- Konu Sahibi DUYGUCIKMAZI
-
korktugunu bellı etmıceksın
ama bıldıgını de ıfadenle bllı et
napman lazım cok zor dedıgın gıbı aılesı bakımındanda dusunmek lazım ama o dusunmuyo terbıyesız
aılenle bı karar al komsuluk cok zor ya ısallah tasınırlar
Büyük geçmiş olsun.
Sapık insan ya nasıl sinir oldum,terbiyesiz.:mymeka:
Aynı şey eşine,annesine yada kızına yapılabilir hiç aklına gelmiyor demekki.
Bence gözünün yaşına bakma önce ailenle, sonrada eşiyle konuş.
Anlat olup biteni.
Allah korusun bugün gazete ile şaplak atan insan yarın daha kötü bir olaya teşebbüs edebilir.
Yani ben olsam eşine söylerim,çünkü komşusunuz ve mecburen karşılaşacaksınız.
Her gün içim içimi yemektense konuşurdum eşiyle...
canım esıyle konustugum zaman esı bunu kabul edecegını bılsemde konussam ya terslerse ya baska bırsey derse olmadık bır laf ederde ıyıce durum karmasık bır hal alırsa ben ne yaparım o zaman..bılemıyorum
yaa sen korkmasana
o senden korksun
görünce büyük bi öfkeyle suratına bak
kimseye bişey söyleme başına işmi alıcaksın?
kendi ailene anlat,onlarda adamı görünce suratına çok sert baksınlar!!
sana bişey yapmaya cesaret edemesin
bu senin meselen değil arkadaşının meselesi.isterse kendi uğraşır.
çok açık konuşayım.ağzını burnunu kırdır.bunların ne yapacağı belli olmaz ortalıkta çoluk çocuk var.yarın başkasının canı yanar.ailenle konuş bulun birilerini bir dayak çeksinler.ama özellikle bazı yerlerine itinayla vursunlar.hatta başka şeyler de yapsınlar..................ama banlanırım.neyse anlayan anladıklava:
bazen pencereden bakıyorum asagıda gorunce sınır oluyorum seytan ın asagıya agzına gelenı soyle herkes bılsın dıyor ama adam bır laf eder sıyrılmak ıcın ben ortada oylece kalırsam ne yaparım
haklıyken haksız duruma duser ve ıftırayada ugramıs olurum allah korusun
cnm geçmiş olsun ama daha görür görmez yaptığının hesabını hemde yanınızda başka insanlar varken sormalıydın sinersen korkarsan avuçlarını sıvazlamaya başlar.acaba komşu olduğunuzu bilse yaparmıydı yine yada biliyormuydu.ayyy bana olacak öyle birşey:teytey:adamı doğduğuna pişman ederim iki tane otobüs hikayem var adamlar nasıl ineceklerini şaşırmışlardı.onlar yapmaya utanmıyor ben yüzlerine vurmayamı utanıcam.ama siz daha çok gençsiniz anne babanızla paylaşmanız iyi olmuş.şu korunma spreyleri var ya onlardan bulundurun çantanızda.en azından güven verir
cnm geçmiş olsun ama daha görür görmez yaptığının hesabını hemde yanınızda başka insanlar varken sormalıydın sinersen korkarsan avuçlarını sıvazlamaya başlar.acaba komşu olduğunuzu bilse yaparmıydı yine yada biliyormuydu.ayyy bana olacak öyle birşey:teytey:adamı doğduğuna pişman ederim iki tane otobüs hikayem var adamlar nasıl ineceklerini şaşırmışlardı.onlar yapmaya utanmıyor ben yüzlerine vurmayamı utanıcam.ama siz daha çok gençsiniz anne babanızla paylaşmanız iyi olmuş.şu korunma spreyleri var ya onlardan bulundurun çantanızda.en azından güven verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?