadı hemen oldu bitti. kolaymış meğer. 14 uzun günüm var şimdi sonucu öğrenmek için.
bitanemo senin doğum tarihin ne zaman yaklaşık olarak?
tatlım benim doğum tarihi 20 mayıs aama ben bebişin okadar duracağını sanmıyorum mayıs bası gibi gelir bence yani tam 40 haftalık doğaz gibi geliyor bana 36dan sonra nezam isterse ozamn gelsin şimdi 29 haftaya girdim bakalım heyecanla bekliyorum seninde iyi haberlerini bekliyorumm
karakedi85 sanırım 1 haftaya kadar sonucun belli olacak dimi.
teyzeleri bakın bu kızım sizinle tanıstırmak istedim Eki Görüntüle 361659 gerçi burda 25 haftalık şimdi dahada büyüdük
teyzeleri bakın bu kızım sizinle tanıstırmak istedim Eki Görüntüle 361659 gerçi burda 25 haftalık şimdi dahada büyüdük