• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Konak Sorunu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ahhhu

şafağımıza 325...
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
365
0
96
34
İstanbul
merhaba arkadaslar benım saclarımda garıp bır kepeklenme war konak seklınde kucuk kucuk bır yerden hatır hatır bı suru beyz kucuk yara gıbı seler dokuluo bunar neden oluordur we buna bı care bılen warmı

merhaba arkadaslar benım saclarımda garıp bır kepeklenme war konak seklınde kucuk kucuk bır yerden hatır hatır bı suru beyz kucuk yara gıbı seler dokuluo bunar neden oluordur we buna bı care bılen warmı

valla canım aynı şeyleri bende yaşıom bi doktor sedef hastalığı dedi diğeri mantar dedi :çok üzgünüm: ilaçları kullanıom yine tekrarlanıo aynı kepek gibi dökülüo kaşıyınca napcam bende bilmiom :a015:

canım aynı sorun bendede vardı egzama dedi dr.ketoral verdiii her banyoda onu kullandımm başkaa hiçbir şampuan kullanmadımmm yaklaşık 3 ay sonra geçtiii tavsiye ederimm bir dee saça sürülenn sıvı bir ilaç verdi jel değildi amaa çok ii geldi banaa

canım aynı sorun bendede vardı egzama dedi dr.ketoral verdiii her banyoda onu kullandımm başkaa hiçbir şampuan kullanmadımmm yaklaşık 3 ay sonra geçtiii tavsiye ederimm bir dee saça sürülenn sıvı bir ilaç verdi jel değildi amaa çok ii geldi banaa

bana da mantar diyen doktor ketoral vermişti geçti ama yine oluştu diğer doktor sedef dedi çinko yetersizliği var die de şurup falan verdi napcam bilmiom ya yine doktoramı gitcem :çok üzgünüm:

bende basıt bır kepeklenmedır dıe dusunmustum mantar mııı egzamamı ayy arkadaslar korktum wallaaa

büyük ihtimal seboreik dermatit olabilir,egzama:) kaşıntı oluor mu?bende de o sorun var ,onun kesin bir çözümü yok belirli aralıklarla tekrar edecektir

arkadaşlar mantar da deil egzamada deil anlattığınıza göre aynı sorunu yaşıorus ve cilt doktoru bunun saç diplerinde oluşan bir sedef hastalığı olduğunu söyledi

sedef mıı eywahh o cok kotu bır sey we hemen hemen gecmeyen bır hastaık wıcudumuzun baska yerlerıne bulasırmıymıs acabva uuff nappcaz oolese bız yaa

sedef mıı eywahh o cok kotu bır sey we hemen hemen gecmeyen bır hastaık wıcudumuzun baska yerlerıne bulasırmıymıs acabva uuff nappcaz oolese bız yaa

canım sedef vücudun heryerine bulaşmıo bende uzun süre var ama tam olarak da gitmio eğer seninde benim hastalığımdansa sedeftir ama kesin bişi diyemem tabiki doktor değilim çünkü :sm_confused: ama sedef başkasına da geçen bulaşıcı bi hastalık değilmiş ve kesin tedaviside varmış ama tam olarak daha araştırmadım :1no2: korkma bişi olmuo vücutta çıkarsa o daha zararlı seninde kafa derin derin pul pul dökülüomu sedef derinin kendini aşırı yenilemesinden olurmuş bu hızını engelleyecek ilaçlar varmış işte bende araştırıom bakalım doktora falan sorcam olayları sanada anlatırım a.s.

yaw Daha Bugun Yikadigim Saclar Pul Pul Yine O Sebebten Oturu Korkuyorum Bende Kotu Duruyor Sonucta Kirli Gibi Duruyor O Gun Yikasaniz Bile Cok Kotu Bisey Bu Bence Maaleseefffff Ben De Sackiran Falan Mi Oluyo Ki Die Endiseleniodum O Daha Kotu Gerci

yaw Daha Bugun Yikadigim Saclar Pul Pul Yine O Sebebten Oturu Korkuyorum Bende Kotu Duruyor Sonucta Kirli Gibi Duruyor O Gun Yikasaniz Bile Cok Kotu Bisey Bu Bence Maaleseefffff Ben De Sackiran Falan Mi Oluyo Ki Die Endiseleniodum O Daha Kotu Gerci

bu kadar karamsarlığa kapılma sedef hastalığında saçların dökülmez asla böle bişi olmaz bende olmadı doktorda olmayacağını söledi sen doktora git losyon verio biraz olsun hafiflio bana stresten olduğunu sölemişti ve stres için bi hap verdi ama benim uykumu getirdiği için kullanamadım o hap çok rahatlatıo ama uyku getirio ya bak sen en iyisi doktora görün geç olmadan bende bi daha gitcem ve ne ilaç verirse kullancam üzülme artık :1hug:

insallah Gecer Hulyalicim Walaa Gidem Bende Bari Doktora Da Bu Goruntuden Kurtulam Goruntu Bise Diil Kaisinti Da Yapiio Walla Uyuz Sey Yaa

ergenlik döneminde olmusdu bende öyle... sampuanimi degistirmisdim (ama hangisine degistirdigimi unuttum simdi) birde sacimi sampuanladikdan sonra tariyordum banoyoda (halen banyoda tararim sacimi) gecdi...

ben de o tarama ıslemını yapıyordum ancak wazgectım ondan olmus olmasın sakın!!!!

cnm senın sedef haslıgı olmaz dıye düşünüyorum..sedef hastalarında acayıp derecede derı soyulması yaşanır..
egzama dersen belkı...Egzama, çeşitli nedenlerle ortaya çıkan ve deride kızarıklık, şişme, veziküller, kaşıntı gibi belirtilerle görülen daha çok psikosomatik nedenli deri hastalığı. Başlıca özelliği, kızarık deri üzerinde beliren kabarcıklardır..sende kabarcıklar fln varmı??
cnm en kısa zamanda bı doktora gıt herhangı bır şekılde rahatsılıgın fln varmı başında yoksa sadece konak mı??
sonra bu konak stresten dolayıda oluşabılıyor..kronojık olarakta..sen en ıyısı doktora bı gıt benım söliyeceklerım bu kadar..

kızlar onun ismi konak mı yaa... ben de senelerdir çekiyorum kafamda sanki bi tabaka var kaışınıyo falan elimle tabaka gibi şeyi soyduğumda kanıyo böle beyaz badana gibi bişey çıkıyo :S midenizi kaldırdıysam özür dilerim.. bi doktor tanıdığımız roche nin bi ilacını verdiydi hiçbi işe yaramadı şimdi nizoral kullanıyorum bana mısın demedi. kafamdan gidip ketoral alsam diye düşünüyorum ne dersiniz???

bence ketorali falan bırakın kızlar en iyisi doktora gidin benim gittiğim bir doktor bilemedi mantar die ketoral verdi bi süre kullandım ama yine çıktı en iyisi doktora gidelim ben yarın başka bi doktora gitcem gerçi diğeride sedef demişti ama bilmem artık yarın gitceğim doktor ne dicek buraya yazarım ne dediğini artık hangi ilaç olursa kullancam geçsin yaw bıktım artık :(

heyym ben ılac falnbılmıyorum ama ıste boyle kasıyınca dersıs pul pul spyuluyor kafamın saclarımı yıkayıp cıkıom anında pul pul beyaz yıne of yanı cok sınır bozucu annem bepanthene krem denıyordu benım sacıma ama ben sewmem sacıma kerm surmeyı yaglandırıyor gıbı gelıyor ama ıyı gelebılıyor deneyebılırsınız ıse yaradı ama gecıcı bır cozume benzıyor

bepantene kremı deyebılırsınız kızlar surunce yok oluyo ama ertesı gune tekrar aynı sorun bepanten enteresan bır urun yaw herseye yarıyor:)

Back