Komum bir sapk yardm edin

korktugunu bellı etmıceksın
ama bıldıgını de ıfadenle bllı et
napman lazım cok zor dedıgın gıbı aılesı bakımındanda dusunmek lazım ama o dusunmuyo terbıyesız
aılenle bı karar al komsuluk cok zor ya ısallah tasınırlar

arkadaşım sen böyle kendi kendini yiyeceğine onu şikayet etsene...
ne adi bi adammış bu yaa....
la havle vela...

Bence kesinlikle ev sahibine söyleyin.Sözleşmesi bitince çıkartır evden.Yoksa böyle bi insanla kaç yıl aynı apartmanda oturacaksınız.Apartmanda çoluk çocuk var.Allah korusun

korkuyorum en buyuk korkum asansorde karsılasırsak korkusu..
dısarda bır sey yaparsa zaten bu kez gerekenı yaparım
ısallah tasınırlar ama zannetmıyorum cunku yenı tasındılar

Büyük geçmiş olsun.
Sapık insan ya nasıl sinir oldum,terbiyesiz.:mymeka:
Aynı şey eşine,annesine yada kızına yapılabilir hiç aklına gelmiyor demekki.
Bence gözünün yaşına bakma önce ailenle, sonrada eşiyle konuş.
Anlat olup biteni.
Allah korusun bugün gazete ile şaplak atan insan yarın daha kötü bir olaya teşebbüs edebilir.
Yani ben olsam eşine söylerim,çünkü komşusunuz ve mecburen karşılaşacaksınız.
Her gün içim içimi yemektense konuşurdum eşiyle...

canım esıyle konustugum zaman esı bunu kabul edecegını bılsemde konussam ya terslerse ya baska bırsey derse olmadık bır laf ederde ıyıce durum karmasık bır hal alırsa ben ne yaparım o zaman..bılemıyorum

Çok kötü bir harekete maruz kalmışsınız gerçekten ne yazacağımı bilemedim bir süre...
Eve gidiyorsun dinlenmek,kafa dinlemek,huzur bulmak için..
Olaya bak.
Komşun sapık ve ev sana zehir oluyor.
İnanılmaz.Tesadüf aynı binaya yeni taşınıyor.Çocukları var ve evli.
Onun kızına yada bacısına yapılırsa aynı hareket napar acaba ?
Nasıl karşılar.? Belki de tebrik eder gidip yapan kişiyi.
Böylelerinden herşey beklenir.Belli ki adamın akli dengesi bozuk ya da akıl denen şey onda yok ! Terbiyesiz.Hesabını nasıl verecek ahirette bakalım :1closedeyes:
Bu dünyada cezasız kalır belki ama rabbimin yüce adaleti karşısında eriyip biter eminim !
Babanız konuşsun arkadaşım bu sapık herifle.;
Desin ''Olan biteni biliyorum,ama dua et çoluk çocuğun var onlar için seni savcılığa şikayet etmiyorum,adam ol yoksa attırırım seni bu binadan''
Aaaa bu nedir canım :mymeka:
Acayip sinirlendim bak klava:

Doğruya.
Bide elinde kanıt olması lazım terslememesi için.
Ailene anlat olanları bakalım onların tepkisi ne olucak diyicem ama bu seferde ailen konuşmaya çalışıcak o sapıkla oda inkar edicek.
Tek aklıma gelen o sapık insanı gördüğün yerde hızla uzaklaşmak,surat yapmak.
Allah yardımcın olsun canım,keşke elimden başka bi şey gelebilse..:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa sen korkmasana
o senden korksun
görünce büyük bi öfkeyle suratına bak
kimseye bişey söyleme başına işmi alıcaksın?
kendi ailene anlat,onlarda adamı görünce suratına çok sert baksınlar!!
sana bişey yapmaya cesaret edemesin
bu senin meselen değil arkadaşının meselesi.isterse kendi uğraşır.

canım sen uzulme bu tarz insanlar olmasa ıyı ama oluyo malesef.. şimdilik sınırlerıne hakım ol ve bır tepkı verme ..sadece sen ve ailen sinirli sinirli baksın..konuşmamaya çalış .komşularada bir şey soyleme..

Çok zor bir durum canım,hele ki yakın çevrenden olması çok daha kötü.Ailenle paylaşman çok iyi olmuş.Çünkü bu tip insanlar duygularına engel olamayabilir.Eğer bir daha benzer en ufak davranışını görürsen ailenle beraber ortak bir şeylere karar verip tedbirler alın.

çok açık konuşayım.ağzını burnunu kırdır.bunların ne yapacağı belli olmaz ortalıkta çoluk çocuk var.yarın başkasının canı yanar.ailenle konuş bulun birilerini bir dayak çeksinler.ama özellikle bazı yerlerine itinayla vursunlar.hatta başka şeyler de yapsınlar..................ama banlanırım.neyse anlayan anladıklava:

canım zaten sert ve tavıtlı olurum ısallah hıc karsılasmayız
arkadasımın basına geldı ama benım yuzumden benı mutlu etmek ıcın bıze gelırken yolda basına geldı..
bu yuzdende mahcubum..
keske gelmeseydı..ama allah korusun bır baskasının basınada gelmıs olabılır ve o adaman bızım komsumuz ben bunu bılıyorum ve bır sey yapamıyorum

bazen pencereden bakıyorum asagıda gorunce sınır oluyorum seytan ın asagıya agzına gelenı soyle herkes bılsın dıyor ama adam bır laf eder sıyrılmak ıcın ben ortada oylece kalırsam ne yaparım
haklıyken haksız duruma duser ve ıftırayada ugramıs olurum allah korusun

canım bi süre izlemede kal ama bu arada birilerine de anlat başınıza gelenleri eğer bi şekilde tekrarlarsa allah ne verdiyse yap artık..kötükedihüso

canım söylüyorum sana çektir sopayı sonra sende onun gibi iyi günler de geç yanından haberin yokmuş gibi

cnm geçmiş olsun ama daha görür görmez yaptığının hesabını hemde yanınızda başka insanlar varken sormalıydın sinersen korkarsan avuçlarını sıvazlamaya başlar.acaba komşu olduğunuzu bilse yaparmıydı yine yada biliyormuydu.ayyy bana olacak öyle birşey:teytey:adamı doğduğuna pişman ederim iki tane otobüs hikayem var adamlar nasıl ineceklerini şaşırmışlardı.onlar yapmaya utanmıyor ben yüzlerine vurmayamı utanıcam.ama siz daha çok gençsiniz anne babanızla paylaşmanız iyi olmuş.şu korunma spreyleri var ya onlardan bulundurun çantanızda.en azından güven verir

canım anlatsana merak ettim valla otobüsteki olayları hihoyyyt

o ıyı aksamlar deyıp yanımızdan gecerken,bu hesabı evet sormalıydım ama şok yasadım elım dılım baglandı bır sey yapamadım sonradan kendıme kızdım ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…