Anket Komşunuz da en çok neye uyuz olursunuz?

Komşunuzun en çok neyine uyuz olursunuz?

• Ankete Katılan
    61

misey

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
169
4
318
İzmir
Apartmanda komşunuzun en çok neyine uyuz olursunuz?
Listede olmayanları da siz de ekleyebilirsiniz arkadaşlar:)

Son düzenleme:
Gündüze Döndüğüm Haftalar,
Üzerimi Giyinirken,
Alt Komşum, Sabahın Bir Körü Hararetli Hararetli Ne Anlatır Anlamıyorum..

çocuk seslerine dayanamıyorum artık. sabahından köründen gecenin yarısına kadar... kafayı yemem yakındır.

herşeye karışmalarına
dedikodu yapmalarına
evimizin içine karışmaları şunları bunları yapın diyolar sanane?
cam falan silerken öküzün trene baktığı gibi bakmaları
kendilerini birşey sanmaları
tavuklarının sesine sinir oluyorum
kısaca kendilerini hiç sevmiyorum...

Üstümüzde 3 kat var. Birileri sürekli bir şeyler silkeliyor, her akşam balkonu pislik içinde buluyorum. Kimin yaptığını bir görsem, silkelediklerini yedireceğim ona ama çok zeki kendisi, biz işteyken yapıyor icraatlerini. Azıcık nezaket ve medeniyet istiyorum çok mu? Bazıları yontulmamış gelip, yontulmamış gitmek konusunda ne kadar ısrarcı! :84:

bizim 1.kata kiracı taşındı evde karı koca sayısız çocuk kaynana kayınpeder ve kayınlardan oluşan bi insanlar topluluğu var...inanın abartmıyoruz iş gereği sabah 8 de çıkığ akşam 9 gibi geliyoruz ve her sokak kapıyı açtığımızda onlar da kendi kapılarını açıyolar

tanışmak istiyolar desem hayır

merhaba bile demiolar

peki o zaman neden

aramızda espri konusu oldu

bi ewin kapısı hep mi açık olur yahu

toplanıp toplanıp hop çat kapı gelmelerine gıcık oluyordum kurtuldum artık müstakil bi hayatım var ayrıca apartman arasında bağıra bağıra sohbet etmelerine çocuklarının ağlamalarına uyuzdum apartman arasına sırf oturup sohbet etmek için halı sermişlerdi gece gündüz haha kiki iğrençti iğrenç....

Son düzenleme:
1-Dertlerini kapı önünde yada tlf.la halledecekleri yerde pencereden pencereye günün her vakti bağırarak işi çözmelerine
2-Üst kat komşumun minik kızının topuklu ayakkabısını giyip tepemde takır takır koşmasına hatta tepinmesine izin vermesine
3-Bahçede son ses horon oynamalarına (Tepem atarsa bende balkonda çift mendil halay çekip zılgıt çalıcam az kaldı)
4-Evden ses gelmediği halde ısrarla 1 saat örnek:AYŞEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE diye bağırmalarına....

DELİ OLUYORUMMMMM.....

Alt komşumun çıldırmış gibi hergün çocuklarına eşine bağırmasına sinir oluyorum.

Diğer maddeler çok şükür yaşanmıyor ama yaşansa herkesi rahatsız edeceği gibi benide rahatsız ederdi.

Son düzenleme:
üst komşumuzun eline ne gelirse çarşaf, yatak örtüsü , kilim silkelemesine. Allahın gerisii yaa.. Altta insan mı oturuyor hayvanmı

Kendi balkon yada pencerelerine biri böyle silkelense hoşlarına gidermi acaba? Sormak lazım....

Yeni bir ek yapmak istiyorum şıklara :) daire kapısının önüne örtü serilmek suretiyle çocuklara oyun alanı sağlanması......
Evlerin de yermi yoktur??? Evleri pislenmesin diyemidir nedendir bilinmez???!!!! Etrafa gürültü gitmiş.... apartman içi işgal edilmiştir.... bunlar önemsiz şeyler tabi!!!!!!!!!!!!!!

Önceki apartmanda çok çok sorunlu tipler vardı altımdada üstümdede... Taşınınca bütün sorunlar bitti sanmıştım ama öyle olmadı. Bizim eve sigara girmezken sürekli camımın önlerinden öbek öbek sigara külleri temizliyorum!!! Balkonuma bu sebeple çamaşır asamıyorum, benim bildiğim her camdan silkeleme yapılmaz biyer belirlenir oradan yapılır ama malesef burada herşey serbest. Bide yatak odası muhabbetleri var, sessizlikde gece ister istemez duyuyorsunuz ses yalıtımı berbat onlarda fazlasıyla rahat olunca Sık sıkda misafirleri gelir paldır küldür ne rahatsız tipler Allah'ım insanın sülaleside kendisi gibi oluyo galiba.. Adıma gelen özel zarflarda ilk ben rastlamazsam mutlaka açılmış oluyoo, sen yaptın diyemiyosun haliyle.. Yüzlerini görmek dahi istemiyorum, uyarılarada kulak asmayıp bide üste çıkıyolar. Şeytan görsün yüzlerini herşeylerine uyuz oluyorum

Son düzenleme:
gece 12den sonra temizlik yapmasi beni cildirtiyor. ama kendisi benim kedinin miyavlamasini sikayet etmis guvenlige!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…