Komşuya yeni yıl hediyesi

Biz komsularimizla birbirimize cikolata veya paketde pasta hediye ederiz genelde. Bazen tatile gitsek digerine ufak tefek birseyler de getiririz. Birbirimizin evine hic adim atmadik ama muhabbetimiz iyi :) iyi komsu önemli.
Harika bir komşuluğunuz varmış nazar değmesin. Umarım benimde öyle komşularım olur

Sağolun elbette noel yılbaşı farkını biliyorum, komşum neredeyse 2 yıl oldu taşınalı, geçen sene tanımıyoruz diye bişey yapmadık ama arada konuşuyoruz sadece güzel bişey yaptık. Çok inceler onlar Bi güzellik olsun dedik

konu sahıbı butce aralıgı yazmadan hedıye fıkrı sormus
tutupda roket alın demedım pıyasadan benımde haberım var jupiterden seslenmıyorum, denk geldı musaıtdım aldım hosuma gıttı belkı konu sahıbıne de uyar dıye onermek ıstedım ekmekde pahalı ıctıgımız suda harcadıgımız elektrıkde hatta suan kullanarak yazdıgınız ınternetde ama bunları konusmanın yerı burası degıl.ınsanda bırıne bırsey hedıye etmek ısterse edebılır, ılla cok ıyı tanımamıza samımı olmamıza gerek yok kı ?

Sağolun öyle olacak gibi çoğunluk sağolsun onu önermiş

Tepkiniz neden anlamadım ama 20 30 liralık bişey düşündüm zaten pahalı bişeye kaçmayacağız. Anlamadım konu ne

Tepkiniz neden anlamadım ama 20 30 liralık bişey düşündüm zaten pahalı bişeye kaçmayacağız. Anlamadım konu ne
hıc olmadı bır kek yaparsınız ustune cıkolata dokersınız o bıle olur bunu kım gerı cevırır kı
ya da cıkolatacıya gıdersınız kucuk bır kutuya karısık bırkac cesıt cıkolata bıraz kahve ekletebılırsınız

Çok sağolun

Kek iyi fikir ama hiç beceremem ben mutfak işini en iyisi hazır çikolata kahve ikilisi kahveyi de hazır çekenler var bizim burada 10 liralık bi dünya oluyor, onlardan alır veririm taze taze mis gibi kendimize de onlardan alıyoruz zaten

Ay ne nerede yenir ,nereden ne alınır bunlar hep ilgi alanım Mesela pelitin de profiterolu çok güzel ki ben pek düşkünü degilimdir . Neyse ,neyse benim bunları unutmam lazım artık

Offf ben de yedim Pelitten profiterol milletin sıraya girdiği kadar var o kadar yumuşak yapıyorlar ki şahhanneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…