- Konu Sahibi EU3
yaa ben ne yapayım benim durumum daha vahim ..her gün 21:30 civarında bana ödevlerini yaptırmaya gelen bir komşu kızı var :bbo: akşama kadar kafamın işte şiştigi yetmiyor birde ders çalışıyorum ..2-3 kez ses çıkarmadan yaptım birde iyilik olsun kıza anlatarak yapayım dedim aaa bir baktım ben ödev yapıyorum bizim hatun bana arkasını dönmüş dizi izliyor .kitabın nerde bu soruların konuları orada anlatılıyordur muhtelemelen diyorum okulda bıraktım diyor.çıldırmamak içten degil .. en sonunda dayanamadım ben yaparsam ne anlamı var bu ödevleri amaç senin öğrenmen degilmi dedim kızdım azıcık . birkaç gündür sesi solugu çıkmıyor.ailesinede hayret ediyorum valla biz daha yeni taşındık o binaya kimiz neyiz ne degiliz bilmeden evimize kızı tek başlarına yolluyorlar .annesi babası okadar ilgisiz .üzülüyorumda ama yapacak bişeyim yok valla sınavlarınada yerine ben girememki![]()
okadarda ilgisiz bir aile olur mu ya.ohhh sen yapacaksın ödevler dersleri bide o tvye bakacak...ne ddim zor bir durum ama bellı et olmazsa annesıne şaka yollu de ben anlatmaya çalısırken bir bakıyorum senın kız dizi seyredıyor fln de.
komşuluk ilişkileri zor.kımılerıyle sıkı fıkı olamazsınız muhabbet sarmaz.bence ya müsait değilim tam evden çıkıyordum arkadaşıma gidiyorum fln deyın.yada sessiz bekleyıp kapıyı açmayın.
süreklı sizi yakalıyorsa giriş çıkışınızda sende hep gözetlıyon mu napıyosun de şaka yoluu.
bizim daha önce oturduğumuz evde bir karşı komşu vardı.bizim kapı çalsın gelen giden olsunkendi kapısını aralar kımdır napıyolar diye bakardı.yarabbım bakacaksan kapı deliğinden bak bari kapıyı açıyor birde.bende zamanla laf sölemiştim sinir olup.bu kadar da olamz yanı.:jeyyar: