Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hallettik hepsini çok şükür valla ben iyi diye ilk bahçeciye gitmiştim ama burası oraya bin basar cok memnun kaldım bakalım artık sonucu beklicez umarım güzel haberler alırız ilk deneme mi sizinÇıktiginda kalcadan iğnen yapilacak unuttuysaniz eğer hatirlatiyim dedim.Ben heyecandan almamisim yanima eşim gitti ecz aldi geldi
Kaç yaşındasınHadi bakalım hayırlı olsun inşallah.Evet benim ilk deneme ve ilk transferimiz cift oldu.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah gönlümüze göre versin
Ben 28 yaşındayım pcos var 2.denememSizin kaç? İkinci deneme sanirim
Benim normalde 26 Mayıs Cuma günü dün olacaktı saat 13:30-14:00 arasında ama covid pozitif çıktığım için iptal edildi haziranda olacak inşallahTransferiniz oldu mu
Aa çok geçmiş olsun. Covid testi aldıklarında covidmi kaldı ne gerek var demiştim hakkınızda hayırlısı olsun umarım sizin için daha iyi olurİkinizi de hayırlı olsun kızlar sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur süreciniz çok güzel geçer benimde 2. Denemem ilki boş gebelikti embriyo kalitesizliği demişlerdi 2. Deneme nasip olmadı biliyorsunuz hastane transfer öncesi test istiyor testim pozitif çıktı yıkıldım transfere günler kala çok üzüldüm nasip değilmiş hayırlısı bu ay değilmiş demek ki haziran ayında nasipse tekrar başlayacağız sürece
Biz de öyle düşünmüştük çok şaşırdık ama nasip değilmiş canım teşekkür ederim sizin tek mi transfer oldu ilk kez mi tüp bebek denedinizAa çok geçmiş olsun. Covid testi aldıklarında covidmi kaldı ne gerek var demiştim hakkınızda hayırlısı olsun umarım sizin için daha iyi olur
Yok benim 2. Deneme iki tane transfer edildi beklemedeyim suanBiz de öyle düşünmüştük çok şaşırdık ama nasip değilmiş canım teşekkür ederim sizin tek mi transfer oldu ilk kez mi tüp bebek denediniz
İnşallahh sizin ilk mi pekiCok gecmis olsun bende cok sasirmistim covid mi var diye demek ki varmis evet.Gec olsun guc olmasin diyelim.Belkide daha iyi olucak ole dusunun
Hakkınızda hayırlısı olsunEvet benim ilk transferim o yuzden heyecan doruktabugun prultondan sonra kendimi yine iyi hisetmesemde yasamaya devam