komşumla başım belada

All

kiz güldürdun beni ya at nali hee benim eşimde alouuuu alooo aluuu diye bağırıyor banyodan çok kızıyor :) bide boyna bez sirkeliyo onun üstünde kimse yok diye rahat davraniyo ama hic cikmadim yukari.
canım bazen sopayı getirecek vakit bulamayınca ayaktaki terliği yukarı fırlatıyor.Çözümümüz son derece adil.Dişe diş,sese ses:)

canım bazen sopayı getirecek vakit bulamayınca ayaktaki terliği yukarı fırlatıyor.Çözümümüz son derece adil.Dişe diş,sese ses:)
Valla çok güldüm kiz bizim ustekilerde pirizden sarj aletlerini ciksrsalar yatak odasinda duyuluyo düşün onlarin oğlan koşuyor bide tadilat sesleri bide camın önünü kirletiyo hep birseyler sirkeliyo eşimde denemisti vurma dedim ben korktum ya

Sizin duvarlar belliki mukavvadan yapılmış.:)Haa bide ben çıktım ezile büzüle durumu anlattım kadına.Ne dese beğenirsin.Napalım çocuk bu.Az kalsın diyecektim ayağının altındaki nalları sökün sizde rahat edin biz de diye ama la havle çektim gittim.İnsan bir kusura bakmayın der dimi o da yok anacığım.Napim baktım olacak gibi değil.Hayır ondaki çocuk sa biz deki ne dimi ama?

Mesajımı tekrar okuyunca eksik yazdığımı farkettim. Annede bi cacık deilki. Normal zamanda ı da evlatlarına allah belanızı versin nerden doğurdum sizi deyip duruyır. Ve bahsettiğim insanlar 30 40 60yaşlarınada. yani anneninde yazıklık tarafı yok. Çirkefin teki. Allah sabır versin tüm komşularıma:-D

Yani bizde cocuk

Yani bizde cocuk
Ayol şu içimdekileri anlatsam site çöker diye korkuyorum.
Geçen sene ev sahipleri kiralarına zam yapmış.(Ev sahiplerimiz farklı aynı binadayız ama)Tutmuş bu demiş ki eee alt kat çok büyük orası az ödüyor diye.Halbuki tamamiyle yalan.Bunun ev sahibi benim ev sahibimi aramış onlar az mı ödüyor diye.Sağolsun ev sahibim istersem kira almam sanane demiş.
Kötü ev sahibi insana ev aldırımış ya biz ev sahibimiz iyi olduğundan ev alamıyık sanırım.
Ya birgün kapıya dayandı neymiş efendim yatak örtüsü yırtılmış biz balkona sarkıyor diye kesmişmiyiz.?
Halbuki 1 haftadır da yoktum evde.Eve gelir gelmez zırrr bastı zile bunu soruyor.
Dedim ben rahatsız olsam çıkar söylerim sana.Niye keseyim.Sen kesiyormusun üst kattan bişey asılınca.
Tövbe yarabbim tövbeee.Tam cinnetlik lakin ev sahibimden dolayı çok yüzgöz olmak istemiyorum.

Ahahahaha :) O kötüymüş işte. Bizim annemiz bizi ayıramaz, arada yaralanırdı yazık Sonra oturur ağlardı. O ağlayınca dayanamaz bırakırdık tartışmayı. Ama kaç sene geçti tabi aradan. Şimdi üniversiteye gidiyorlar. Kurtulduk :)

Siz alt komşu olduğunuz için onlar sizden rahatsız olmazlar diye duşunuyorlarsa yanılıyorlar oklavayla tavana vur yarım saatte bir bak napıyorlar

canım bu kezde alt kata ses gidiyormu diye tedirgin oluyor insan.Çatı katın da da oturdum oradan biliyorum.

Benim ust katimda havanlar yasiyor sikayet ettik olmadi kavga ettik olmadi gece 2-3 gubi uyuyorlar apartmanin giris ziline kagit sıkıştırıyorum onlar ınıpte bakana kadar zıl çalıyor apartman ayaga kalkıyor halıyle onlarında uykusunu boluyorum oh olsun

Ay buna bayildimm muhtesem fikir

Ay ne zor şeyler yaşamışsınız, Allah kolaylıklar, sabırlar versin..
Boşuna dememiş büyüklerimiz ev alma, komşu al diye.. Rabbim karşımıza iyi insanlar çıkarsın..
Karşılıklı anlayış çok çok önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…