Alt komşum her ne kadar yan komşuna kızsanda itiraf ediyorum bende senin bakış açına göre suçluyum.
İtiraf ediyorum ne zaman tavuk,et,balık pişirsem kalan kemikleri apartmanımızın etrafındaki iki köpeğe gizli gizli veriyorum.Çöpe gitmesinden iyidir demi?Ama onlar nerdeyse 24 saat evimizin etrafında nöbet tutuyorlar.Hele soğuk gecelerde dayanamıyorum aç aç dolaşmalarına.Suçsa suçluyum.:dilcikar:
Alt komşum her ne kadar yan komşuna kızsanda itiraf ediyorum bende senin bakış açına göre suçluyum.
İtiraf ediyorum ne zaman tavuk,et,balık pişirsem kalan kemikleri apartmanımızın etrafındaki iki köpeğe gizli gizli veriyorum.Çöpe gitmesinden iyidir demi?Ama onlar nerdeyse 24 saat evimizin etrafında nöbet tutuyorlar.Hele soğuk gecelerde dayanamıyorum aç aç dolaşmalarına.Suçsa suçluyum.:dilcikar:
canım en güzelini ve dogrusunu yapıyorsun bizimde apartmanımızın önünde bir köpüşümüz var.sokak köpeği idi biz besledikçe hayvan bize alıştı ve kapını önünde yaşıyor artık bizim apartmanın köpeği oldu.şimdi kendimi daha güvende hissediyorum çok akıllı tipi bozuk kişiler kapının önünden geçince havlıyor canım benim:1hug:
Komşum giriş katta oturduğu için balkonuna kediler falan çıkıyormuş.Galiba alışmalarını istemiyor o yüzden.
ne zarari varki komsuna senin onlara kemik vermenin anlamiyorum böyle bencil insanlari anlayamiyorum benim alt komsumda kuslara ekmek vermemden sikayetci
kızlar bende bir şeyler anlatmak istiyorum bundan 14 sene önceki bir olayı bilmem konuyla alakası varmı düşündükçe çok utanıyorum soğuk bir kış günü işten eve dönerken arkadaşımın çalıştığı dükkanın önünden geçerken beşdakika sohbet edelim diye içeri girdim kız tezgahtar hava okadar soğukki ayaklarımın dibinde yanan elekrtik sobası birden çişimin olduşunu hişşettirdi bir adım atmaya kalksam yapacağım muhabbet uzadıkça uzuyor ama ben konuşulanları bile algılayamıyorum tabi en sonunda bir saldım allah ne verdiyse kız o anda göremezdi çünki tezgahın öbür tarafındaydı hemen vedalaşım oradan çıktım birdahada o dükkanın önünden geçemedim hala utanıyom özür dilerim sevdacığı o sidikli bendim............