Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıkcası en iyisi diyerek ilk istanbulda bahçeciye gittim fakat çok memnun kalmadım. Orada ki embriyolarımı konağa taşıdım bahçeciye bence bin basar şeyma hoca çok tatlı bi kadın tüm sorularınızı çok güzel cevaplıyor yaklaşımı çook çok güzel kesinlikle tavsiye ederimMerhaba kızlar,
Bende Kocaelide yaşıyorum ve tüp bebek için iyi bir merkez arıyorum. Konak Tüp Bebek Merkezi ve Şeyma Hocayı tavsiye eder misiniz? Süreç çok mu zor? Gözüm korktuğu için aylardır başlayamadım ama artık daha fazla beklemeyeceğim.
Korkulacak hiç bişey yok merak etmeyin iğneler hormonlar biraz zorlar ama kolay bi süreç hakkınızda hayırlısı olsun inşallahYaa ne güzel, içimi ferahlattınız teşekkür ederim Güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda umarım
Amiiiinnn hepimiz için en kolay şekilde olsun inşaallahKorkulacak hiç bişey yok merak etmeyin iğneler hormonlar biraz zorlar ama kolay bi süreç hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Selam teste gittin miHepimiz icin hayirli olur insallah
Evet yaptirdim pozitifSelam teste gittin mi
Tebrik ederiimm tek embriyo muydu çift miEvet yaptirdim pozitif
Takip için hangi dra gideceksin bende bugun test için gidicemCift embriyo.9 haziranda ilk randevum bklim beklemedeyim.
Kan verdim 126 cıktıBenim dusuncem en az 3 seyma hocayla devam etmek.cunku gecmisimizi en iyi o biliyor.sonrasi icin dusuncem henuz yok.ama sonuna kadar gitmek isterim onunla...
Sizin bugun 10.gun cok hryecanli.evde yaptiniz mi test
Aynen 2 gün sonra vericem tekrar umarım güzel artarCok iyi ben erken verdim 7. Gün 88 idi.sonra 9. Gun verdim 213 cikmisti.ama sizinde dusuk degil galiba muhtemelen iki gun sonra yine isteyebilir
Hayırlısı olsun inşallahArtar artar guzel dusunun.olmasaydi bu rakam bile cikmazdi.ilk adım basarili diyerek mutlu olalim
Merhaba kese için ne zaman gideceksinnArtar artar guzel dusunun.olmasaydi bu rakam bile cikmazdi.ilk adım basarili diyerek mutlu olalim