- Konu Sahibi EU3
-
yaa ben ne yapayım benim durumum daha vahim ..her gün 21:30 civarında bana ödevlerini yaptırmaya gelen bir komşu kızı var :bbo: akşama kadar kafamın işte şiştigi yetmiyor birde ders çalışıyorum ..2-3 kez ses çıkarmadan yaptım birde iyilik olsun kıza anlatarak yapayım dedim aaa bir baktım ben ödev yapıyorum bizim hatun bana arkasını dönmüş dizi izliyor .kitabın nerde bu soruların konuları orada anlatılıyordur muhtelemelen diyorum okulda bıraktım diyor.çıldırmamak içten degil .. en sonunda dayanamadım ben yaparsam ne anlamı var bu ödevleri amaç senin öğrenmen degilmi dedim kızdım azıcık . birkaç gündür sesi solugu çıkmıyor.ailesinede hayret ediyorum valla biz daha yeni taşındık o binaya kimiz neyiz ne degiliz bilmeden evimize kızı tek başlarına yolluyorlar .annesi babası okadar ilgisiz .üzülüyorumda ama yapacak bişeyim yok valla sınavlarınada yerine ben girememki
Aynısından bendede var bi tane..ayrıca benimki gözetleme kulesinin bekçisi gibidir.kapımı kapatayım hemen dışaraı çıkar.nereye gidiyorsun diye sorar.giderken yakalayamazsa dönüşte yakalar beni nerden geliyorsun diye sorar.ama her defasındada böyle denk gelmezki.
Yerinizde olsam komşunun sorularına genel cevaplar veriririm..
"İşim var" derim..
"Ne işin var?" derse "özel iş" derim..
Sürekli kestirip atarım..
Ne kadar çok taviz verirseniz öyle gider bence..
komşundan borç para işte
komşundan borç para işte
Hhahahahaha koptum....güzel fikir....a.s.
işe yaracağına yüzde binbeşyüz eminimşutarafagitti
tabiki 5-10 ytl değil:mymeka: tatlım 300-400 ytl iste a.s
"çok sıkıştım zaman veremiyorum ama en kısa zamanda geri ödeyeceğim" de
bak bir daha seninle karşılaşmamak için delikten bakmadan kapısını açıp sokağa bile çıkamazsırnaşık şey:roflol:
bence o gelmeden sen ona git ona fırsat verme derim konuşmakdan anlamazlar benim komşumda öyleydi yüzsüzdü onu giderek biktır derim ozaman anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?