benden yaşça büyük ama o kadar değil.gidecek çokta insan var ama ben aklından şüpheleniyorum kadının.eşimde öyle söylüyor.çünkü aklı başında olan bir insan o kadar terslemeyi lafı anlarda çekilirdi bir kenarı.artık takmıyorum zaten.3 yıldır alıştımmı ne o soruyor ben cevap vermiyorum.o da alıştı sanırım bu duruma.
arkadaşlar komşum var.sürekli hergün bana geliyor ben ona hiç gitmediğim halde.artık çok sıkıldım ondan ve hiç muhabbetinden zevk almıyorum.kafam sarmıyor.ne yapıyım ben bana bir fikir verin ne olur...kötükedihüso
Bende komşularimizin zirt pirt yok ütü yok ütü masasi, yok elektrik süpürgesi, yok süpürge yok faraç istemelerinden biktim usandim valla:mymeka:
insanin evinde bunlar olmazmi yakaydirigubbakcemile
..$€L!n..;4530247 .!.:ay bizimde bir komşumuz var 55-60 yaş arası bize gelir kadın yanlız kimseye gitmiyo bi bize geliyo yazık derim ama çok düşüncesizdir
annemle anneannem evde yokken içine sarma koymak için boş pet şişe istedi bende bi bakıyım bi dk dedim baktım peşimden gelmiş arkamda bana çekil ben bakıyım dedi geçti kilere :1shok:
deli oldum annemler gelince anlattım onlarda sinirlendiler tabiklava:
böyle densiz insanlardan hiç hoşlanmam insanın özeli vardır evinde ne demek kilere pat diye dalmak ve bunu çoğu zaman yapar çat kapı gelir size şunu getirdim der elinden almaya çalışırım zorla benim yanımdan geçer mutfağa götürürkötükedihüso
arkadaşlar komşum var.sürekli hergün bana geliyor ben ona hiç gitmediğim halde.artık çok sıkıldım ondan ve hiç muhabbetinden zevk almıyorum.kafam sarmıyor.ne yapıyım ben bana bir fikir verin ne olur...kötükedihüso
Ayyyy çıldırır insan yaaa....
sinir oluyorum şöyle manyak insanlara....
her gün gelinir mi yaaa...bence siz ona belli edin bi şekilde...
anlamazsa ki öyle insanlar anlamaz siz en yisi söyleyin açık açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?