Komşuma itirafım

hayvanlara yiyecek veriyosun diye mi kızıyo komsun? :uhm:

Komşum giriş katta oturduğu için balkonuna kediler falan çıkıyormuş.Galiba alışmalarını istemiyor o yüzden.

bu mesajini gormemistim. azicik uzaga koysan onun soz soylemesine hak vermemis olursun bence. benim evimin karsisinda cop konteynırı var, ben gazete ustunde konteynırın yanına koyuyorum ordan yiyo hayvanlar. iyi oldu mesajın, su da koyayim bi kapta icsinler hayvanlar. Cok sagol! a.s

itiraf ediyorum, evde kalan yemekleri ve ekmekleri kuslar yesin diye balkondan atiyodum. en son sikayet edildimsenağlama

itiraf ediyorum, evde kalan yemekleri ve ekmekleri kuslar yesin diye balkondan atiyodum. en son sikayet edildimsenağlama

sen yıne gızlı gızlı devam et canım
artık yemeklerı hayvanlara verecegıne
çöpe dokenler utansıngamyoncuiremsu(anaa yenı smıle)

sen yıne gızlı gızlı devam et canım
artık yemeklerı hayvanlara verecegıne
çöpe dokenler utansıngamyoncuiremsu(anaa yenı smıle)

jeyyar Bugün topladim ekmekleri ördeklere götürdüm:sm_cool:kugular bile vardi yediler hepsi keyifle

keşke tüm suclar böyle olsa! bende kuslar icin balkona bugday koyuyordum sevgili(!) alt komsum kuslar gelip gidiyor diye rahatsız oluyormus... allah akıl fikir versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…