Komşum

senin söylediklerini ona taşıyor onların söylediklerini sana bu komşudan kimseye dost olmaz ancak ortalığı karıştırarak adrenalin yaşamasına sebep olur
Bu yukarıda yazdıklarımı onun suratına söyleyebiliyorsam şöyle derim ben bunu söylerseniz anlar sizin aptal olmadığınızı birdaha da evinize ayak
v
basmaz bu tip insanlar çirkef olur ama kendine göre kendisi dürüst ve ahlaklıdır şrde söyleyin kendisini kendisine bir hobi bulsun ki insanlarda huzur içinde yaşar

Komşumla konuştum ve barıştık. Başım çok ağrıyor

Şizofren gibi..senin demediğin şeyi dediğini iddia ediyorsa, muhtemelen diğerlerinden sana taşıdıkları da yalandır.

Ne korkunç...fitne fesat... kadından temelli uzaklaşmalı.

Bu çirkefin adı özge mi yoksa ? Tam anlattığınız ayarda bi komşum vardı benim de. Taşındı gitti de mahalleye huzur geldi. Şimdi gittiği yerler ne haldedir bilemiyorum..

Ben de bu komşuluk olaylarını anlamıyorum, komşuma ne enerjimi ne de vaktimi ayırırım, kafam rahat. Size de tavsiye ederim

Bu çirkefin adı özge mi yoksa ? Tam anlattığınız ayarda bi komşum vardı benim de. Taşındı gitti de mahalleye huzur geldi. Şimdi gittiği yerler ne haldedir bilemiyorum..

yok özge değil. Ben hep iyi niyetli yaklaşıyordum. Yok hamile yok yeni bebeği var yok kocası yaninda değil falan hep tolere ettim idare ettim. Ama patladım sonunda. Kimseyi gütmek zorunda değilim ben.

Kadın gerçekten tuhaf . Bi arkadaşım vardı sen ne desen çıkıyo haklı çıkıyorsun diyordu . Halbuki bişey demiyordum. İnsanın içi urperiyo böyle kişilerden. Ozamanlar lisedeydim.
Sizin yeriniz de olsam kapima gelse mUsaİt değilim derim . Konuşmam muhattap olmam görmezden gelirim . Hatta arada terslerim ki benim ondan hoşlanmadiğimı iletişim kurmak istemidiģimi anlar.

yok özge değil. Ben hep iyi niyetli yaklaşıyordum. Yok hamile yok yeni bebeği var yok kocası yaninda değil falan hep tolere ettim idare ettim. Ama patladım sonunda. Kimseyi gütmek zorunda değilim ben.
İyi yapmışsınız hiç çekinceniz olmasın. Yoksa karı koca birbirinize düşersiniz de farkına bile varmazsınız. Allah ıslah etsin böylelerini.. gerçekten içlerine şeytan kaçmış böylelerinin..

o kişi ile muhattap olmayacaksınız yanlız kalmaya başlamış sizi de dünyasına çekmeye çalışıyor sizi de cevrenizle kötü yapmaya çalışıyor ki üst komsunuzla bunu başarmış
Aradıgında açmayın gelmek isterse üzgünüm çıkıyorum kapıya gelirse duymadım duş alıyordum gerekirse hemen süpürgeyi fişe takın aaa duymadım yapın
kötü düşüceli insan çamur gibidir sıçrarlar

Hiçbir şekilde iletişim kurma. Birine korkusuzca iftira atan, sen böyle söylemiştin diyen birinden herşey beklenir.
Sizin hakkınızda senin için şunu söyledi falan diye korkuyosunuz heralde. Siz bu konularda taviz vermediğiniz sürece herkes onun gerçek yüzünü görecektir. Sizi de yeterince tanıyorlardır. Gerekirse yüzleşirsiniz. Görmezden gelin bir süre sonra sıkılacaktır.
Kendi kendine senaryo üretme peşinde gibi geldi.

aynen öyle korkuyorum beni çok iyi anlamışsınız. Ona iftira attığımi kendisini kıskandığımı iddia ediyor şuan. Artık çok sıkıldım yoruldum konuşmak istemiyorum daha fazla onunla. Çok büyük gerginlik var aramizda

iletişimi tamamen keseceğim kararımı verdim. Ama arkamdan söyleyeceği sözleri nasıl engellerim bilmiyorum.

Bence kibarlık sınırını biraz esnetme zamanı gelmiş,yani;
Mümkünse görünce selam vermeyin,aradığında açmayın,kapıya dayanırsa açmayın.

Ablam evlendiğinin haftası dolmadan alt katta ki komşuyla problem yaşadı. Evde takunyayla dolaşıyor çok ses yapıyor sabahın altında diye diğer komşulara bahsetmiş. Çok sesli çamaşır seriyo falan demiş. O nasıl oluyo hala çözmüş değilim.
Bu gibi sebeplerle defalarca ablama şikayette bulundu.
Ki ablam rahatına düşkündür, iki kişinin evi çok batmadığı için her gün her gün temizlikte yapmaz.
Tabi söylediği gibi şeyler yapılmadığı için olmayan sorunu çözemedi. Hiç konuşmadı. Görmezden geldi. O kadın kaldıramayıp kısa süre sonra taşındı.
Yeni gelen komşularla hiç sorun olmadı.
Not: O komşu, o taşınmadan sonra 7. evine taşınıyor.
Kim, ne olduğunu elbette belli eder.
Canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…