• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Konak Sorunu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar bugün doktora gittim ve ne dediğini sizlerle paylaşmak istiorum :1no2:
dediki sedef hastalığının tamamen bi çözümü yoktur ama daha aza indirgemek için momecon adında losyon vercem sabah akşam sür dedi senağlama
umarım sizin hastalığınız sedef değildir egzaman olsaydı su toplayan yer olurdu patlatınca su çıkardı dedi egzamanın kesin çözümü varmı bilmiom sormadım ama sedefin yokmuş ve bu losyon sayesinde azalacağını söyledi ben daha öncede bunu kullanmıştım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama senağlama

kızlar bugün doktora gittim ve ne dediğini sizlerle paylaşmak istiorum :1no2:
dediki sedef hastalığının tamamen bi çözümü yoktur ama daha aza indirgemek için momecon adında losyon vercem sabah akşam sür dedi senağlama
umarım sizin hastalığınız sedef değildir egzaman olsaydı su toplayan yer olurdu patlatınca su çıkardı dedi egzamanın kesin çözümü varmı bilmiom sormadım ama sedefin yokmuş ve bu losyon sayesinde azalacağını söyledi ben daha öncede bunu kullanmıştım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama senağlama

ooff sedef mı cıktı gecmıs olsun cnm ınsallah doktorun werdıgı tedawı ıle gecer hastalıgın heem ama dıyorsun kı daha once de kullanmıstım doktorun werdıgı urunu e medem oyle sen doktora soylemedın mı cnm ben bu nu da ha once de kullandım dıye belkı daha baska bı tedawı onerırdı:sm_confused:

ooff sedef mı cıktı gecmıs olsun cnm ınsallah doktorun werdıgı tedawı ıle gecer hastalıgın heem ama dıyorsun kı daha once de kullanmıstım doktorun werdıgı urunu e medem oyle sen doktora soylemedın mı cnm ben bu nu da ha once de kullandım dıye belkı daha baska bı tedawı onerırdı:sm_confused:

söyledim canım doktora aynı ilacı kullandım die ama zaten saçtaki sedefe bu ilaç verilir biraz daha hafifletir dökülmeyi ama kesin çözümü yok ki dedi :bbo: istersen losyonu yazayım dedi bende yaz bari dedim napim :çok üzgünüm: ya zaten bu derinin kendini hızla yenilemesinden oluyomuş ondan kepek gibi dökülüomuş :a015:

eger
cok kasırsam
kanıyor
zaman zamn soyle kı bakıyoum yara gıbı br yer pul pu lolmus bende bıras kasııy:sm_confused:om k
yara gıbı bıse gelıyor elıme sonra

ayy aynı yaa napcaz bizz :çok üzgünüm:

bılmıyorum walla hulyalı da doktora gıtmıs ona yıne aynı ılacı wermısler yanı tedawı etmeyen bız gıtsek bıze de aynısını werecekler en ıyısı her gun yıkamak:1no2:

ya bende bazen çok kaşıdığımda kanatıorum ve sonra yara oluşuo kabuğu soyunca yine kanıyo ama momecon adında losyon verdi işte yine onu kullandımda yinede hafifletio biraz :çok üzgünüm: ama kesin çözüm değil işte :sm_confused:

ya bende bazen çok kaşıdığımda kanatıorum ve sonra yara oluşuo kabuğu soyunca yine kanıyo ama momecon adında losyon verdi işte yine onu kullandımda yinede hafifletio biraz :çok üzgünüm: ama kesin çözüm değil işte :sm_confused:

haıfletıyo demek olsun ne yapalım bıraz gecsın de sonucta ıyıbır goruntu yakalayacagızz bı denemek lazım yıne de gercı sonra agısıklık yapmasın osırnaşık şey

haıfletıyo demek olsun ne yapalım bıraz gecsın de sonucta ıyıbır goruntu yakalayacagızz bı denemek lazım yıne de gercı sonra agısıklık yapmasın osırnaşık şey

yok canım bağışıklık yapmıo sen yine de dene istersen :içelim:

ya kullanınca geçio şampuanı ama sonra tekrar başlıyor bende de aynı sorun var sürekli kullanmakta zararlı o şampuanı şarşırdım kaldım valla

Back