• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumla başım belada

evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere üst komşumla başım belada. birkaç gün önce akşam bağırış çağırı sesleri geliyordu. sanırım adam kızına bağırıyordu. dün akşamda gecenin bir yarısı bir sesle uyandım. böyle tok tok sessizlik yine tok tok sessizlik yine tok tok

beynim gitti resmen . yukarı çıkamam eve gidip şikayet etmelerden hoşlanmam. birde kız bayaa çirkef tuvaletleri şarıl şarıl tepeme aktığında gitmiştim kavga etmeye kalktı !

Polis çağırayım dedim dün ama polisin bizim eve girip dinlemesi lazım o sesi de sorun sayarlarmı bilemedim :KK43:
Yönetime defalarca şikayet ettim ama babası şiddet uygulayabilir ondanda korkuyorum

Sizce ne yapmalıyım

polisevi dinlemez direk şikayet olunan daire ye gider. Yani biz ettiğimizde öyle olmuştu

,

sana bişi desem inanmazsın daire nosunu bile bilmiyorum. ama öğrenicem:KK53: çok çirkef muhatap olmamam ben öyle

biizmkiler de öyleydi eşim ses yalıtımı yaptıralım dedi tamam dediler eşim fiyat söylemeye gitti.Adamlar cimrilikten polis çağırmış düşün yani rahatsı ediyorlar diye. Ben boş durur muyum 2 günde 1 çağırdım polisi şimdi tık yok

cnm 8 senedir oturuyorum kira ucuz çıkma imkanım yok. bütçeden dolayı
o kadar arsız ki birgün gündüz temizlik yaparken müzik açtım biraz sesli
hemen aşağı indi şikayete müziği kaptmazsan ben sana gününü gösteririm diyor

bende dedim sen tepemde her gece gürültü yapıyorsun dışarıda çocuklar yapıyordur diyor

Kapının yanına sağlam bir haydar koy, açınca görünsün ama
Bende var, epey faydasını gördüm, hışımla gelen komşu müsveddelerimin canımlı cicimli gidişini izledim o haydarın sayesinde ha bak elime almışlığım da yoktur, duruyor sadece duvara dayalı :)

Yan daireyle oturma odamizin duvarları bir. Yalıtım desen yok. Tüm sesler bizim odada. Kavga ederler hep onun stresi bizide vururdu. Kavga sonrasi çat kapı sesi birisi evi terkederdi. Şükür bugün tasindik inşallah dahada yaşamam öyle şeyler. Allah yardimciniz olsun

Kapının yanına sağlam bir haydar koy, açınca görünsün ama
Bende var, epey faydasını gördüm, hışımla gelen komşu müsveddelerimin canımlı cicimli gidişini izledim o haydarın sayesinde ha bak elime almışlığım da yoktur, duruyor sadece duvara dayalı :)

iyi fikir:KK66: resmen kavgaya geliyorlar töbe töbe

Aynen üst komşum orta yaşlı karı koca kimse yok haftasonu geldimiydi ev başımıza yıkılacak 2 gün torunları heralde bu nasıl bi gürültü sabahın köründe başlıyorlar hic mi saygı yok bu millette sanki ahirdan boşanmış gibi cocuklar haftasonu tatili gelmesin istiyorum gercekten.Diğer komsularda matkap sesleri amaan cok fena surekli bişey kırıp döküyorlar

Aynen üst komşum orta yaşlı karı koca kimse yok haftasonu geldimiydi ev başımıza yıkılacak 2 gün torunları heralde bu nasıl bi gürültü sabahın köründe başlıyorlar hic mi saygı yok bu millette sanki ahirdan boşanmış gibi cocuklar haftasonu tatili gelmesin istiyorum gercekten.Diğer komsularda matkap sesleri amaan cok fena surekli bişey kırıp döküyorlar

senin yine iyi bizim ki sabah 6 da kahvaltı hazırlamaya bi başlıyor tak tak bardak sesi saat 8 e kdar gece de 1 de uyuyor nasıl işe gidiyor bu kadın nasıl kalkıyor hayret ediyorum.

senin yine iyi bizim ki sabah 6 da kahvaltı hazırlamaya bi başlıyor tak tak bardak sesi saat 8 e kdar gece de 1 de uyuyor nasıl işe gidiyor bu kadın nasıl kalkıyor hayret ediyorum.
Evet cok saygisiz insanlar var (ev alma komşu al) lafı boşuna söylenmemiş :KK47:

Bizim ust komsuda oyle adam ve kadin bildigin gorgusuzler adam pilot kadin ev hanimi ... sabahin koru matkap olabiliyor evdeki cekmeceler gurultulu hatta birgun adam havlamis ben siteye kopek indi sandim arada esim duvara vuruyor salaklar demis biz ses yapiyoruz diye neden duvara vuruyor kafaya bak ama hakkimi helal etmiyorum ben.. artik yontem degistirdim ses olunca tv nin son sesini verip odanin kapisini kapatiyorum bakalin elmi yaman beymi :)

bende dedim sen tepemde her gece gürültü yapıyorsun dışarıda çocuklar yapıyordur diyor
Ayyy ne terbiyesizlik , nasıl bir uslup Allah sabır versin

Allah sabır versin..
Bir gün bu evden taşınırsam, en üst kattan ev almayı istiyorum.. Kimseler benim üst katımda otursun istemiyorum, o derece yani..
hiç öyle deme bacım fark etmiyo en üst en alt. ben en üst katta oturuyorum ama altımda bir aile var düşman başına.. beş bin kere uyardık yok basmıyo kafaları galiba. eşim indi bi kaç kere söyledi pişkin pişkin ben napiim çocuk bunlar demiş. iki oğlan var evde tahminimce duvarları yumrukluyo tekmeliyo haydutlar resmen ya. ya hiç abartmıyorum bi gün kadın ağlayan çocuğunu boğdu sandım öyle ciyak ciyak bağırdı bağırdı çocuğun sesi kesildi bi anda. neyse ki çocuk sonra bi ara yine ağladı da içim rahatladı.
yani her apartmanda aynı şey olucak diye de bişey yok tabi. saygılı insanlar da vardır belki ama bi tek bizim apartman canlı bi apartman ondan böyle belki. lanet ettim ya.. taşınmaya durumum olsa bir dakika durmıycam yeminle..

All
Benim üst kat komşumun oğlunun ayaklarına at nalı çakmışlar sanırım.Akşam 21:00 dan 02:00 a kadar koşuyor çocuk.Kızım kreşe gittiğinden erken uyuyor ve seslere irkiliyordu.
Çıktım uyardım olmadı.Ev sahibime şikayet ettim olmadı.Artık çözümü onlar ses yapınca fırçanın sapıyla tavana vurmakta buldum.Evet sesler kesildi.
kiz güldürdun beni ya at nali hee benim eşimde alouuuu alooo aluuu diye bağırıyor banyodan çok kızıyor :) bide boyna bez sirkeliyo onun üstünde kimse yok diye rahat davraniyo ama hic cikmadim yukari.

arsızmış bacım Allah yardımcın olsun
ne sanıyormuş kendini.. polis çağırmaktan başka çare yok gibi görünüyor..

benim kızı biliyorsun.. 9 yaşında sinirden ağlama huyu varr
o zaman üst komşu ila bal böreğiz.. sesleri gülerek çocuk işte diyerek anlatıyor
şimdi kendi kendine küstü benle görsen anası da kendi de bağıra bağıra konuşurlar koltuk yatak çekerler
pat diye kapı çarparlar.. kavga arıyo resmen
gidip bişey söylesem hemen kızı bahane edecek seninki de çok ağlıyodu bişey diyor muyduk diye

geçenlerde bir komşum seninki adı üstünde çocuk o mahsus yapıyodur dedi
duymamaya çalışıyorum şu anda..

Back
X