Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Bunu öğrendiğim iyi oldu bide tek tek dondurmak daha mantıklı zaten
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim

Raporsuz yaptırdım ben canım ama negatif geldi sonucum inşallah sen iyi sonuç alırsın…

Kızlar tüp bebeği raporlu mu yaptınız yoksa ücretli mi
Umuttepe hst rapor cikardim ve tup bebegi seyma hocada yaptim.ilk transfer yas 38 ve 10 aylik bir oğlum varrabbim isteyen herkese nasip etsin.ben cok memnun kaldim ve herkesede seyma hocayi tavsiye ederim.

Umuttepe hst rapor cikardim ve tup bebegi seyma hocada yaptim.ilk transfer yas 38 ve 10 aylik bir oğlum varrabbim isteyen herkese nasip etsin.ben cok memnun kaldim ve herkesede seyma hocayi tavsiye ederim.
RABBIM çocuğunuzu size bağışlasın inşallah biz rapor için dosyamizi teslim ettik bizi aramalarını bekliyoruz ama çok geç dönüyorlar diye süreci hızlandırmak adına şimdi yumurta toplama yapıp rapor çıktıktan sonra transfer yapmak istiyorum ve büyük ihtimalle yumurta toplandiktan sonra beni arayacaklar gidince de ordaki doktor da muayene etmek isticek ve ben durumu anlatınca sıkıntı çıkarırlar diye biraz tedirginim inşallah sorun çıkarmazlar

Çok sağolun.Herhangi bir sorun cikmaz insallah bende o sekilde ilerlemistim tabi sistem degisti mi bilmiyorum.Ben ilk iğnelerimi hatta umuttepede yazdirmistim receteyle almistim.cunku konak hst sgk anlasmasi yok.dis merkezde yaptirdigimi soyleyip kendileri yardimci olmuslardi.aklinizda olsun sonraki iğnelerinizi ki ben 9. Aya kadar iğne oldum ve ayni sekilde haplarinizi saglik ocagindaki doktorunuza rica edin yazdirip alabilirsiniz yoksa diger turlu cok pahalıya patlıyor.

Merhabalar umuttepede kadın doğum mu yazdı acaba

Sonuç belli oldu mu

Merhaba tetenoz aşısı olduğunuzda oksapara devam ettiniz mi sorun oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…