- 28 Aralık 2015
- 371
- 356
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Olum şurdan bir insan evladı da çıksın da bana deniz mazaralı iki katlı bahçeli müstakil bi ev alsın..
Üstüne bal da olsun mu
Başka hediyeye lüzum yok. Ben kanaatkar bir dişiyim
Şimdi geyik yapmaktan ben panlançem
Gerçekten yakın bir kargonun adresini ver yeterAnaaaaa ne kadar bonkörsünTeşekkür ederim canım Valla böyle dedin almış kadar oldum
Çok çok teşekkürler canım, Allah razı olsunGerçekten yakın bir kargonun adresini ver yeter
Mantikli ince dusunceli komsu herkese lazimolak beİlk yiyecek birşey yapmaya karar verdim sonra ilgi alanına göre hediye
Komsum olsaydın keske
Niye sürekli ban yiyorsak onu da anlamadimKonu sahibi planlandı sanırsam ... Hepimis bi gün panlançes ama bugün olmayaydı iyiydi...
Ben ya geyikten ya polemikten. Ya da ortaya karışık polemik ve geyikten yiyorum.Niye sürekli ban yiyorsak onu da anlamadim
Ooo o zaman ben hakediyorum.Ben ya geyikten ya polemikten. Ya da ortaya karışık polemik ve geyikten yiyorum.
Halbuki çok tatlı bir insanım...
Ama hayat acımasız işte...
O kadar samimi olmadigin birine fazla değil miAlt komşumla ilgili konu açmıştım tanışamadık vs. diye.İki gün önce çaya çağırdım geldi sohbet muhabbet derken zaman nasıl geçti bilmedik.Çok şükür çok pozitif geçti ikimiz açısından da.Haftayada sen gel dedi ama eli boş gidilmez malum yeni gelin sayılır ne alsam bilemedim.Güzel bir hediye almak istiyorum sizce ne olabilir evinize ne alınsa mutlu olurdunuz?Benim aklımdan waffle makinası geçti (ben waffle yapmıştım çok beğendi)yada bakır set oluşturmayı düşündüm sahan,ayran bardağı vs. gibi kullanışlıda olur yada kötü fikir mi?