- 7 Ocak 2018
- 1.638
- 2.793
- 133
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
O kadar güvensiz hale geldik ki...Bi garip bi yer oldu dünya...sapıklar pedofiler komsunun kocası ile yatanlar ve komsunun çocuğunu öldürüp cope atan caniler... Artık masum ne kaldı... komşuya takılmayın bu kadar ama cok samimiyseniz sorsaydınız bu foto lar nere gitti gibisinden...Geçen günlerde komşum çağırdı gittim.Aramız çok iyidir.
Onunda bir kızı var 1 yaşında.
Benim kızımla ikisi oyun oynarken fotoğraflarını çektim komşum mutfaktayfı.
Sonra içeri girdi fotoları gösterdim bak ne güzeller diye.
sonra bişey lazım oldu,dur dedim benim.evde var gidip alayım.
Eve gittim geldim sanırım o arada sildi fotografları.
Az evvel farkettim.
Komşuma yollayayım dedim.
Yok 5 tane falan foto çekmiştim çok eminim huç biri yok.
Benim size sorum siz olsanız ne yapardınız bu durumda.
Hiçbisey olmamiş gibimi davranirdiz.
Yoksa söylermiydiniz.
Yani neden boyle bisey yapti anlam veremedim
Daha evvelde çekmiştim o zaman hatta kizina poz verdirmişti.
Sosyal medyaya falan hic paylasmadim zaten.
Yani durumun farkina vardigimi bilmesi gerekir degilmi?
Bana cok emegi var.
aramiz bozulsunda istemem aslinda..ama işte canım sıkıldı
Cocuklar evde yoktuÇocuklar telefonla oynayıp onlar silmiş olabilir mi
Sifre kullanmiyorum.1. Şifreniz yok mu? Varsa komşunuz nasıl biliyor?
2. Birinin telefonuna izinsiz girmek çok ayıptır orada özel fotoğraflarınız olabilir bu sizi fotoların silinmesinden daha çok rahatsız etmeliydi neden olmadınız? Ya da ne bileyim başlık o olmalı gibi geldi büyük terbiyesizlik çünkü.
3.öyle bir insan hayatınızda olmasa eminim sizin için daha iyi olur. Tavsiyem çıkarın hayatınızdan.
O samimiyetiz vardi ama bendr saskinim.Bence burdan size 2 ders cikmis
1-Telefonunuzu kimsenin yaninda birakmayin veya sifre koyun
2-Kimsenin cocugunun resmini izin almadan cekmeyin.
ben hic sevmiyorum ya esimde kizar ama:/Sifresiz telefon kaldi mi su zamanda
Izinsiz cekmeniz hataGeçen günlerde komşum çağırdı gittim.Aramız çok iyidir.
Onunda bir kızı var 1 yaşında.
Benim kızımla ikisi oyun oynarken fotoğraflarını çektim komşum mutfaktayfı.
Sonra içeri girdi fotoları gösterdim bak ne güzeller diye.
sonra bişey lazım oldu,dur dedim benim.evde var gidip alayım.
Eve gittim geldim sanırım o arada sildi fotografları.
Az evvel farkettim.
Komşuma yollayayım dedim.
Yok 5 tane falan foto çekmiştim çok eminim huç biri yok.
Benim size sorum siz olsanız ne yapardınız bu durumda.
Hiçbisey olmamiş gibimi davranirdiz.
Yoksa söylermiydiniz.
Yani neden boyle bisey yapti anlam veremedim
Daha evvelde çekmiştim o zaman hatta kizina poz verdirmişti.
Sosyal medyaya falan hic paylasmadim zaten.
Yani durumun farkina vardigimi bilmesi gerekir degilmi?
Bana cok emegi var.
aramiz bozulsunda istemem aslinda..ama işte canım sıkıldı
Tatlı bulursun çekersin ne var ki bunda.İyi yapmış.. Nefret ediyorum bu durumdan.. Yakın komsum dahi olsa benden ızınsız cocugumun resmını cekmesını ıstemem farketsem sinir olurum. Çokta dikkat ederim cocugumu cekerken baska cocukları ızınsız cekmemeye ve evet siz sosyal medyaya koymuyormussunuz ama insanların izinsiz paylasımları cıldırtıyor beni :/ hatta gecen avm de yemek yıyoruz kızım bi genc kıza gulumsedı konustu falan derken bi baktım kız kızımın resmını cekıyor uyarmasam :/ zaten ceken akrabalara falanda sosyal medyaya koymayın lütfen demektende sıkıldım hayır yani nedir bu insanlardaki milletin fotografını cekmek anlamıyorum :/
Bence sartlar eşitlenmiş ögretmeni dahi olsanız izinsiz cekmemenız gerekırdı aiz cekmıssınız oda sizin telefonunuzdqn kendı cocugunun resmını sılmıs :)
Tatlı bulursun çekersin ne var ki bunda.
Hoş ben çocukları tatlı bulmam da misal diyelim karşıda ki buldu hocasi bile cekemez demissiniz sebep ne merak ettim? Öğretmen bile deyince işin sebebi olmalı diye düşünüyorum sadece izinsiz cekip paylaşmak değil olay çünkü sınıfta bir etkinlik olur cekilir okul sayfasina bile konur
Yabanci birinin cekmesi ile birmi bu durum.İyi yapmış.. Nefret ediyorum bu durumdan.. Yakın komsum dahi olsa benden ızınsız cocugumun resmını cekmesını ıstemem farketsem sinir olurum. Çokta dikkat ederim cocugumu cekerken baska cocukları ızınsız cekmemeye ve evet siz sosyal medyaya koymuyormussunuz ama insanların izinsiz paylasımları cıldırtıyor beni :/ hatta gecen avm de yemek yıyoruz kızım bi genc kıza gulumsedı konustu falan derken bi baktım kız kızımın resmını cekıyor uyarmasam :/ zaten ceken akrabalara falanda sosyal medyaya koymayın lütfen demektende sıkıldım hayır yani nedir bu insanlardaki milletin fotografını cekmek anlamıyorum :/
Bence sartlar eşitlenmiş ögretmeni dahi olsanız izinsiz cekmemenız gerekırdı aiz cekmıssınız oda sizin telefonunuzdqn kendı cocugunun resmını sılmıs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?