- 27 Temmuz 2020
- 192
- 105
- 33
- 35
- Konu Sahibi minicivcive
-
Geçmiş olsun bende 2ay oldu çektireli hakkımızda hayırlısı olsunMerhaba kızlar,
Korunmadan geçen ilk 5-6 ayı sistit olduğum, doktor doktor gezdiğim evlilik hayatımın 10 ayının sonunda Hsg çekilmeye karar verdim. Kendi doktoruma danıştım. Onun Hsg için verdiği ücret fazla gelince araştırmaya başladım. Sonomed’i buldum. Aradığım günün bir gün sonrasına randevumu aldım. Cevap beyi bulmuştum ama erkek olduğu için çekincelerim vardı. O yüzden merkezi arayıp kadın doktor sordum. İclal Işıklar’ ı önerdiler. Araştırdım Prof olduğunu gördüm.
Aşırı korkuyordum. Telefonda bile rahatlattılar. Merkeze girince sizi kabinlere alıyorlar. Ameliyata girer gibi soyunup sadece önlük giyiyorsunuz gayet steril bir şekilde yatağa yatıyorsunz. Çatal korkusu olanlara söylüyorum. Çatal yok yatak gibi dümdüz yatıp bacakları açıyorsunuz. Doktor kesinlikle harika tatlı dilli ve müdahaleleri hiç acıtmadı. Sıvıyı verince aşırı hafif bir adet sancısı oluyor. Ben bu ağrıların babalarını çektim. O yüzden hiç gözüme görünmedi. Muayene gibi gerçekten. Korkmayın kesinlikle olun. Aklınızda kalmasın tüpüm mü tıkanık rahim şeklim mi uygun değil diye kendinizi yemeyin. Ben yaptım siz yapmayın diye paylaşıyorum. Uygulama boyunca dizlerim titredi kalbim pırpır acıyacak diye. Gece zor uyudum. Hiç değmezmiş bunlara.
filmde hiç bir sorun çıkmadı çok şükür.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Evlatlarımızı bize nasip etsin.
Merhaba kızlar,
Korunmadan geçen ilk 5-6 ayı sistit olduğum, doktor doktor gezdiğim evlilik hayatımın 10 ayının sonunda Hsg çekilmeye karar verdim. Kendi doktoruma danıştım. Onun Hsg için verdiği ücret fazla gelince araştırmaya başladım. Sonomed’i buldum. Aradığım günün bir gün sonrasına randevumu aldım. Cevap beyi bulmuştum ama erkek olduğu için çekincelerim vardı. O yüzden merkezi arayıp kadın doktor sordum. İclal Işıklar’ ı önerdiler. Araştırdım Prof olduğunu gördüm.
Aşırı korkuyordum. Telefonda bile rahatlattılar. Merkeze girince sizi kabinlere alıyorlar. Ameliyata girer gibi soyunup sadece önlük giyiyorsunuz gayet steril bir şekilde yatağa yatıyorsunz. Çatal korkusu olanlara söylüyorum. Çatal yok yatak gibi dümdüz yatıp bacakları açıyorsunuz. Doktor kesinlikle harika tatlı dilli ve müdahaleleri hiç acıtmadı. Sıvıyı verince aşırı hafif bir adet sancısı oluyor. Ben bu ağrıların babalarını çektim. O yüzden hiç gözüme görünmedi. Muayene gibi gerçekten. Korkmayın kesinlikle olun. Aklınızda kalmasın tüpüm mü tıkanık rahim şeklim mi uygun değil diye kendinizi yemeyin. Ben yaptım siz yapmayın diye paylaşıyorum. Uygulama boyunca dizlerim titredi kalbim pırpır acıyacak diye. Gece zor uyudum. Hiç değmezmiş bunlara.
Ben de dün yaptırdım siz de aynı yerde mi yaptırdınız ?Bende dün yaptırdım hayırlısı bende çok korkuyordum ama değmezmiş hayırlısı
Valla ben Konya da yaptırdım canım sen nerede yaptırdın pekiBen de dün yaptırdım siz de aynı yerde mi yaptırdınız ?
Yok yok İstanbul’da ben :)Valla ben Konya da yaptırdım canım sen nerede yaptırdın peki
Şuan elim ayağım karıncalanıyor acaba normal mi sizdede oldu mu yan etkiler ??Yok yok İstanbul’da ben :)
Ben de bir şey olmadı ama hafif sancı giriyor kasıklarıma. Hala var mı karıncalanma ?Şuan elim ayağım karıncalanıyor acaba normal mi sizdede oldu mu yan etkiler ??
Şükür canım bugün geçti şimdilik yok ne kadar geçerli acaba bu işlem geçmiş olsun canımBen de bir şey olmadı ama hafif sancı giriyor kasıklarıma. Hala var mı karıncalanma ?
İlk 3 ay çocuk için yüksek şans deniyor kuzumŞükür canım bugün geçti şimdilik yok ne kadar geçerli acaba bu işlem geçmiş olsun canım
Aynen canım ovülasyon testi almak istiyorum ama kalsın diyorum bi yandan daİlk 3 ay çocuk için yüksek şans deniyor kuzum
Kimisi diyor ki testlerle takip etmeyin stres yapıyor kimisi testle takip edip hamile kalıyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Yumurtlama da benim akıntım çoğalıyor. Oradan anlıyorum. Hsg ile açılan minicik tıkanıklarımız vardır da o yüzden olmamıştır inşaallah. Başka bir sebep yoktur da bu ay hamile kalırızAynen canım ovülasyon testi almak istiyorum ama kalsın diyorum bi yandan da
Hangi uygulama canım senin kullandığın bendeki p.c. Uygulaması geçen ay dr a gittim klomen verdi fitil de verdi enfeksiyon varmış verdiği günler yumurtlama günümmüş kendisinde hesapladı ama fitili koyduk kaçırdık bu ayda başka şehirde hsg yaptırdımKimisi diyor ki testlerle takip etmeyin stres yapıyor kimisi testle takip edip hamile kalıyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Yumurtlama da benim akıntım çoğalıyor. Oradan anlıyorum. Hsg ile açılan minicik tıkanıklarımız vardır da o yüzden olmamıştır inşaallah. Başka bir sebep yoktur da bu ay hamile kalırızşuan yumurtlama zamanındayım uygulama benimkini tam tutturuyor bir de.
Ben de PC kullanıyorum. 1 ay klomen kullanmıştım kist yaptı. Doktorun takip etmesi gerekirmiş. Hiç takip yapmadı. 2 ay da kistle uğraştık. Enfeksiyon için nioli yağı kullanabilirsin. Bir damla kiloda damlat. Ben öyle yapıyorum. Çok çektim o enfeksiyonlardan.Hangi uygulama canım senin kullandığın bendeki p.c. Uygulaması geçen ay dr a gittim klomen verdi fitil de verdi enfeksiyon varmış verdiği günler yumurtlama günümmüş kendisinde hesapladı ama fitili koyduk kaçırdık bu ayda başka şehirde hsg yaptırdım
Ne güzel sevindim snn adınaMerhaba kızlar,
Rica ederim hiç korktuğun gibi olamayacak ama o stres yapılıyor demek ki ben korkunç şeyler okumuştum. İnşaallah tüpler açıl rahim şekli uygun çıkar. Haberini bekliyorum.Ne güzel sevindim snn adınabende salı günü sonomed e gideceğim umarım sorun yaşamam. Hayırlısıyla bizde o duyguyu yaşarız inşallah. Bilgi paylastigin için teşekkürler ama o korku geçmiyor araştırırken bile karnıma ağrı giriyor
Inşallah dediğin gibi olurRica ederim hiç korktuğun gibi olamayacak ama o stres yapılıyor demek ki ben korkunç şeyler okumuştum. İnşaallah tüpler açıl rahim şekli uygun çıkar. Haberini bekliyorum.İclal hanım mı çekecek ?
Evet hiç korktuğum gibi değildi. Zaten önemli olan anlık acı değil de sonucun iyi çıkması ama öncelik hep acıyı düşünüyoruz. Alttan bir müdahale var evet rahatsız edici ama 1,2 dk sürmüyor zaten. Sonucunda 6x4 mm lik polip cıktı bir yumurtaligimda genişlik varmış. Dr.um ilk olarak aşılama deneyelim olmazsa ameliyatı düşünelim dedi. Boyutları çok küçükmüş zaten. Hayırlısı artık adeti bekliyorum şimdi. Ve en azından bu ay unutmaya çalışacağım. Hayırlısını versin Rabbim hepimizeRica ederim hiç korktuğun gibi olamayacak ama o stres yapılıyor demek ki ben korkunç şeyler okumuştum. İnşaallah tüpler açıl rahim şekli uygun çıkar. Haberini bekliyorum.İclal hanım mı çekecek ?
Evet hiç korktuğum gibi değildi. Zaten önemli olan anlık acı değil de sonucun iyi çıkması ama öncelik hep acıyı düşünüyoruz. Alttan bir müdahale var evet rahatsız edici ama 1,2 dk sürmüyor zaten. Sonucunda 6x4 mm lik polip cıktı bir yumurtaligimda genişlik varmış. Dr.um ilk olarak aşılama deneyelim olmazsa ameliyatı düşünelim dedi. Boyutları çok küçükmüş zaten. Hayırlısı artık adeti bekliyorum şimdi. Ve en azından bu ay unutmaya çalışacağım. Hayırlısını versin Rabbim hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?