Komşuma ne hediye alsam?

Ben yeni tanistigim insana hemen pahali hediyeler almam acikcasi ve bana da getirilmesini istemem.100 lira bile pahali yeni tanişilan insan için bana gore
insan geri de çeviremiyor, bozuluyor karşidaki ama cidden ustume yük geliyor hemen bir an önce karsiligini vermek istiyorum zaten.
Hiç hoş bulmadigim birseydir. Sizin komşuyu bilemem tabi.
Bana kalsa bir kucuk saksi cicegi, bir kutu cikolata gibi şeyler alirim en fazla uygun fiyatli.

Evde çok kullanılan basit şeyler alın bence. fotoğraf çerçevesi olabilir, tabak olabilir, kupa olabilir, bardak olabilir, saklama kabı olabilir. Ev eşyası satan bilindik sitelere göz atın bence

Sizce ne olabilir peki?
Ben çiftlere handmade iki kişilik kahve fincanı ve bir paket güzel bir bitter çikolata alırım genelde. İçine de güzel bir not yazdırırım.

Onun dışında dekorasyona meraklı ise obje alırım

Aslında ben kişinin ilgi alanlarına göre hediye seçen biriyim o yüzden şunu al diyemem.
Çünkü kimi bitki çayı sever kimi siyah çay mesela ben filtre kahveciyim haliyle kupa hediye edilince bana saçma geliyor. Çünkü çay ya da Nescafe içmiyorum onun gibi işte .. biraz gözlem yapın gindince evine

Yeni evlenen birinin evde her esyasi olur. Aldiginiz her sey ona yuk gelir. Kendimden biliyorum. Yeni evlendigimde gelen her esya çöp olmustu benim icin cunku hepsinden vardi. Bu tarz ev ziyaretlerine yiyecek bir seyler goturmek en mantiklisi

edit;yazim yanlislari

Son düzenleme:
Himmm ilk olarak yiyecek birşey yapayım o zaman kek kurabiye gibi sonra hediye alırım.Biraz Instagramınada göz atayım...

Bunu yazacaktim da polemik olmasin dedim. Konuyu okuyunca icimden gecmedi degil. Bu kadar abarti davranan insanlarin çogu sonradan böyle yapiyor "deger verdim de sunu yaptim da kiymet bilmediler deeee"
O yuzden kimseden fazla bisey kabul etmem, etmek zorunda kaldiysam da hemen direkt karsiligini veririm hiç sevmiyorum.

Polemik yapın engeli yiyin valla sorun değil buyrun meydan sizin

Ay hediye istemem gel ikimiz komşu olak waffle makinası yada fincan takimi al canm

Olum şurdan bir insan evladı da çıksın da bana deniz manzaralı iki katlı bahçeli müstakil bi ev alsın..

Başka hediyeye lüzum yok. Ben kanaatkar bir dişiyim

Şimdi geyik yapmaktan ben panlançem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…