- 28 Mart 2017
- 16.508
- 68.036
- Konu Sahibi hrsygzlolck
Elalemin cocuguna sigara aldırmayın. Esyalarinizi da odunc vermeyin. Karsilikli sınır bilmiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi de konu sahibi halısına kendi sahip çıkmamış. Kadın da belki biri attı diye düşünüp almıştır.O niye kadinin halisini yikayip evine atiyor
Sus sus şimdi linçlerler. :)4 çocuk yapsam benim de durumum kötü olurdu. Ürerken düşünselermiş, size ne oluyor? Ayrıca bunlar hırsız. Evinizden büyük birşey çalınmasını bekliyorsanız birşey diyemem
Vermeyin elektronik eşyalarınızı tabii ki.
Siz küçük çocuğu sigara almaya mı gönderdiniz onu anlayamadım
Durumu yoksa kedi gibi 4 tane doğurmak yerine karı koca işe girip çalışsınlar.
Bunlarınki arsızlık bu arada garibanlık falan değil. Evine alma sakın eşyan paran pulun uçar. Küçücük çocuklara da sigara aldırılır mı?
Sahip çıkamadım değil balkonda hiçmi biseyiniz uçmuyor düşmüyor sizin . çocuklar konusuna gelince annesi beni arayıp çocuğu yoluyırum sana bisey lazımı diye sorunca gönderdim ekstra kendim için yollamadım . Evet haksız olabilirim bu konuda yolamamam gerekirdi . Zaten ders oldu birdaha yollamadım bu konudaki eleştirileri kabuk ediyorum bu konuda düşünmeden hareket etim sanırımİyi de konu sahibi halısına kendi sahip çıkmamış. Kadın da belki biri attı diye düşünüp almıştır.
Ne yani maddi olarak güçleri yok diye insanlar evlat sahibi olmasın mı?!!!!!!!!!!4 çocuk yapsam benim de durumum kötü olurdu. Ürerken düşünselermiş, size ne oluyor? Ayrıca bunlar hırsız. Evinizden büyük birşey çalınmasını bekliyorsanız birşey diyemem
Benim komşum benden saç jölesi istemişti. :)çubuk tarçın isteyen okumuştum burda klimada onunla kapışır bence...
kimsenin çocuğuna sigara aldırmayın.
Kadının kilimi olduğunu bilmeden, sokakta bulduğu bir kilimi alıp yıkamış ve kullanmış. Kadın "senin olduğunu bilmiyordum, vereyim" de demiş.O niye kadinin halisini yikayip evine atiyor
Kadının kilimi olduğunu bilmeden, sokakta bulduğu bir kilimi alıp yıkamış ve kullanmış. Kadın "senin olduğunu bilmiyordum, vereyim" de demiş
Ne yani maddi olarak güçleri yok diye insanlar evlat sahibi olmasın mı?!!!!!!!!!!
Ben de gidip dyson süpürge isteyim bari malum başka süpürgeyle evi süpüremiyorumBenim komşum benden saç jölesi istemişti. :)
Benim komşum benden saç jölesi istemişti. :)
Merhabaolsun tabi ama 4 tane değil.
yoksa böyle konu komşunun marketçiliğini yapıp annesinin sokaktan topladığı kilim üstünde oyun oynarlar ki şimdi en masrafsız zamanları.
Ben kendim için markete hiç yıkamadım 2 /3 kez gitiler ondada anneleri markete gidiyorlar sana bisey lazımsa alsınlar deyince aldırdım ondada hata yaptığımı söyledim zaten düşünmeden hareket ettim ve birdaha yolamadımolsun tabi ama 4 tane değil.
yoksa böyle konu komşunun marketçiliğini yapıp annesinin sokaktan topladığı kilim üstünde oyun oynarlar ki şimdi en masrafsız zamanları.
Merhaba
Ben sonuna kadar katılıyorum sizlere sadece ironi yapmıştım
İhtiyaç sahipleri bir tane çocuk yapsalar yetmez mi dedim diye insan neslinin kuruması ile suçlandımda.
:) Epilasyon aletimi bile istemişti, düşünün.ne garip insanlar var yahu.
çubuk tarçına çok şaşırmıştım ben.
limon sürseymiş saçına komşudan jöle mi istenir.