Valla khomyuk yoldas, benim ilk kizin ek gidaya gecisi cok sancili oldu, ne yemek yapsam ne haslasam cok dert eder, nasil yedirecegimi dusunur kendimi inanilmaz gererdim. 3 ayri dietisyenle görüştüm, buzdolabimin ustu sunu asla yedirme! Bunu eve bile sokma! Et suyunu yapmayı unutma! Gibi notlarla doluydu. O yuzden misafirlige gittigimiz gunlerde yanimda kavanoz mama goturdugum gunler cok oldu, ya da tatile giderken kavanoz mamalari cesit cesit aldigim oldu.
Bak simdi 2.bebegim 9 aylik oldu daha 1 kez agzina kavanoz mama surmedi, ama ben o kavanozlari sokaga cikarken yanimda mama goturmek icin kullaniyorum, ya da yogurt mayalamak için. Dolayisiyla yine misafirlige o kavanozlarla gidiyorum. Demek benimde arkamdan boyle konusanlar var, artik anliyorum. Ben uyenin komsusunu fazla rahat ya da fazla pimpirikli buldum, rahat olup hazira konuyor da olabilir, pimpirikli olup benim gibi ne yedirecegini sasiriyor da olabilir.
Bahsettigi bilgisayar bağımlisi nasil esine yemek hazirlamaya firsat buluyor onu da hic ama hic bilemedim.
Yurume konusuna gelince benim kiz 13 aylikken pat diye yurudu, ne emekledi ne bisey oyle kalkti yurudu ama komsumuzun ikizleri uzun sure emekledi 15-16 ayliklardi, biri 15 aylikken yurudu ikincisi 16 aylikti tutunarak bile dusuyordu, su an 2 yasini gectiler pat pat yuruyor yavrular. Yegenim 3 yasina kadar kendine tutunarak yurudu tedirgin bi cocuktu cunku, mizahi oyleydi.
Hayir bunlar cocuk yani robot degil ki hepsi 13 aylikken kalksin yurusun, al diger komsumun cocugu 10 aylik tutunarak yuruyor sevgili konu sahibi, o zaman ben de senin cocugun niye gec yurumus diyeyim?
Ve farkındaysan kimse sen cocuguna ne yediriyorsun demedi, neden? Cunku bizi ilgilendirmez.
Banyo meselesine ben anlam veremedigim icin onu diyecek bisey bulamiyorum.