- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.667
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Bunuda düşündüm ama alan olmuştur diye es geçtimİkili fincan seti alırdım hamdmade olanlardan eşi ile 40 yıl muhabbetle karşılıklı içsinler
Hahahahhaahahahah banada okuma yaptığımda onlar geldiNe iyi komşuymuşunuz maşallah bizim burda Bi havlu yazma yada bardak borcam alıp gelirler
Ne alırdın peki?Ben sanıyorum cimriyim. Yeni tanıştığım alt komşuma bunları almazdım.
Komsum olsaydın keskeKeyif sepeti hazırlardım sanırım ben. Kahve, ikili fincan takımı, kahve yanında yemelik farklı drajeler falan. Güzel bir sepet oluştururdum.
Bende almazdım ne yalan soyleyimBen sanıyorum cimriyim. Yeni tanıştığım alt komşuma bunları almazdım.
Bence çok maliyetli şeylere gitmeyin yinede ikili fincan yazmışlar mesela Türk kahvesi DRAJE alın gidin sonrasında samimiyet felan artarsa daha yükseğine yönelmek durumun da kalıcaksınız doğum yapar yada özel günü olur onlara saklayın ilk seferde bazıları cici olup sonra vampirleşebiliyorlarBunuda düşündüm ama alan olmuştur diye es geçtim
Hahahahhaahahahah banada okuma yaptığımda onlar geldikızı sevdim ondan bu mertliğim sevmesem çöp almam öyle huyum var
Hahahahhaahahahah çeyrekten daha ucuz ama bunlarBende almazdım ne yalan soyleyim
Ben de sizin gibiyim. Sevdiğim insanlara hep sürpriz yapmak, hediyeler almak isterim.kızı sevdim ondan bu mertliğim sevmesem çöp almam öyle huyum var
Fikirler güzel ama yeni tanışılan komşu için pahalı bence. Bir fincan takımı ve yanında bir iki kitap şık olurduAlt komşumla ilgili konu açmıştım tanışamadık vs. diye.İki gün önce çaya çağırdım geldi sohbet muhabbet derken zaman nasıl geçti bilmedik.Çok şükür çok pozitif geçti ikimiz açısından da.Haftayada sen gel dedi ama eli boş gidilmez malum yeni gelin sayılır ne alsam bilemedim.Güzel bir hediye almak istiyorum sizce ne olabilir evinize ne alınsa mutlu olurdunuz?Benim aklımdan waffle makinası geçti (ben waffle yapmıştım çok beğendi)yada bakır set oluşturmayı düşündüm sahan,ayran bardağı vs. gibi kullanışlıda olur yada kötü fikir mi?
Açıkçası hiçbir şey. Biraz daha tanıyıp samimiyeti ilerletince düşünürdüm waffle makinası almayı. Pasta alınabilir. Saksı çiçeği demiş birisi oda olabilir.Ne alırdın peki?
Keşşke benim olsa diyesim geldiKomsum olsaydın keske
Abartma...Açıkçası hiçbir şey. Biraz daha tanıyıp samimiyeti ilerletince düşünürdüm almayı.