komşumun yüzünden başıma gelenler!!!!!

Dondum kaldım vallahi allah yardım etsin
böyle arsız yüzsüz komşuları da hepimizden uzak etsin!!!!!!!!!

madem hala görüşüyorsunuz o insanlarla bari kızını o adamdan uzak tut.allah korusun sapıkça konuşan o adam küçük kız çocuklarına ilgi de duyabilir.oğluna sprey vermeyi düşünen bi adamdan herşey beklenir.çocuklarını o eve gönderme bence.

canım ben ve çoçuklarım kesinlikle görüşmüyor. sadece eşim dışarda oda benim gözüme sokmadan görüşüyor. ben nasıl görüşürüm bundan sonra benden uzak allaha yakın olsunlar.

oyy ablacım yaa okudum okudum fena oldm şimdi ağlamaklı , Rabbim sabır versin ne deyim muhabbet versin eşinle sana da ,tabi yaşamaktan ziyade bir de bunu unutması var kıyamam yavrularında çok üzülmüşlerdir . Hatta yıllar sonra akıllarına bu olay geldiğinde ne olursa olsun babalarından tekrar nefret edicekler . Komşu münasebetleri tabi ki mühim senin özelin olmalı ya o ne öyle çat kapı. Çok edepsizce ama suç senin o eşinde ,komşuysa komşu ya komşuluğu batsın onun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…