- Konu Sahibi pembeumutyildizi
-
Dün geceydi
Sağolun, çocuk hediyesi olabilir teşekkürlerçok ince dusuncelisiniz , cicuga bisey alsaniz cok guzel olabilir bence kiyafet oyuncak vs .
evlerine girseydiniz tatli alin derdim ama kapidan verecekseniz cocuga alin noel hediyesi diyin
benımde eskı apartmanımda komsuluklar boyleydı severım ben hedıye vermeyı bu yılda yenı yıla gırerken sevdıgım bırkac komsuma kapıdan cıkolata ve kahve hedıye paketlerı gordum ondan aldım kahve dunyasından ...verıcem
sızın oralarda da vardır belkı kahve dunyasının cıkolatasıda kahvesıde guzel oluyor kucuk hedıye paketlerı yapıyorlar belkı boyle bırsey olabılır sonucta cıkolata ve kahve herkesın sevebılecegı bırsey rısksız :)
Alıntı yapmaya çalıştım ama diğer mesajlar çıkmadı şans sizeymişYeni yil hediyesi 31 Aralik'ta verilir, gec kalmadiniz. Sadece Hristiyanlar degil, tum dunya kutluyor. Sizin dediginiz Noel. Bunu hala karistiranlar olduguna inanamiyorum.
Olabilir mantıklı umarım diyette değildir komşumKapalı çikolata alabilirsiniz. Sonuçta onların bayramı.
Yeni geldi taşındı pandemiden dolayı samimi olamadık ki hediyeleşmrk güzel bişeySamimiyetiniz olmayan hic tanimadiginiz birine niye hediye alıyorsunuz ki. Ne sevdiginide bilmiyorsun
Melodi çikolatanın hediyelik kutuları da çok güzelKahve dünyası paketleri çok güzel offffffff yerim
Onlarda var, gecenin 11 inde hatta 2 de falan koşarlar bağırıyorlar, üstelik üst kat falan değil diğer dairelerdeler ama sesleri taa bize geliyor, yüzden böyle ince fikirli insanları seviyorum.Biri çocuğum hastaydı rahatsız ettiysek özür dileriz diyor, diğeri ince düşünüp hediye alıyor. Siz ve komşunuz keşke benim komşum olsanız. Var mı sizin gibi düşünceli insanlar? Bizim komşu dediklerimiz de insanlıktan nasibini alamamışlar gibi ormanda yaşar gibi yaşıyorlar apartmanda..
Hediye önerisi aklıma gelmedi, eminim güzel fikirler gelir..
Mantıklı bakayım bugün çok sağolundün arifeydi, noel bugün. şık bir ev hediyesi olabilir. çok da samimiyetim olmayan biriyse kupa takımı, çerez takımı vs gibi standart bir mutfak hediyesi seçebilirdim.
Yok bilmiyorum ama inanın samimi bile olsak dininiz mezhebiniz nedir diye sormam, hayatımda kimseye sormadım. Sadece pandemi zamanında geldiler hoşgeldinize gidemedik bi incelik olsun istedikBazı ortadokslar 6 ocakta kutluyor. Mezheplerini bilmiyorlar.
25inde kutluyorlarsa da geçmiö bayramınız mübarek olsuna döner olay :))
Evet haklısınız var burada da ufak bir paket yaptırayım maksat düşünmüş olmak zatenbenımde eskı apartmanımda komsuluklar boyleydı severım ben hedıye vermeyı bu yılda yenı yıla gırerken sevdıgım bırkac komsuma kapıdan cıkolata ve kahve hedıye paketlerı gordum ondan aldım kahve dunyasından ...verıcem
sızın oralarda da vardır belkı kahve dunyasının cıkolatasıda kahvesıde guzel oluyor kucuk hedıye paketlerı yapıyorlar belkı boyle bırsey olabılır sonucta cıkolata ve kahve herkesın sevebılecegı bırsey rısksız :)
Çok sağolun sizde öylesiniz, güzel komşular şart. Bahsettiklerinize Dr bakayım sağolunYeniyil temalı kupalar çikolatalar harika olur. Ya da kahve ve çikolata. Kapı süsü olabilir ya da Noel ağacı süsü. Çok nazik ve tatlısınız. Keşke komşunuz olsaydım.
Çok sağolun aklıma yatan bu oldu gibi herkes sever sanırımBence güzel bir düşünce
1 pk kahve ve çikolata uygun olurdu
MissCherryBlossom Anlayamadim, yazdiğimda ne yanlişlik var? Millet kahve dünyasi felan diyor. Yani tuvalet kağidi bile olmuş kaç para. Adetini bile bilmediğin komşuya niye hediye? Artik hediyelerde pahali. Sanki bizdeki gibi 10-20 euroya, 10-20 liraya güzel bişey alamiyorsun ya. Üstelik gereksiz.
Bence hediye felan almayin. Daha yeni isiniyorsunuz birbirinize. Bu kadar erken hemen maddi şeyler ile gelmek, ilişkiyi yipratir. Çünkü ister istemez beklenti olur. Karşi tarafta ne alacağini şaşirir.
Olmazsa öyle olacak zaten, yetiştirebilirsem bugün değilse pazartesi verebilirim, önemli olan düşünmüş olmak bence, insan mutlu oluyorevet bugun hz.isanın dogumunu kutlayacaklar
konu sahıbı bugun yetısmezse yenı yıl ıcın hedıye alırsınız o da olur yanı yenı yıla gırerken verırsınız . yenı yıla guzel dıleklerle gırmek ınsanları mutlu ederek gırmek bıle motıve edıyor
Avustralyalı diye biliyorum mezhepleri hiç aklıma gelmedi bilmiyordum farklı olduğunu.Komşunuz nereli? Eğer Ortodoks mezhebindense erken hediye vermiş olursunuz çünkü Ortodoks Noeli ocak ayına denk geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?