Anket Komşunuz da en çok neye uyuz olursunuz?

Komşunuzun en çok neyine uyuz olursunuz?

• Ankete Katılan
    61
Zırt pırt gelip zili çalmalarına .Akıllı duran çocuğu hadi bize gel deyip kışkırtmalarına .Uyuyan çocuğu uyandırmalarına.Birdeeee telefon açıp ay nerdesiniz arabanızı göremeyince yoksunuz zannettik demelerine gıcık oluyorum

camdan ne bulursa silkelemesine uyuz oluyorum bi gün aşağı çekicem elindekiyle birlikte bi de ne silkeliyosun burda senin pisliyini çekicez değince sen o odayı kullanmıyosun ya ondan diye karşılık veriyo gece ssat 12:30 sokağa çıkmış silkelediği şey bizim cama vurup düştü bende eşim anahtarını unutunca duymam için cama taş atar o sdandım bu gerizekalı deli gibi aranıyo açtım azımı yumdum gözümü gece gece bağrıyorum sen kendini temizlicen benimi batırcan diye a sen nekadar fenamışın diye bana aşağıdan laf yetiştiriyo kapının önünden geççek g..... t korkusuna oğlu var 3 yaşında sakın çıkma merdivenlere düşersin diye bide merdivene kocası çıksın diye bekliyo yelloz bide kızı var ilkokula gidiyo saçları poposuna kadar kızıl tarayıp tarayıp camdan aşağı camın önündeki çiçeklere dolaşıyo bir gün bi tutucam o bitli saçlarını kökünden koparcam uyuz oluyorum pislik evini bok götürüyo aman bide candan silkelenmesi kusur kalmış yellozun

Gereksiz merakı,karşı tarafın özel hayatına abartı merakı geleni gideni dikizlemesi şart bir şık ve yok işte ben de buna gıcıgım

her gün avuç içi kadar dantellerini bile camdan silkeleyen bir komşumuz vardı:3:
Melahat abla, hey gidi kulakları çınlasın tam Melahat tı ama. Mahallede ne olursa haberi olurdu.

Dedikoduları çok severler
ayrıca balkondan balkona bağırış çağırış konuşmaları:47:

Kapı dürbünlerinden perde arkalarından ne var ne yok ajan gibi bilgi toplayıp altın günlerinde yada kapı önlerinde ellerinde çekirdeklerle fıss fıss milleti çekiştiren ama kendilerinin onlardan eksik yanı olmayanlara gıcık oluyorum. :47:

Bir de evinin kapısını beli bir süre açık bırakarak evinin havalnmasını sağlayan tipler var.Haliyle evdeki yemek vs kokusu apartmanın içine siniyor.Ama ne önemi var o şahsın evi havalanmıştır.:4::50:

gece yarısı inek gibi böğürerek küfür etmesi sabah erkenden hayvan gibi boğazını temizlemesi bina bigün tepemize geçecek

Sürekli kapıda balkonda herkesi meraklı gözlerle süzmesi. Hiç başka işi yokmudur acaba?

özel kalması gereken şeyleri dinlemekten sıkıldım artık :26::26: artık kendimi belli etmek için gece yarısı terliklerle takır takır geziyorum :1::1:

özel kalması gereken şeyleri dinlemekten sıkıldım artık :26::26: artık kendimi belli etmek için gece yarısı terliklerle takır takır geziyorum :1::1:

Niye kendinizi belli etmek için terlikle yürüyorsunuz ki, güm güm duvara yada tavana vurun ki karşınızda ki insan rahatsız olsun. Çünkü bu tür insanlar genellikle anlayış özürlüdür.

Balkon, daire, apartman kapılarını paldır küldür kapamaları. Kafama kafama kapıyolar resmen.:47:

Back