- 23 Mart 2022
- 70
- 17
Bunu öğrendiğim iyi oldu bide tek tek dondurmak daha mantıklı zatenYok genelde ilk embriyoyu tek, eğer varsa diğerlerini çift çift donduruyorlar. Ama çoğul gebeliğe hazır değilseniz, düşünmüyorsanız tek tek dondurmalarını rica edin. Biz bunu akıl edemedik. İlk transferim olumlu oldu ama düşükle sonuçlandı. İkinci transferde çift embriyo dondurulduğu için çift koyduk. İkisi de tuttu. Ama rahmim taşıyamadı. 23. Haftada doğum yaptım. Bir sonraki çocuk istemimde embriyolarımdan birinden vazgeçmem gerekecek. Çünkü hepsi çift. O yüzden tavsiyem tek tek dondurtmak
Biliyorum zor bi durum ama Demek ki bu senin için daha hayirliymisRaporsuz yaptırdım ben canım ama negatif geldi sonucum inşallah sen iyi sonuç alırsın…
Umuttepe hst rapor cikardim ve tup bebegi seyma hocada yaptim.ilk transfer yas 38 ve 10 aylik bir oğlum varKızlar tüp bebeği raporlu mu yaptınız yoksa ücretli mi
RABBIM çocuğunuzu size bağışlasın inşallahUmuttepe hst rapor cikardim ve tup bebegi seyma hocada yaptim.ilk transfer yas 38 ve 10 aylik bir oğlum varrabbim isteyen herkese nasip etsin.ben cok memnun kaldim ve herkesede seyma hocayi tavsiye ederim.
Çok sağolun.Herhangi bir sorun cikmaz insallah bende o sekilde ilerlemistim tabi sistem degisti mi bilmiyorum.Ben ilk iğnelerimi hatta umuttepede yazdirmistim receteyle almistim.cunku konak hst sgk anlasmasi yok.dis merkezde yaptirdigimi soyleyip kendileri yardimci olmuslardi.aklinizda olsun sonraki iğnelerinizi ki ben 9. Aya kadar iğne oldum ve ayni sekilde haplarinizi saglik ocagindaki doktorunuza rica edin yazdirip alabilirsiniz yoksa diger turlu cok pahalıya patlıyor.RABBIM çocuğunuzu size bağışlasın inşallahbiz rapor için dosyamizi teslim ettik bizi aramalarını bekliyoruz ama çok geç dönüyorlar diye süreci hızlandırmak adına şimdi yumurta toplama yapıp rapor çıktıktan sonra transfer yapmak istiyorum ve büyük ihtimalle yumurta toplandiktan sonra beni arayacaklar gidince de ordaki doktor da muayene etmek isticek ve ben durumu anlatınca sıkıntı çıkarırlar diye biraz tedirginim inşallah sorun çıkarmazlar
Merhabalar umuttepede kadın doğum mu yazdı acabaÇok sağolun.Herhangi bir sorun cikmaz insallah bende o sekilde ilerlemistim tabi sistem degisti mi bilmiyorum.Ben ilk iğnelerimi hatta umuttepede yazdirmistim receteyle almistim.cunku konak hst sgk anlasmasi yok.dis merkezde yaptirdigimi soyleyip kendileri yardimci olmuslardi.aklinizda olsun sonraki iğnelerinizi ki ben 9. Aya kadar iğne oldum ve ayni sekilde haplarinizi saglik ocagindaki doktorunuza rica edin yazdirip alabilirsiniz yoksa diger turlu cok pahalıya patlıyor.
Tüp bebek merkezindeki doktor yazmışMerhabalar umuttepede kadın doğum mu yazdı acaba
Sonuç belli oldu muBende Şeyma hocaya gittim memnun kaldım. Yapılan herşey içime sindi çarşamba günü transferim gerçekleşti şuan bekliyorum hayırlısıyla inşallah olumlu sonuçlar alırız
Sonuç belli oldu muMerhabalar şeyma hanıma gidiyorum bende baya ilgili farkı şu bahar hanım hastane bünyesinde şeyma hanım özel tüp bebek bölümünün kendi doktoru yani tek işi tüp bebek size faydalı olacağını düşünüyorum baya ilgileniyorlar şeyma hanım doktor değilde abla gibi davranıyor zaten şuanlık transferim oldu test günü bekliyorum bende tavsiye ederim :)
Pozitif şuan canım beta takip ediyoruzSonuç belli oldu mu
Ay çok sevindim RABBIM tamamına erdirsin inşallahPozitif şuan canım beta takip ediyoruz
Teşekkürler inşallah tektiAy çok sevindim RABBIM tamamına erdirsin inşallah
Kaç embriyo transfer ettiler
Negatif canım hsg çekinip 2. tranferi öyle deneyeceğizSonuç belli oldu mu
Hsg çekilmeden mi tüp bebek yaptınNegatif canım hsg çekinip 2. tranferi öyle deneyeceğiz
Hsg vardı ama eskiydi o yüzden şeyma hocada tekrar istediHsg çekilmeden mi tüp bebek yaptın
Anladım RABBIM hakkında herseyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallahHsg vardı ama eskiydi o yüzden şeyma hocada tekrar istedi
Amin canımAnladım RABBIM hakkında herseyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallah
Merhaba tetenoz aşısı olduğunuzda oksapara devam ettiniz mi sorun oldu muBiz yakın gidiyoruz sanirim bende tetenoz oldum allahdan bir yan etkisi olmadi.detayli ultrasonu naptin peki.ben sehir hst gidiyorum detayliyida orda cektiricem.bu arada oksapara devam ediyor musun.bana seyma hoca detayliya kadar devam edelim demisti ama itibar bey bence gerek yok demisti yinede birakmadim ben ama detaylidan sonra birakicam sanirim.