komşumun yüzünden başıma gelenler!!!!!

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ben haklı olayım, söyleyecek sözüm olsun diye düşünüp öyle hareket edersen hiç kimse anlamaz bunu tatlım, hatta zamanla bu kabahat bile olur. Yeri ve sırası geldiğinde hakkınıda arayacaksın, dilinide çözeceksin.
Aile yapını eşinin yapısını bilmeden yorum yapıyorum ama bu dediklerimi kendi şartlarına göre dozunu ayarlayarak yapabilirsin pekala.

benim burnuma pek iyi kokular gelmedi açıkçası, bu normal bir komşuluk ilişkisi değil gibi geliyor bana..
ayrıca o kadar şey yaşamış ve üstüne özür dileyen bir adamın hala onlarla görüşüyor olmasıda ayrı konu tabiki

Bütün yazdıklarını kelime kelime okudum.
Komşuluk ilişkilerini bazıları çok abartıyor.
Umarım başıma böyle birşey gelmez. :KK43::KK43:
Elleri kırılsın o kadın da hemen kocasına yetiştirmiş.
Hiç konuşma uzak dur terbiyesizler.:KK47::KK47:

Bazen üzülürüm çok, eşimin çok çok çok samimi olduğu kimse yok diye..İş yerinde arkadaşlarıyla görüşür, konuşur gayette sevilir fakat iş arkadaşlığı iş yerinde kalır,işten çıktımmı biter.. Aynı şekilde benimde böyledir.. İş yerimdeki arkadaşlığım iyidir, herkesle muhabbetim vardır ve sevilirim fakat mesai bittimi orda kalır herşey..
Benim en iyi dostum, arkadaşım, sırdaşım, komşum, eşim;herşeyim kocamdır.. Onun içinde öyle.. İşte ben bu durumdan bazen üzülüyordum taaaki bu yazıyı okuyuncaya kadar.. Seviye çok önemli.. Sitemdeki komşularımlada selamlaşırım yeri gelir ufak tefek muhabbet eder evime çekilirim. Sanırım bu durum en doğrusu imiş..
Canım, çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha aranıza böyle şeytanlar, nifak tohumları sokmasın..
Anladığım kadarıyla sen çok seviyeli, düzgün yaşamaya çalışan bir bayansın.. Rabbim senin karşına da senin gibi olanları çıkarsın..
Çok sabretmişsin..:nazar:

merhabalar arkadaşlar,

geçen bunları bana yaşatan komşumla yüzleştim. yine eşim komşumla çoçukları da alıp dışarı çıktılır gezmeye. bende nasıl olsa kadın evdedir (küçük bebeği var)indim aşağı bastım zile

-- müsaitsen konuşalım dedim. girdim içeri birbir anlattım ben bu ilişki yüzünden eşimden dayak yedim. hem de dedim çoçuklarımın gözü önünde. birde dedim bu olay beni aştı artık ailemnde konuyu biliyor. (çünkü eşim beni dövdükten sonra evden gitmemi istemişti). ben sana mütamadiyen bu ilişkini yanlış olduğunu ifade etmeye çalıştım fakat beni anlamadın dedim halen vıcık vıcık olmaya devam ettiniz dedim.
birde senin eşinin belden aşağı muhabetleri beni çok rahatsız ediyor ne varsa anlattım.

eğer dedim bu ilişkide kimin yanlışı varsa günahı boynuna dedim.

oh rahatladım. birde utanmadan beni görüp surat asıyorlar. surat asması gereken biri varsa oda benim.

sordum kadına senin benim dayak yememden ve evliliğimizin ne duruma geldiğinden haberin varmıydı. (çünkü eşim halen onlara çay içmeye gider, ve halen görüşür)
hayır dedi haberimiz yok, kocan bize senin çok kızdığını bir haftalığına babasının evine gitti diye söyledi dedi.

şaştım kaldım vallahi

çok üzüldüm.
eşiniz bir daha böyle birşey yapmaya kalkarsa eğer siz onu dövün eşek sudan gelinceye kadar.
nerde ne yapacağını, nasıl konuşulacağını bilmeyen o adamla arkadaşlık yapan eşinizde bir garip.
zaten sizi dövmesi ona söyleyecek lafım bile yok.
inşallah taşınır bu insanlardan uzaklaşırsınız.

ayyy dondum kaldım yeminle ya.ne kadarda olaya vesile komşun gibi gözüksede bence asıl suçlu eşin.ailenin mahremliğini koruması gereken asıl kişi o bu durumda.ayyy allahım sen herşeyin en güzelini bilirsin.bende eşime kızıyorum sen hiç arkadaşlara ev oturmasına gitmiyosun.gidelim desem bir sürü bahane buluyosun diye.şimdi şükrettim iyiki öyle biri eşim.

herseyin bı sınırı olmalı, komsunuz ne seviyesiz insanlarmıs ya azım acık kaldı resmen,
taşınma gıbı bı ıhtılmalınz varsa hemen tasının bence

okudum okudum sonuna gelınde dayak yedım dıyınce dondum kaldım ılk defa kadın ıle koca arasında gecen dayak meselesıne yorum yapıcam buyuk konusmakdan korkarım ama adınızaa üzüldüm kocanızı o anda essek sudan gelene kdr dövseydınız keskede kadın nasıl olurmus görseydı o kadınında sacını pörçeğini yolacaktınızkı komsuluk ilişkisi görecektı cok sinirlendım ya

bende sana katılıyorum arkadasım... okudum okudum veee sonunda şoook oldumm..... eşiniz baya eteresanmış valla... ben olsam o apartmanda 1 sn bıle durmazdım baska yerden ev bakardım.. yoksa hep ıcımde bır ukte eşim nerde acaba onlarda mı dıye.... ne grp komşular var ya.... şaştım kaldım.

:KK19:

okuyunca şok oldum aslında böyle şeyler duyöuyo değildim ama erkekle olması ayrı tabi ben 1 yılı aşkındır evliyim ve hep eşime dert yanıyodum komşumuz yk bi kahvesini içmeye gideceğimiz o bana gelsin ben ona gideyim diye ama iyikide yokmuş herşeyin az olanı makbuldür bende börekleri çörekleri yapar kaynanamlara götürürüm hem ne güzel şeyler yapmış çok becerikli diye kıskanır beni :KK9:

ama kesinlikle tavrını koru o eşin olacak adam üniverste okumuş ama biliyosunki eşeğe altın semer vursan.......... neyse anladın işte canım

Yeni bir ev bakip oradan tasinin.anlasilan kmsunuz daha bir siki fiki komsuluk ilskisi arzu ederken siz baska fikirlerdeydiniz.dogrusu komsu yüzünden böyle seyler yasanmasi beni oldukca sasrtti.dedigim gibi tesinin oradan bir an önce.Bir tek bunu salik verebilirim.

komşunda görgü kültür yokmuş bunu anladımda asıl eşin çok ilginç.nasıl böyle birşey için anlamadan dinlemeden seni dövebiliyor
ben olsam uzun bir süre dönmezdim kocama.sen dönmüşsün ama keşke komşu ile ilişkisini tümüyle kesme şartını koysaydın eşine
bu kadar olaydan sonra daha niye görüşüyor ki yüzlerine bile bakmaması lazım
eviniz kiraysa taşının uzaklaşın bu insanlardan
okurken sinir oldum en çok da kocana

valla canım bir arkadaş yazmış burnuma pis kokular geliyor diye benimde öyle. Eşinle aran bozuluyo eşin yalvar yakar seni eve getiriyor ve halen aranızın bozulmasına sebep olan kişiyle görüşmeye devam ediyor

allah o insanlarin cezasini versin..ama baanlarin dedigi gibi asil is kocanda...ne diye sürekli yüz veriyo onlara??
madem babnin evine gittin,onlar yüzünden esinden siddet gördün neden eve dönmek icin onlarla görüsmemesini sart kosmadin??
ben bunu anlamiyorum..onalrla görüsmüceksin yoksa eve dönmem bosarim seni deseydin ne yapardi??
hala görüsür müydü??sanmam...ona keske böyle bi ultimatum sunsaydin,sende simdi rahat ederdin....

Bu nedir kardesim? telefonlasamadiklari icin mesajlasiyorlarmis.. Oha.. yuh.. normal degil hiiiiiiiiiccc normal degil. o kadar dayaktan sonra eve geri donmeniz, ve esinizin sizin o duruma gelmenize sebep insanlarla size ragmen gorusmeye devam etmesi size hic saygi duymadigini gosteriyo. bekara bosanmak kolay gelir derler ama bi evlilik boyle olcagina olmasin daha iyi. hem iki erkegin bu kadar yakin olmasi da cok normal degil bence. neyse susuyorum..

arkadaşlar dediklerinize %100 katılıyorum.
eşim istersen görüşmeye bilirim dedi zaten bana. ama 40 yaşındaki adama ben ne deyim. onu kendisinin düşünmesi lazım. hem ben onun annesi yada babası değilim ki onunla bununla görüşme diye tepki vereyim. aklı kemale ermiş biri bu olaylardan sonra kendisinin düşünmesi lazım.

ama şu da bir gerçek bunlar karılı kocalı bizden hiç çıkmazlarda zırt pırt bizdelerdi. dışarı çıkarız.ana bir bakmışız onlarda bizim mekana önceden gelmişler zaten bizi bekliyorlar. çoçuklarım çoçuklarıyla, eşi benimle, benim eşim onun eşiyle sürekli vıcık vıcık.

aslında benim eşimin istediği bütün aile olarak görüşmek. fakat ilk baştan beri ben buna engel olduğum için yani. toplantılara gezilere, vb. şeylere minumum düzeyde katıldığımiçin bunlarda erkerler takılmaya başladılar.

şuanda eskiye nazaran çokkkkkkkkk rahatım. çünkü artık evime gelmeye cesaretleri yok. bizi aile olarak sürekli bir yerlere çağırmıyorlar, oğlumu da aynı zamanda. nefes alıyorum. acaba bu saatte kim geldi diye düşüncem yok

ben hep büyük konuşurdum. eşim bana bir tokat atsın çeker giderim diye,
evet dövdü, dediğini yaptım ve çektim gittim. fakat öyle ağızdan çıktığı gibi hiç birşey kolay olmuyormuş. hemen boşarım felan
yok o kadara kolay değil. 13 senenin hatrı, 2 çoçuk, her insan hayatta bir kere şansı hakeder.

malesef var böyle eş...ler okumuş veya okumamış farketmiyor.erkeklik taslıyolar ya.sen beni küçük düşürdün de sana soracamda die düşünürler,iicede gaza gelirler sonra evde kadına güç yetirirler.komşun da yüzsüzmüş ya.adamları rahatsız olurmu olmazmı die düşünmüyolar.pişkin insanlar demekki.birdaha görüşme canım bu sefer hiç koparamazsın kocanı onlardan.kocan ne buluyor bu adamda anlamadım .çok mu muhabbetli ,esprili yada güngörmüş kültürlü düzgünmü.manyamışmı ne .kadın olsa diecem ki aralarında bişey var.tövbee tövbeee .:))

X