- 21 Haziran 2017
- 3.802
- 10.791
- 208
- 31
- Konu Sahibi kedivekeder
-
Ama bazıları bildiğin kullanıyor yani.komşu komşunun külüne muhtaçtır evet ama o kadar da değil.eşimin teyzesi komşularıyla çok iyi.bir şey lazım olur isterler kaç yıllık komşular.doğum günleri olur özel bir gün olur bir birlerini davet ederler.bu şekilde ben de severim ama benim komşu tam şenlikti.Tamam makyaj malzemesi, perde, epilasyon aleti sandalye istenmez saçmalamislar ama komşu komşunun külüne muhtaçtır yahu.
Biz de karşı komsumla (ki kendisini çok severim ) evimizde olmayan acil şeyleri isteşiriz.
Yumurta kabartma tozu patates vs
Tabi denildiği gibi komsu sayesinde koca bir yemek pisirmek için değil ama bir yemekte soğan eksikse veririm sabah cocuga yumurta yapacak ama yumurtası bitmiş almayı unutmuşlar veririm. Bende ondan isterim verir.
Hic birbirimize kinlenip de vay nasil istersin demedik aklımıza da gelmez gelmedi..
Ben kullanilmaktan bahsetmiyorum bunu da yazdım hep bir tarafin vericiligi ile olmaz diye.Ama bazıları bildiğin kullanıyor yani.komşu komşunun külüne muhtaçtır evet ama o kadar da değil.eşimin teyzesi komşularıyla çok iyi.bir şey lazım olur isterler kaç yıllık komşular.doğum günleri olur özel bir gün olur bir birlerini davet ederler.bu şekilde ben de severim ama benim komşu tam şenlikti.
Yanlış anlama ama şöyle olmuş deli deliyi görünce sopayı saklarmis....Komşuculuk iyi bişey değil dedim diye linç edildim burda. Buyrun...
Siz de ondan isteyin, istemeyi bırakır. Yurtta kalırken aynı böyle bir yan oda arkadaşım vardı, en son avucumu açıp şampuan isteyince kesti istemeyi
Kusura bakma veremem hayat çok pahaşı bende alamıyorum demelisin hemde hemenCoğu eşyamı ortak kullanıyoruz zaten. Ne alırsam aynısını alır almadığını da sürekli benden ister.
1 kutu süt 5 kg un(abartmıyorum) 5-6 yumurta. Ne zaman misafiri gelse menüsünü benim mutfaktan tamamlar.
Bi kez kiloyla satılan bişey istedi ne oldugunu söylemiyim şimdi akşam yemeğini yapmak içinArtık yok diyorum genelde ama asla vazgeçmiyor istemekten.
Coğu eşyamı ortak kullanıyoruz zaten. Ne alırsam aynısını alır almadığını da sürekli benden ister.
1 kutu süt 5 kg un(abartmıyorum) 5-6 yumurta. Ne zaman misafiri gelse menüsünü benim mutfaktan tamamlar.
Bi kez kiloyla satılan bişey istedi ne oldugunu söylemiyim şimdi akşam yemeğini yapmak içinArtık yok diyorum genelde ama asla vazgeçmiyor istemekten.
Düşen birşeyi gidip isteyin sizde.Benim de bugünlerde gıcık olduğum bir şey var ama yine de kendimi de kötü hissediyorum böyle düşündüğüm için. Bir komşum sık sık bana geliyor bugünlerde, sevdiğim de birisi ama her geldiğinde elinde şarj aletiyle gelir gidene kadar da telefonu şarjda olsun olmasın o şarj aletini çıkarmaz. Elektriğe de zam var bu aralar malumbilmiyorum ya ben mi abartıyorum ama ben kolay kolay takmam kimsenin evinde. Bir de balkonuna eşyam düştü kaç kez düştüyse vermedi resmen paspasım olsun sofra bezim, kaşığım olsun alıp kullandı, tabakla yemek versem onu ben isteyene kadar aylar geçse vermez, hatta evine bir kez gittiğimde sofra kuracağı zaman benim sofra bezimi elime vermiş bunu ser demişti
Veremem demiyorum da olsa da yok diyorum artık. Ama yine de markete gitmeden önce beni bi yoklar. Market faktörünü ortadan kaldırmak için midir nedir geç saatlerde ister genelde deKusura bakma veremem hayat çok pahaşı bende alamıyorum demelisin hemde hemen
elma lazım derkenyine her konuda olduğu için sanki o açgözlü komşu benmişim gibi yargı dağıtmaya kalkanlar olmuşeve uğramıyorum birkaç gündür. “gönlüm kırıldı” falan yazmış “yeğenim bayıldı” deyip savdım başımdan (doktorculuk oynuyorduk bayılmıştı) ailecek böyleler delirdim artık bu sabah da ablası “elma lazım” yazmış enteresanlar
Yol verin bence; iş yerinde surat çekmeye değer. Alınganlık yapan yapsın kendi ayıpları sonuçta. Sırf kardesiyle aram bozulacak diye böyle bir insanö idare etmek zorunda değilsiniz.illa kızla da yüzyüze geleceğim yazdım. kardeşi kavga eder demedim. garip bir aile zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?