- 21 Şubat 2011
- 861
- 595
- 323
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Cok iyiiymiiisSiz de boyle birsey yapin en iyisi![]()
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok iyiiymiiisSiz de boyle birsey yapin en iyisi![]()
Bu bagir cagir sevişenler komsularindan utanmiyorlar anladik da cocuklarindan da mi utanmiyorlar![]()
Asdafsdaf koptum ya bı konu anca bu kadar eğlendirebilir çok yasayin sizBen anladım böyle yapıyolarki sıkıyosa girin hadi evimize,hadi gelin komşuluğa hadii hadiii demek istiyolar :)
Tabi canım dost var düşman var benim niye aklıma gelmediki bu yav bi partner bulmaya gidiom ben:)Asdafsdaf koptum ya bı konu anca bu kadar eğlendirebilir çok yasayin siz
Bende onu diyorum işte anlatamiyorum :))Yalıtım olmayan evlerin sıkıntısı
Bağrışma sesleri hadi gelir de sevişme sesi nasıl o kadar anlaşılacak seviyede geliyor garip. Demek ki çok vahşice sevişiyorlar![]()
Bak şimdi kendimden de emin olamamaya başladımBende onu diyorum işte anlatamiyorum :))
Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
Yulaf lapası (vücudumda acayip şişlik var midem de de canım hiç kahvaltı yapmak istemedi)
1 kasik Chia 1 kasik tahin 2 ceviz 1 muz var içinde
Ara
Yarım elma
Öğle
Misafirliğe gittim bişeyler olur diye yememiştim arkadaşında bebeği var yapamamış hazır kurabiye ikram etti
1 minik kurabiye yedim bide cay bununla saat 5 e kadar dayandım eşim etli ekmek yiyelim mi dedi yedim hem öğle hem akşam yemeğim oldu 1 dilimini yiyemedim :))
1 bardak yayık ayran
Bugün biraz değişik bi gün oldu benim için
Bide akşam 8 gibi cısss yedimmorordek bana sütlü tatlı hakkı vermiştin yerine sayar misin yoksa ceza mı yazarsın bilemicem
ve bi zahmet günü kapatayım demi
Suyu 3 litreye tamamlamaya çalışıyorum
Spor : 7350 adım hafif tempo yürüyüş @ayvacicegi
Naptın kızMenüm
Sabah
Ilık limonlu su
Yulaf lapası (vücudumda acayip şişlik var midem de de canım hiç kahvaltı yapmak istemedi)
1 kasik Chia 1 kasik tahin 2 ceviz 1 muz var içinde
Ara
Yarım elma
Öğle
Misafirliğe gittim bişeyler olur diye yememiştim arkadaşında bebeği var yapamamış hazır kurabiye ikram etti
1 minik kurabiye yedim bide cay bununla saat 5 e kadar dayandım eşim etli ekmek yiyelim mi dedi yedim hem öğle hem akşam yemeğim oldu 1 dilimini yiyemedim :))
1 bardak yayık ayran
Bugün biraz değişik bi gün oldu benim için
Bide akşam 8 gibi cısss yedimmorordek bana sütlü tatlı hakkı vermiştin yerine sayar misin yoksa ceza mı yazarsın bilemicem
ve bi zahmet günü kapatayım demi
Suyu 3 litreye tamamlamaya çalışıyorum
Spor : 7350 adım hafif tempo yürüyüş @ayvacicegi
Hiç sorma yaa :)Naptın kız
Komşunun evinden gelen sesler sana menü yazmayı mı hatırlattı![]()
Naptın kız
Komşunun evinden gelen sesler sana menü yazmayı mı hatırlattı![]()
Sayende bdv'ye yazılmış mesajım da olmuş oldu ya :)Hiç sorma yaa :)
Orgazm taklidi mi yapıyor acaba kocası üzülmesin diye yazık ya eğer öyleyse... bilemedim.![]()
Ben seni anliyorum canım anlamayanlar olabilir ama :))Bak şimdi kendimden de emin olamamaya başladım:))