Hay Allahım ya unutmuş olabilir mi 3 ay geçmiş hatırlayınca söyler diye düşünüyorum iyi düşünmek istedimMaalesef komşum. Az önce konuştum sen bana para vermedin diyor ısrarla
ay inanmıyorum o nasıl komşu. hiç muhattap olmayın artıkMaalesef komşum. Az önce konuştum sen bana para vermedin diyor ısrarla
Böyle şeylerde söz uçar yazı kalır, muhakkak wp ya da mesajla sana para bırakmaya geliyorum yazarım. Verilecke gün hangi günse o gün de sütçü geldi mi, aman unutma adama lazım olursa falan gibi bi hatırlatma yazar teşekkür ederim. Ondan sonra unutamazMaalesef komşum. Az önce konuştum sen bana para vermedin diyor ısrarla
Aldığınız süt Max 200 lira tutsun, komşu buna nasıl tenezzül etmiş.. üç senelik komşu olup bu kadar para için sahtekarlık yapan insandan korkarım ben..3 senelik komşum. İyi kötü bir hukukumuz var
Hayır olamam çünkü parayı alıp kapısına gittim. Tamam dedi veririm tabiki de. Hatta abla dedim ben 1 Ay yokum söyle boşuna uğramasın sütçü gelince yine alırım dedim tamam dedi. Sarıldık güle güle git gel dedi. Telefonda söyledim hayır diyor sen benim kapıma gelmedinBöyle şeylerde söz uçar yazı kalır, muhakkak wp ya da mesajla sana para bırakmaya geliyorum yazarım. Verilecke gün hangi günse o gün de sütçü geldi mi, aman unutma adama lazım olursa falan gibi bi hatırlatma yazar teşekkür ederim. Ondan sonra unutamaz
Siz vermeyi unutmuş olabilir misiniz dalgınlıkla acaba?
Bu vesileyle ondan uzak durmak gerektiğinizi görmüşsünüz olsun her işte hayır var.Hayır olamam çünkü parayı alıp kapısına gittim. Tamam dedi veririm tabiki de. Hatta abla dedim ben 1 Ay yokum söyle boşuna uğramasın sütçü gelince yine alırım dedim tamam dedi. Sarıldık güle güle git gel dedi. Telefonda söyledim hayır diyor sen benim kapıma gelmedin
Maalesef ısrarla ısrarla hayır diyor. Ya hu diyorum vedalaştık ya. Yoo diyor. Vedalaşmayı da hatırlamıyor çok enteresanHay Allahım ya unutmuş olabilir mi 3 ay geçmiş hatırlayınca söyler diye düşünüyorum iyi düşünmek istedim
Son tarfata komşusu bana para vermedin demiş yazıyorAdam mı yalan söylüyor komşu mu bunu anlamanız lazım
Ay valla sinirden gülüyorumUtanmaz.
150Kaç paraydı allah aşkına çok merak ettim
Onu dedim anlattım. Tek verdiği cevap yoooKomşu bana para vermedin demiş. E ben kime sarıldım görüşürüz diye konuştuk o zaman deseydin. Cebine giren 150 200 tlyi kâr sayıyor ilginç. Kesinlikle görüşmeyin selam dahi vermeyin