- 13 Ağustos 2009
- 3.609
- 15.027
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Dediğim gibi tercih meselesi. Ama bence ilk hediye için fazla... İlişkiler ilerledikçe beklentiler de artıyor çünkü. Çıtayı çok yükseltmek lazım bana göreKorkmaz 200 falan benimkide korkmaz zaten.
Şöyle yorum yap işte ne güzel haklısın...Alınmaz. Komsunuzu zora sokarsiniz, o ayarda bir hediye almaya mecbur hisseder.
Yeni evliler, borçları var mi yok mu, ihtiyaclari var mi bilemezsiniz.
Sizce ne olabilir peki?Dediğim gibi tercih meselesi. Ama bence ilk hediye için fazla... İlişkiler ilerledikçe beklentiler de artıyor çünkü. Çıtayı çok yükseltmek lazım bana göre
Ben çiftlere handmade iki kişilik kahve fincanı ve bir paket güzel bir bitter çikolata alırım genelde. İçine de güzel bir not yazdırırım.Sizce ne olabilir peki?
Himmm ilk olarak yiyecek birşey yapayım o zaman kek kurabiye gibi sonra hediye alırım.Biraz Instagramınada göz atayım...Ben çiftlere handmade iki kişilik kahve fincanı ve bir paket güzel bir bitter çikolata alırım genelde. İçine de güzel bir not yazdırırım.
Onun dışında dekorasyona meraklı ise obje alırım
Aslında ben kişinin ilgi alanlarına göre hediye seçen biriyim o yüzden şunu al diyemem.
Çünkü kimi bitki çayı sever kimi siyah çay mesela ben filtre kahveciyim haliyle kupa hediye edilince bana saçma geliyor. Çünkü çay ya da Nescafe içmiyorum onun gibi işte .. biraz gözlem yapın gindince evine
Bu komsuya siz o hediyeyi alir sonra da, nankorrrr hak etmiyormus falan diye konu acmazsaniz, ben de bir sey bilmiyorum.
Hediyenin ölçüsü önemlidir. Yeni tanıştığınız alt komsunun dugunune gidememek normal olan, dugun hediyesi gibi hediye düşünmek de bana gore karsinizdakini zora sokmaktan baska bir sey degil. He waffle makinasi dediginiz seyin ederi nedir bilmiyorum. 100 liralik falansa alin gecin, niye soruyorsunuz
Polemik yapın engeli yiyin valla sorun değil buyrun meydan sizinBunu yazacaktim da polemik olmasin dedim. Konuyu okuyunca icimden gecmedi degil.Bu kadar abarti davranan insanlarin çogu sonradan böyle yapiyor "deger verdim de sunu yaptim da kiymet bilmediler deeee"
O yuzden kimseden fazla bisey kabul etmem, etmek zorunda kaldiysam da hemen direkt karsiligini veririm hiç sevmiyorum.
Canın sağolsun kızSenin gibi komşu dostlar başına arkadaşım
Polemik yapın engeli yiyin valla sorun değil buyrun meydan sizin
Ay hediye istemem gel ikimiz komşu olakAlt komşumla ilgili konu açmıştım tanışamadık vs. diye.İki gün önce çaya çağırdım geldi sohbet muhabbet derken zaman nasıl geçti bilmedik.Çok şükür çok pozitif geçti ikimiz açısından da.Haftayada sen gel dedi ama eli boş gidilmez malum yeni gelin sayılır ne alsam bilemedim.Güzel bir hediye almak istiyorum sizce ne olabilir evinize ne alınsa mutlu olurdunuz?Benim aklımdan waffle makinası geçti (ben waffle yapmıştım çok beğendi)yada bakır set oluşturmayı düşündüm sahan,ayran bardağı vs. gibi kullanışlıda olur yada kötü fikir mi?
olak beAy hediye istemem gel ikimiz komşu olakwaffle makinası yada fincan takimi al canm
HhaahhahhahaaOlum şurdan bir insan evladı da çıksın da bana deniz mazaralı iki katlı bahçeli müstakil bi ev alsın..
Başka hediyeye lüzum yok. Ben kanaatkar bir dişiyim
Şimdi geyik yapmaktan ben panlançem
Anaaaaa ne kadar bonkörsünCanın sağolsun kızözelden adres yolla bebişine hediye yollayayım valla içimden geldi