Komum bir sapk yardm edin

Gecmis olsun.Bu durumda onu gordugun ilk an yuzune tukurmeliydin.Bence tepkisiz kalman onun korktugunu dusunup cesaretlenmesine neden olabilir ve senin korkularini artirmaktan baska bi ise yaramaz

haklısın ama dedıgım gıbı kal geldı ve ben tepkı yapamadım sımdı olsa yaparım bu yuzdende kendıme kızıyorum

ne yaptın canım bıraz olsun sakınlestınmı o sapıkla ılgılı bır gelısme varmı

ayy canım beni yaaa çok üzüldüm durumuna sen yinede tedbiri elden bırakma ewde yalnız bile durmu pis sapık gözü dönmüş herif herşeyi yapabilir baban ne diyo peki bu duruma bi şekilde bişeyler yapın çok zorr offfff

okadr çk sapık varki bana normal geliyo desem doğru olur bence hiiç ilgilenme korkmada ablacım ama çk dikkat et ben biriyle aylarca uğraştım dierini hiç sölemeyim bide evliydi ve bana evlenme teklif ediyodu sapık laflar ruhsal dengesi bozuk toplumdan soyutlanmış insanlar bence tabi daa büyüklerim var ama bende yaşadım bu olayı malesef

Çok iyi anlıyorum seni bende yaşamıştım böyle bir olay Çok üzgünüm çoooktaşındılarda kurtuldumklava: benimki daha fenaydı beni okula kadar takip ederdi arabasıyla bende erkek arkadaşımla giderdim okula yinede yüzsüz aşalık takip ederdi boyum kadar kızı var (yaşı küçük olsada) 3 çocuk babası birdekötükedihüso
İlk taşındıklarında eşyaları taşılarken camdan bakmıştık annemle ogünden anlamış hatta anneme hiç tekin değil bu adam pislik gibi demiştim içime doğdu galiba öylede çıktı....
Annemler her akşam bir yerde toplanırlardı 3 samimi komşuydular ve o adamın eşide onların içindeydi eşinden öğreniyordu nerede olacaklarını ve evi arıyordu yalnız olduğumu bildiğ için (inek gibi ders çalışmak için evde yalnız kalırdım taki anlayana kadar) kötükedihüso
İlk aradığında çok şaşırdım numaramı nerden bulduysa arayıp eşine ulaşamadığını telefonunu evde bıraktığını söyledi 4. kata çıkıp çağırabilir misin dedi içimde bir kötülük yok yaa (annemlerin gittiği komşul biraz tutucudur eşi köyde görev yaptığı için yalnız kalıyordu ve kendisinin araması ya da zile basması uygunsuz kaçardı) bu böyleydi evet bende öyle düşündüm ve tamam tabii dedim telefonu kapatım kapıyı çekip çıktımkötükedihüso 2. katta oturyorlardı 2. hızla çıkarken birden durdum karşımda kapı aralığından bana bakıyordu hala anlamamıştım eğilip gördüğümü anlayana kadar baktım 2-3 saniye kadar ve çıkıyorum şimdi dedim oda tamam dedi çıktım eşine söyledim tamam dedi ama hiç şüphelenmedi (çünkü elinde büyümüştüm o ablanın akraba bile sayılırdık belki) en kötüsüde bu yaa...
Benim anlamam uzun sürmedi takipler başladı ve aramalar sıklaştı evde yalnız kalamıyorum ödevlerimi gündüzden (okuldan gelir gelmez) bitirip akşama basit şeyleri bırakıyordum ki annem gidecek olursa onunla gideyim diye çoğunlukla bize gelsinler isterdim bana cep numarasını verdi sonra neden aramıyorsunlara dönüştü... Yazılım olduğu günler evde kalırdım ve arardı evde annnem var derdim yalan söyleme biliyorum olmadığını derdi anneme gidemezdim çünkü merdivenlerde yakalanacağımı bilirdim...Hiç kimseye anlatamadım takiplerinden erkek arkadaşım şüphelenene kadar sonra da mahalladeki en samimiarkadşıma anlattım annemler hala bilmez, babamda bilmiyor saklayarak doğrumu yaptım ama yuvasının yıkılmasından korktum eşini öz ablam gibi severdim en çok o korkuturdu duyarsa diye...
Diyeceksiniz o cesareti nereden buluyor siz susunca buluyorlar işte sapık değilmi adi herif...Nitekim bişey yapamadı bana, kimse duymadı anlamadı görmedi bişey ben kaçtım sonunda kovalamakdan yoruldu galiba sonra da taşındılar... Ne küçük bir bakış nede tahrik edici bir laf ettim zaten o zamanlar çocukdum ben ilk erkek arkadaşımla beraberdim ki gözüm dünyayı görümüyordukötükedihüso sapık işte pisliğin tekikötükedihüso
O nedenle seni çok iyi anlıyorum ama nasıl bir akıl verebilirim :sm_confused: yaşamış olmama rağmen bilemiyorum..

Son düzenleme:
canım adamın adını soyadını öğren adresiyle birlikte oraya bağlı olan adliyeye git ve savciliğa bir dilekçe ver bu şahıs beni rahatsız ediyor diye daha önce yaptıklarınıda anlat o adamı savcılığa çağırıp gerekeni bildirirler bi dahaki sefere senin yanından geçerken yere bakarak geçer benim eşim bu işlerde yani savcılık işlerinde uzman olduğu için sana yazıyorum hiç korkmana gerek yok zaten bu olay olduktan sonra taşınır gider yada senin yanından geçerken yere bakarak geçer utancından

canım cok saol keske kımsenın basına gelme ama oluyor ve ınsan etkısınden kurtulamıyor helekı boyle komsu olupta her dakka gorunce dahada zor oluyor

canım savcılıga tabıkı gıder sıkayette bulunurum ama delıl yok adam ınkar eder dahada kınlenıp rahatsız ederse yada kendını kurtarma adına olmadık bır laf ederse o zaman ne olur durum dahada beter olabılır

canım malesf boyle ınsanlar cok ama burnunu dıbınde olunca daha zor oluyor..
sanada gecmıs olsun tatlım

buralarda da çok sapık var ya geçen gece gördüklerime inanamadım..
karşı apt alt tarafında inşaat vardı.balkona çıkmıştım akşam öle saf saf etrafa bakınıyodum
bir de ne görim inşaatın içinde bi adam eline şeyini almış kendi kendine şey yapıyodu ya
böle bi görüntü ıyy öyle iğrendim kii
utanmadan herkesin görebiliceği bi yer hem dee
adam işini hallettikten sonra gitti
artık akşamları çıkmaya çok korkuyorum........

Ya nasıl insan bunlar?çoluk çoçuk sahibiler bide.benide ortaokuldayken eve dönüşte bi sapık taciz etmişti.popomu sıkıştırıp terbiyesiz bişiler söyledi.okadar korkmuştumki uzun süre etkisinden kurtulamadım.bence sessiz kalmayın

Böyle insana şimdi birşey yapsan adam yerine koyup sana ceza verirler.....Kocana söylesen olmaz...Sıcak yuvası olan insan böyle sapıkça şeyler yapmaz bu tarz insanlar yüzünden çoluğumuz çocuğumuz rahat rahat oyun oynayamıyo sokaklarda parklarda....hep bizim tenkitlerimizle yaşıyolar....

Evden çıkarttırın yoksa siz korkudan onun evine bakarken

bu kız da hep bizim evimize bakıyor derse eşine falan

bu sefer sapık siz olursunuz.

Kimse de dediklerinize inanmaz

Erken davranın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…