iş madem buralara geldi ve durulmayacak bari içiniz rahatlasınonun taşıdığı laflarla 1 yildir görüşmedigim komşuma gidip yüzleşmek istiyorum.
Bu çirkefin adı özge mi yoksa ? Tam anlattığınız ayarda bi komşum vardı benim de. Taşındı gitti de mahalleye huzur geldi. Şimdi gittiği yerler ne haldedir bilemiyorum..
İyi yapmışsınız hiç çekinceniz olmasın. Yoksa karı koca birbirinize düşersiniz de farkına bile varmazsınız. Allah ıslah etsin böylelerini.. gerçekten içlerine şeytan kaçmış böylelerinin..yok özge değil. Ben hep iyi niyetli yaklaşıyordum. Yok hamile yok yeni bebeği var yok kocası yaninda değil falan hep tolere ettim idare ettim. Ama patladım sonunda. Kimseyi gütmek zorunda değilim ben.
o kişi ile muhattap olmayacaksınız yanlız kalmaya başlamış sizi de dünyasına çekmeye çalışıyor sizi de cevrenizle kötü yapmaya çalışıyor ki üst komsunuzla bunu başarmışArkadaşlar bi komşum var ve beni çok yoruyor. Dun çok gerildim ve biraz fevri olmamak için düşünmek için zaman verdim kendime.
Komşum çok dedikodu yapan bulunduğumuz sitedeki bütün krizlerin baş kahramanıdır. Karıştığı her olayı abartarak ve sorun yaşadığı insanların arkasından hakaretler ederek anlatır. Çok rahatsizim bu durumdan. Bu sebepten uzun zamandır iletişimimi kestim.
En son geçen yaz bana gelip üst komşumun benim evliligimle ilgili ileri geri konuştuğunu söyledi. Ben inanılmaz sinirlendim. Üst komşuda da bu potansiyel var. O yüzden aradım ve yaptın demiyorum ama yaptıysan sana hakkımı helal etmiyorum dedim. O da sen bilirsin dedi açıklama bile yapmadı 1 senedir de merhabamiz bile yok. Daha sonra bu azılı komşu üst komşumla can ciğer kuzu sarması oldu. Sürekli gelip konusunu açmaya çalıştı her defasında işim var dedim ve kaçtım. 1 yıldır kahve bile içmedik o kadar mesafeliydim.
Dün bu azılı komşum bana geldi eşiyle oturmaya. Zaten çalışan bir insanim. Diğer arkadaşlarla sadece yarim saat kahve içerim kalkarım. Kimseyle samimi değilim. Kimseden haberim olmaz. Bu komşu yine birileriyle sorun yaşamış . Hepsi bel altı . Anlattı anlattı başımı şişirdi.
En son bak ben bilmiyordum neler olmuş anlattığın kişilerle bi sorunum yok hepsi bana göre samimi kendi halindeler. Çok çirkin şeyler yaşamışsın. Senin için üzüldüm ama bilmek istemiyorum dedim. Sonra bana şu senin hakkında bunu dedi şunu dedi falan devam etti. Kim ne derse desin umrumda değil dedim. Sınırlarımı zorladi. En son söylediği de bardağı taşırdı.
Bu hatun hamileydi sürekli sorun yaşadığı için ona tavsiyede bulundum. Enerjini komşulara değil eşine ve çocuklarına harca kendini bu halinle yıpratıyorsun dedim. Bunu kastederek bana dedi ki, " sen aslında hepsinin kötü insanlar olduğunu bana zarar vereceklerini bi planlarının olduğunu bana söylemiştin . Çok şey biliyorsun sen. Dediklerin doğru çıktı " dedi. Ne alakası var ben kimseyle sorun yaşamadım neden boyle bir şey soyleyim dedim. O da usteleyerek ne biliyorsun diye diretti.
Eşimin yanında sesimi cikaramadim. Ama çok sinirliyim. Okkali bi mesaj yazmak istiyorum ama kadından çok korkuyorum.
Napcam ben bu komşuyu
Lorentz bebek durumun ne oldu?
Yaa üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda olurdüşük yaptım . Kimyasal gebelik oldu .
Hiçbir şekilde iletişim kurma. Birine korkusuzca iftira atan, sen böyle söylemiştin diyen birinden herşey beklenir.
Sizin hakkınızda senin için şunu söyledi falan diye korkuyosunuz heralde. Siz bu konularda taviz vermediğiniz sürece herkes onun gerçek yüzünü görecektir. Sizi de yeterince tanıyorlardır. Gerekirse yüzleşirsiniz. Görmezden gelin bir süre sonra sıkılacaktır.
Kendi kendine senaryo üretme peşinde gibi geldi.
o kişi ile muhattap olmayacaksınız yanlız kalmaya başlamış sizi de dünyasına çekmeye çalışıyor sizi de cevrenizle kötü yapmaya çalışıyor ki üst komsunuzla bunu başarmış
Aradıgında açmayın gelmek isterse üzgünüm çıkıyorum kapıya gelirse duymadım duş alıyordum gerekirse hemen süpürgeyi fişe takın aaa duymadım yapın
kötü düşüceli insan çamur gibidir sıçrarlar
Ablam evlendiğinin haftası dolmadan alt katta ki komşuyla problem yaşadı. Evde takunyayla dolaşıyor çok ses yapıyor sabahın altında diye diğer komşulara bahsetmiş. Çok sesli çamaşır seriyo falan demiş. O nasıl oluyo hala çözmüş değilim.aynen öyle korkuyorum beni çok iyi anlamışsınız. Ona iftira attığımi kendisini kıskandığımı iddia ediyor şuan. Artık çok sıkıldım yoruldum konuşmak istemiyorum daha fazla onunla. Çok büyük gerginlik var aramizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?