Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konad nerde bulabilirm ??
- Konu Sahibi Hayatt
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?orjinal konad ürünlerini satan site Özgürce Pazarlama isimli site. ben iki sefer bu siteden aldım sorun yaşamadım yalnız konaddan aldığım damga hiç işime yaramadı başka markanın damgasını kullanıyorum konadın desen diskleri harika ama damgasında iş yok ya da bana gönderilen iyi değildi bilemiyorum.
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
orjinal konad ürünlerini satan site Özgürce Pazarlama isimli site. ben iki sefer bu siteden aldım sorun yaşamadım yalnız konaddan aldığım damga hiç işime yaramadı başka markanın damgasını kullanıyorum konadın desen diskleri harika ama damgasında iş yok ya da bana gönderilen iyi değildi bilemiyorum.
Konad'ın orjinal damgasını hiçbirimiz beğenmedik canım sana özgü bir şey değil bu...
Konad'ın orjinal damgasını hiçbirimiz beğenmedik canım sana özgü bir şey değil bu...
:) başka bir markada damga bulmuştum iyi ki almışım onla yapıyorum desenlerimi ama o damgama bişey olacak diye gözümden sakınıyorum valla :)) bir daha bulamadım aynısından.
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
:) başka bir markada damga bulmuştum iyi ki almışım onla yapıyorum desenlerimi ama o damgama bişey olacak diye gözümden sakınıyorum valla :)) bir daha bulamadım aynısından.
Ben bu yüzden yedeklemiştim
Ben bu yüzden yedeklemiştim
:) iyi etmişsin canım umarım konad daha kullanılabilir ve iyi bir damga üretir de biz de desenlerimizi kolaylıkla yaparız. benim aldığım damga küçük ve tek taraflı bi damgaydı sonradan çift taraflı olanlarını gördüm acaba onlar nasıldır ki?
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
:) iyi etmişsin canım umarım konad daha kullanılabilir ve iyi bir damga üretir de biz de desenlerimizi kolaylıkla yaparız. benim aldığım damga küçük ve tek taraflı bi damgaydı sonradan çift taraflı olanlarını gördüm acaba onlar nasıldır ki?
O çift taraflı olanlar bana daha işlevsiz geldi. Ben yedekleri bornprettystore'dan almıştım canım bir bak istersen sende...
O çift taraflı olanlar bana daha işlevsiz geldi. Ben yedekleri bornprettystore'dan almıştım canım bir bak istersen sende...
aaa umarım bulurum çok sevindim teşekkür ederim canım
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
aaa umarım bulurum çok sevindim teşekkür ederim canım
Rica ederim
- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
bunu ben de merak ediyorum. söylenen siteye baktım sanki toptan satış sitesi gibi geldi bana. fiyat falan pek bir bilgi yok... o site haricinde de pek bir yerde yok. kozmetik mağazalarında da yok... sadece bir benzeri gratis'te satılan essence markasında var, ama onda da sadece 1 disk var yani seçenek sınırlı...
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
bunu ben de merak ediyorum. söylenen siteye baktım sanki toptan satış sitesi gibi geldi bana. fiyat falan pek bir bilgi yok... o site haricinde de pek bir yerde yok. kozmetik mağazalarında da yok... sadece bir benzeri gratis'te satılan essence markasında var, ama onda da sadece 1 disk var yani seçenek sınırlı...
Hangi siteye baktın canım? Özgürce pazarlamaya mı?
- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
Hangi siteye baktın canım? Özgürce pazarlamaya mı?
evet. fiyat, kargo, satış şekli (kredi kartı gibi) hiç birşey yazmıyor ya da ben göremedim. sadece ürünler var o kadar...
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
evet. fiyat, kargo, satış şekli (kredi kartı gibi) hiç birşey yazmıyor ya da ben göremedim. sadece ürünler var o kadar...
İletişim kısmından iletişime geç onlar o şekilde satış yapıyor canım.